Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Gość gość
CO CHOPY PRAWDA BOLI.-:-P

Gość gość
Jaka prawda, co ty p********z. Prawda jest taka ze na tym forum same k***iszcza siedza.

Gość gość
NIE TYKO na Forum,ale w zyciu tez sobei Zone ku*RWISZONA WYBIERZESZ.:-)) INNYCH NIE MA JUZ tak samo jak i facetow normalnych nie ma, epoka internetu popsula psyche ludzi:-(

Gość gość
Oj znam wiele przadnych dziewczyn w wieku ok 24 lata do tego dziwice ktore nie leca na wielkie k***sy i pelny portfel. Normalne niezepsute dziewczyny jeszcze istnieja.

Gość gość
oczywiscie,istnieja ale do czasu, ozen sie z taak to napewno sie zmieni:-P

Gość gość
ta bo ty wiesz wszystko najlepiej haha

Gość gość
gość ta bo ty wiesz wszystko najlepiej haha ;oczywiscie z tym sie z toba zgodze.:-))))) na meza sie nadajesz bo trzymasz slowo kobiety.:-p

Gość gość
hahaha

Gość gość
najlepszy temat kafeterii

Gość gość
co wy macie z tymi ustami na avkach :O

Gość gość
Czyli facet moze chlac, chodzic na boki, nie pracowac taki typowy zul byle mial 18cm

Gość gość
Z tego co widzę w saunach to faceci maja prawie takiej samej wielkości fiutki i nie są wcale takie duże.Różnią się tylko wyglądem i kształtem.

Gość gość
Wcale nie, trafiają się czasami okazy dużo większe od tych przeciętnych. :)

Gość gośćMalyWielkiHooj
E,sssss....uczki,lepiej napiszcie jakie mata cycory,bo tak wielce sie przejmujecie pentem a same swych ksztaltow i rozmiarow nieoceniacie.No,ktora pierwsza?Jedna chuda,bez cyca?Druga to znowu z 120kg wazy?A ktore to maja ten oblesny celulit?Grube nogi moze?Krzywe cycki?Obwisle?Wasy pod nosem?Oh,idealy z was kobitki za dyche.Jeszcze pewnie kochanice z was lepsze niz cala kamasutra?No tak,tak.Wy,te style,fantazje itd.Wiekszosc z was lezy jak kloda.Tylko ten lodzik was ratuje bo wtedy cos sie poruszacie.Mialem a ze 15 bab i wszystkie na jedno kopyto.Penisa mam sredniego-wiem,maja wieksze,takie co kochacie-duze,grube.Wasze jedyne dwa argumenty liczace sie w zyciu.Czy kiedys te kurestfo sie skonczy?

Gość gość
Ja czasami lubię się wybrać do sauny popatrzeć sobie na fajnych nagich facetów.

Gość gość

Zdjęłam mu spodnie podniecenie prysło i mine miałam taką :O Chlopak 195 cm w zrostu a tu taka....duża łech/ta/czka bo przy jego gabarytach tak to właśnie wyglądało :O To mogło być 9 cm w porywach do 11. Nie chciałam mu robic przykrości więc udawałam że wszystko gra. Nic nie czulam, o orgazmie można zapomniec przy takim rozmiarze :( ciagle wypadał, stosunek to była walka o utrzymanie go w sobie :( od tyłu nie mogliśmy się kochać bo był tak krótki że nie dosięgał :(

Gość Gość

Hmmm a zawsze mi się wydawało, że to właśnie od tyłu najłatwiej wsadzić i najgłębiej wchodzi...

Gość gość

W pozycji łokciowo-kolanowej pośladki  partnerki odbierają kilka centymetrów, a kiedy nie ma czym szastać...

Gość gość

Mój mąż ma 10 cm. Myślałam że z czasem libido mu spadnie i nie będzie mnie męczył. Godzę się na stosunek kilka razy w roku, zazwyczaj oralny bo przy próbach penetracji co chwilę wypada. Jest niemęski kiedy niezdarnie próbuje go włożyć z powrotem, aż mi za niego wstyd więc wolę nie kochać się wcale. 

Gość gość

Ta skupiona mina jak u dwulatka próbującego włożyć kwadratowy klocek w okrągły otwór mnie dobija. Podniecenie w jednej chwili opada kiedy się tak "siłuje". Kocham go i nie potrafię go zdradzić ale marzy mi się prawdziwy mężczyzna z dorodnym P nizem

Gość onaona

Mój mąż też ma za małego, sporo pozycji odpada bo nie sięga albo wypada albo nic nie czuć.. szkoda... jak dla mnie minimum to 15cm

Gość Gość

Mój mąż też ma małego i czasami to bym chciała żeby znalazł sobie kochankę i nie zawracał mi głowy seksem, bo nie mam z tego żadnej przyjemności. Tylko która go zechce z takim małym siurkiem 😐

Gość Anonimowa

Kilka lat temu chciałam znaleźć sobie faceta na s.e.x bez zobowiązań. Byłam ledwo po 30, libido wzrosło do takiego poziomu że ciężko było mi funkcjonować. Poznałam przez neta przyjemnego mężczyznę. Bardzo przystojny, inteligentny, bosko się dogadywaliśmy. No po prostu bajka. Postanowiliśmy się spotkać i skonsumować naszą znajomość. Kiedy akcja się rozkręciła z zapowiedzianych 18 cm zobaczyłam jakieś 10 cm mniej. To było nasze pierwsze i ostatnie spotkanie. Facet okazał się świrem. Po spotkaniu wydzwaniał i dopytywał. Nie dawał za wygraną aż poprosiłam mojego kolege by zadzwonił do niego i przedstawił się jako mój facet który niby dowiedzial się o zdradzie 😕 wiem że to chamstwo z mojej str ale nie mogłam się go pozbyć a nie chciałam mu powiedzieć wprost że ma małego żeby go nie ranić 😔

Gość gość

Raz w zyciu sie spotkałam facet był wysoki dobrze zbudowany taki troche z ciałem a penis mini ..naprawde mini..nie miał nawet dychy w wzwodzie ..ja go nie czułam nic a nic tym bardziej ze poprzedni partner był pokazny

Gość Czarna

Miałam przyjemnosc spotkac faceta dobrze zbudowanego wysoki a w portkach nie miał nawet dychy...nie czułam nic a nic..tym bardziej mam porownanie bo moj poprzedni partner mial pokazne klejnota