Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Gość sssssssssssssss
ale podszyw, ma idealnego ,p oprstu tamci mieli za wielkie pały i juz, koniec tematu

Gość niech żyją łatwe panny

Gość mój facet ma 43 cm
i jest troche za MAŁY !

Gość każdego łykną

Nienawidzę małych penisów, a najgorsze jak mają mało w obwodzie...Okropieństwo. Zresztą co tu dużo gadać, oszukujemy się, że co małe, to piękne- a dotyczy to piersi i penisów, ale to nie jest prawda. Ale jak znam życie zaraz mnie zlinczuje banda zakompleksionych ludzi he he

Gość hendra
Prawda jest taka, że mały po prostu nie sięga tam, gdzie trzeba (orgazm pochwowy=drażnienie punktu G, niestety panowie taka jest prawda), a z za chudym nie ma wystarczającego tarcia. Za to za duży boli przy głebokiej penetracji, bo wali o szyjkę macicy. Tak więc dużo można nadrobić techniką, ale nie wszystko...

Gość rozmiar ma znaczenie
oczywiście w pewnych granicach 14-15 cm dlugosci w zupełnosci wystarczy a faceci z 5-10 cm no cóż porażka

Gość do lasintii
zlinczować to Cie moge moim wielkim pytonem

Gość Do lasintii
"skarbie"? a gdyby do tego że mam sporego pytona dorzucić że krzyczę podczas pukanka "dawaj mała, teraz wgnbiotę ci dupsko w łózko" to też by ci sie podobało?

Gość do lasintii
lubisz krzyczeć czy raczej miauczysz?

Gość Lasintia.
LUBIE OSTRE ANALE !

Gość do lasintii
doskonale

Gość do lasintii
no?

Gość do lasintii
prawdziwą pytam

cześć dziewczyny!!!. proszę was o szczerość. wymiary mojego penisa to : 19 cm. długości i 15 cm. w obwodzie. To dużo czy mało? i do jakich pozycji taki rozmiar nadaje się bardziej a do jakich mniej? Proszę was o odpowiedzi

no dalej, nie bądżcie takie nieśmiałe - przeżyje kazdą odpowiedż

Gość Reck
Hehehehe, a ja u kobiet szukam łechtaczki - bo to jest odpowiednik penisa a nie cycki. Miałem do czynienia z wieloma kobietami i prawie wszystkie miały łechtaczki mizerne, nawet u niektórych prawie nie istniejące. Nic tak nie podnieca jak mega łechtaczka. Na szczęscie moja zona ma zajebistą wielkości małej wisienki i jak ja tylko dotykam to juz mam orgazm apotem kolejnych kilka. Po prostu wariuje na punkcie mojej żoneczki- własciwie ruchałbym ja bez przerwy i nie przeszkadza jej ze mój sprzet nie jest okazały ( 16 cm, 18 cm w obwodzie), i twierdzi że po prostu dostaje mega orgazm gdy ja posuwam i dokładnie wypiszczem łechtunię. Zawsze przy takiej miłości wycieka z niej kałuża zajebistego śluzu, który uwielbiam

Gość R2RO
Reck masz chłopie bujną wyobraźnię :) Wracając do tematu - ja jestem z tych raczej gorzej obdarzonych (13 cm), do tej pory miałem 4 partnerki w łóżku i żadna z nich nie narzekała na brak cm. Jedna, bardzo drobniutka wręcz nawet narzekała że ją boli i musieliśmy uważać. Ostatnia z którą byłem jest starsza ode mnie o 3 lata, spała chyba z 15 facetami i choć sama przyznała, że dużego nie mam, to jednak orgazmy miała ze mną podobno niesamowite. Pozdrawiam wszystkich zakompleksionych :)

Gość Reck
doR2RO nie wiem o co chodzi Ci z Tą wyobraźnią po prosta mega pasuje mi moja żona, a jej pasuje, ze mam grubego a nie długiego. I fajnie ze masz tez niezłe laski, które Cie doceniają. No ja juz swoje lata mam, troche juz cipek widziałem- nie powiem, raz mi sie trafiło,ze kobitka stwierdziła, ze mam za małego - a to taki mały kurdupel z 150 miała a cipsko takie,ze naprawde byłem zdumiony- jak jej minete waliłem, to mi cała broda wpadała do jej dziury- a pisze to po to,ze po prostu trzeba sie dobrac odpowiednio Jedni lubią owies a drudzy seks hehhehe, jedne potrzebuja dużych inne mniejszych, jeszcze inne twierdzą,ze seks je wogóle nie bawi itp. CZasami można stanąć przed dylematem niedopasowania jak mnie się to zdarzyło, ale z tego powodu nie ma co robic dramatu. Zycze wszystkim udanych związków- niech te co mają wiadra trafia na kolumne Zygmunta, a te co sa skromne w wymaganiach niech na takich trafią. Mam jednego kumpla co ma sprzęt zajebisty - widziałem nie raz bo do sauny chodzimy nieraz - tak faktycznie jak mówi od 24-do 28 cm - zalezy od poniecenia ( wiecie ile tam krwi trzeba?). No i kumpel ten znany jest z tego,ze ciągle przebywa w zwiazkach ze starszymi Paniami - takimi 45+ po kilku porodach i tu znalazł swoja nisze i dopasowanie hehe i jest zadowolony ze hej

Gość mayorr
no to zaje... ście Sam jednak uważam, że kobiety powinny wykazywać więcej powściągliwości. Mowa o tym, że lubią duże penisy to wielkie faux pas z ich strony w delikatnej wersji, w bardziej dosadnej to powiem, że puste szmaty mogą coś takiergo mówić.

