Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca szczecinianka

Fajne miejsce w górach,,,

Polecane posty

Gość szukająca szczecinianka

W wakacje razem ze swoim chłopakiem planujemy trochę czasu spędzić w górach (ok. 2 tyg.), będzie to Nasz pierwszy wspólny wyjazd i w ogóle pierwszy raz spędzimy ze sobą tyle czasu bez przerwy:). Może znacie jakieś fajne, godne polecenia miejsce na taki wyjazd, gdzie kiedyś już byliście i Wam się podobało, koniecznie muszą to być góry :). Będę wdzięczna również za adresy i namiary na jakieś fajne schronisko czy pokoik w chałupce, gdzie będziemy mogli się zatrzymać. Wiem, że do wakacji jeszcze sporo czasu, ale jak wiadomo czas szybko leci, a rezerwować czasem miejsca trzeba wcześniej. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Gość Ela bnb.
Soline,polecam pieknie.

Gość Krynica

Również zakopane polecam :D

Gość Ela bnb.
Jezioro Solinskie-zach. bieszczady,cudownie ,cicho, swojsko,przepieknie,uroczo,ltd,ltp.

Gość Ela bnb.
A njwazniejsze,ze tam jast tanio..........

a ja polecam oravice rzut beretem od zakopanego, baseny termalne, wspaniale widoki, szlaki, dzika zieleń, ja tam jezdze z chłopakiem tak często jak mogę. W ten sposób jest to dla nas kompromis. Ja lubię pływanie on chodzenie po górach. Rano idziemy na szlak a po poludniu ,moczymy zakwaszone mięśnie w wodzie termalnej ahh :) link do parku termalnego www.meanderpark.com lub na drugi 100 m obok :)

fiku miku już wcześniej zauważyłam podobieństwo ników aż w końcu spotkałyśmy się na tym samym topiku :P :D

ZAKOPANE - Kościelisko. Willa Stella - BARDZO POLECAM. Ceny śmiesznie niskie (za 4 dni pobytu - pokój 2-os + pełne wyżywienie - żarcia do bólu i kiedy tylko chcesz - pory ustalane są indywidualnie, a jeśli pomiędzy posiłkami zachce Ci się jeść to nie ma problemu, abyś jeść dostała 320 zł). Naprawdę super domowa atmosfera - polecam.

lilak82 ----> a czy bezposrednio z tej miejscowosci sa wyjscia na szlaki? mozna jechac tam bez auta? czy trzeba dojezdzac do szlakow?

Do autorki ---> szukaj sobie kwatery najlepiej przez net (ja tak znalazłam) m.in. stronki: http://www.eholiday.pl/ http://www.mati.com.pl/baza/form.php?id_kat=17 http://www.ezakopane.pl/noclegi.php?zakopane=pokoje_goscinne&pokaz=&strona=2 Jest tego mnóstwo w necie. I myśle że teraz masz spory wybór bo ja szukałam w czerwcu i praktycznie wszystko było już pozajmowane.

Gość devil faker
Och, w całych Karpatach od Ustronia po Arłamów jest tyle pięknych miejsc..trudno wybrac to zależy czy chccie oglądac widoki z dolin czy ruszyc na szlak.

fiku miku tak. sa tam szlaki w miejscowosci, wszystko jest na miejscu :) nigdzie nie trzeba podjezdzac, jest tez sklep, schronisko gdzie mozna zjesc. ja tam dlugi czas jezdzilam autobusem, ale to troszke moze byc klopotliwe, bo najpierw trzeba do zakopca potem bus do chocholowa na granice a stamtad to vitanova i nastepny do oravic. to jest bardzo krotki kawalek drogi ale tyle autobusow jest meczace. od roku jzdzimy juz tam autem, jakos tak wygodniej jest. ale juz na miejscu auta nie uzywamy bo nie ma po co

Polecam - Dolinę Kościeliską. Z Zakopanego dojeżdza się tam minibusem, lub miejskim autobusem. Wokół mnóstwo domów góralskich, w których bez większych kłopotów można wynająć pokój. Znakomite miejsce do wypadów w dalsze i bliższe trasy. Pozdrawiam 🖐️ :D

Gość gosiax
Dziewczyny, jak takie obeznanie jestescie z tym miastem, to czy mozecie napisac co jest tam wartego zobaczenia (nie chodzi mi o zabytki, ale doliny itp), ale oprocz takich szlagierow jak dolina koscieliska, chocholowska, bialego, morskie oko, gubalowka itp...

Gość gosiax
Sorki, zapomnialam dopisac w poblizu tego miasta...:D

krupówki - to podstawa :D :D :D

Gość Szczawnica
polecam bo wiele wkoło do zobaczenia - można tą miejscowość potraktowac jako baze wypadową...Słowacja, Trzy Korony, pieniny,spływ Dunajca, w sumie Zakopane tez nie tak daleko...mam w Szczawnicy mieszkanko, tak na wypady i często bywam na weekendy - nigdy się nie nudzę! :)

ooo! przypomniałaś mi o Słowacji! :D Też koniecznie odwiedzić i zrobić zapasy! ;) :D :P (góry też tam ładne oczywiście :D )