Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie potrafiee

brak akceptacji

Polecane posty

Gość Nie potrafiee

wlasnego wygladu czy jest tu ktos kto niemoze siebie zaakceptowac probuje cos zmienic ale to i tak nic nie daje...... czy macie czasami juz tego tak bardzo dosc ze nie widzicie zadnych nadzieji na poprawe nie piszcie ze sa gorsze problemy choroby glod wojny zgadzam sie ale tak trudno zyc gdy cialo staje sie wiezieniem...

Gość Az tak szpetna jestes
?

Gość sosaaaaa
o to wlasnie to o czym pisala pucha21 hehhh

Gość Nie potrafiee
do lekarza ??? tylko po co lekarz mnie nie zaczaruje a zmiana sposobu myslenia to jak oklamywanie siebie i wmawianie sobie klamstw.....:O

Gość Nie potrafiee
tylko gdy twoje zycie to pasmo porazek to w koncu brakuje ci sil slaby charakter i kolejne niedane proby >>>> powoduja ze coraz bardziej uciekasz uciekasz az estes tak daleko ze sama mysl o powrocie cie miazdzy......... swiadomosc ze samobojstwo mozna popelnic zawsze daje sile do zycia slowa A.Camusa od dluzszego czasu tym zyje zawsze moge to zrobic moje zycie to istna amplituda nastrojow mam juz tego dosyc widac nie wszystko jest dla wszystkich........

Gość Nie potrafiee
leczylam depresje po lekach bylo lepiej a po roku wszystko jak dawniej ja mam 20 lat nie chce myslec co bedzie pozniej skoncze jako stara baba ktora utopi sie we wlasnej goryczy......