nie wyobrazam sobie jak mozna nie czuc w sobie penisa???!!! skoro nawet palec jest wyczuwalny...jakies bajki niektorzy tu opowiadaja:P zreszta trzeba sobie tylko optymalna pozycje wyszukac i po klopocie-jesli sie kogos pozada oczywiscie i baaardzo lubi;)

Gość Poje_banny
Reck, miałem to samo..... Kiedys za czasów studenckich w akademiku z nudów poderwałem sobie takiego małego kurdupla - no może miała max 145 cm. A cipsko miała takie,że jak chciałem jej zrobić palcówkę, to mi całą ręke wessało. To była najwieksza cipa jaka widziałem. Wtedy po raz pierwszy wsadziłem kutasa i całe jaja do jej cipy . Była zachwycona. Jak wyciągałem to dostała takiego orgazmu, ze puściły jej zwieracze i miała mega piss. Strasznie mnie to podjarało. i bardzo lubie sikanko przy stosunku. Tak wedlug mnie niskie przysadziste maja naprawdę duże cipy. Mój kumpel ożenił sie z taka małą. Jak miała rodzic Odprowadzililiśmy ją na porodówkę i zanim doszliśmy do domu ( jakieś 10 minut to już był telefon że urodziła. Potem móiła,że nie wie, czego kobiety tak boja się porodów... bo ona po prostu pyk i po wszystkim, nic ja nie bolało, spoko. Podejrzewam że dlategi,że ma po prostu wielkie cipsko ale nie pytałem kumpla o to bo chyba by sie na mnie obraził

Gość kkobietkaa22
Z tym rozmiarem penisa to jednak prawda. Przynajmniej ja mam tak, że wolę nieco większe. Maluchy sprawiają mi mniejszą przyjemność Ale jest też zawsze anal. A tutaj duży sprzęt nie jest potrzebny

Gość do qazxsw
chcialam cie tylko poinformowac ze te obwisle i nieksztaltne piersi to zazwyczaj maja te co posiadaja duuze :] tak na przyszlosc zebys wiedzial :P

Gość asdrew
:-D

Gość miiki
kobiety do seksu niezbędna jest suwmiarka ! ha ha podobno jest ważniejsze żeby był odpowiednio twardy i gruby długość jest mniej ważna i średni wtedy wystarczy ale przecież nie wiem , mam średniego i mojej kobiecie jest dobrze

Witka! Surfując po necie wchodzę na przeróżne strony i na co się natknąłem???.....na naprawdę dyskusje o niskim poziomie, szczególnie u niektórych Pań. Przyznam również że są wypowiedzi kobiet które naprawde wiedzą i znają życie seksualne. Ale niestety jak czytam tak prymitywne wypowiedz niektórych kobiet na temat męskiego penisa jak np: \\\"...jak zobaczyłam jego fiutka to zaczęłam chichotać...\\\", albo \\\"...jak widze to coś między nogami to odechciewa mi się....\\\". Jeżeli jakaś kobieta by mi powiedziała coś w podobnym stylu, albo zaczęła się śmiać z mojego ciała to zrobiłbym jedno: powiedział PRECZ i wypieprzył za drzwi bez wahania. Czy byłoby do śmiechu kobietom jeżeli facet by śmiał się że ma brzydkie piersi, albo ci..ę??? To jest żałosne. Ciekaw jestem jak te kobiety (te miłośniczki wielkich penisów) same wyglądają...A co kobiety nie maja różnego kształtu swych ciał, wielkości i jędrności piersi, wielkości łechtaczek, warg sromowych,wielkości sutków??? Każdy się rodzi różny. Najlepiej by było jakby tacy faceci się powiesili jak to stwierdził jeden z dyskutantów. Ja osobiście uważam że mam normalnego penisa 14/15 cm i dość grubego 13 cm. Moja ukochana ma prawie za każdym razem orgazm, ale wszystko zależy od dnia, stopnia podniecenia, warunków itp., również prężność penisa. Moja poprzednia partnerka również była bardzo zadowolona. Widzicie ja nie mam 20 cm, a za każdym razem moja dziewczyna odczuwa na początku ból i uczucie jak by był w gardle. Wiele osób nie ma zielonego pojęcia o anatomii człowieka, a się wypowiada. A tak poza tym 75% kobiet nie przeżyło w życiu orgazmu ponieważ różne kobiety w różnych pozycjach mogą osiągnąć rozkosz. I....bardzo rzadko długość męskiego członka przekracza 16cm. No i kpię z \\\"beemkowców\\\", bo Ci pseudofaceci i ich pseudo Casanowość wywołuje u mnie łzy w oczach oczywiście ze śmiechu. W pełni popieram chłopaków tu na forum i rozważne i mądrze mówiące kobiety. Chłopaki nic się nie martwcie że macie NORMALNE penisy. Jest ok i nie sugerujcie się wypowiedziami zwolenniczek mutantów, bo to one będą miały w życiu ciężko z przyjemnością:-))) Ale technika rządzi tak czy inaczej, bo... po co komuś najlepsza gitara jezeli nie umie na niej grać. Ja osobiście nie lubię wielkich piersi. Liczy się MIŁOŚĆ i uczucie. Uważam się za dobrego w łózku i to nie tylko koja opinia, ale absolutnie się tym nie szczycę, nie panosze, bo tak naprawdę nie ma czym. Można się szczycić poziomem inteligencji, mądrością a nie penisem czy innymi bzdurami. POZDROWIENIA dla normalnych. PEACE, GOD BLESS YOU.