Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelka30

Czy ktos mial efekt jojo po odchudzaniu fat burnerami, l-karnityna, czy CLA

Polecane posty

Gość morelka30

Odchudzam sie wlasnie w taki sposob-razem z jedzeniem lykam fat burner, do cwiczen l-karnityne..., itp. Duzo cwicze, ale boje sie, ze jak odstawie suplementy, to organizm zacznie szalec i nawet najmniejsza, zjedzona dawke tluszczu bedzie posylal w bioderka. Czy ktos po odstawieniu przytyl jeszcze bardziej niz przed odchudzaniem?? Prosze o odpowiedz.

Gość majkamala
Ja nie wiem niestety, bo wlasnie tez jestem w trakcie takiej kuracji. Mam nadzieje, ze nie.

Gość majkamala
Moze jak bedziesz nadal cwiczyc po odstawieniu, to nie przytyjesz. Jak z tym tluszczem, to nie mam pojecia.

Gość morelka30
Dzieki za jakikolwiek znak. Fajnie, ze chociaz jedna osoba jest na takiej diecie. Majko:Jak dlugo juz sie tak odchudzasz?

Gość majkamala
zaczelam od stycznia, ale widze jak chudne:):)

Gość sonisonia
Ja kiedys bralam fat burnera, ale nie mialam efektu jojo. Schudlam dosyc mocno, bralam jakies 6 tabletek dziennie i tez cwicvzylam. Nie biore juz jakies tam pol roku i nie zauwazylam, zebym jakos przutyla, no moze ociupinke.

Dziewczyny myślę, że odstawiając te wspomagacze nie przytyjecie. Musiscie tylko dalej ćwiczyć. L karnityna w koncu to nie lek odchudzający, tylko składnik, który i tak mamy w oraganizmie i który przy wysiłku fizycznym najlepiej działa pomagając spalac tłuszczyk. Nie wiem jak fat burner, bo tego nigdy nie brałam. natomiast CLA dopiero teraz kupiłam i jeszcze nie próbowałam... macie doświadczenie z CLA? Jesli tak, to powiedzcie jak to najlepiej stosować by efekt (jeśli wogóle bedzie) był jak największy... Pozdrawiam :)

Gość gwasz
a ja mam pytanie - gdzie taki specyfik zakupiłyście ?? w aptece?? i w jakich cenach sie plasuja?? chodze teraz na fitness i chce te efekty przyspieszyc :) pozdarwiam

Gość uuuup

Gość Cath
Ja brałam Thermo Fat Burnera we wrześniu i pażdzierniku ubiegłego roku - potem troszkę zaszalałam, przestałam ćwiczyć, jadłam nieco wiecej niz powinnam i - dzis nadal mieszczę się w ten sam rozmiar który osiągnełam na jesieni. Oczywiście - sadełka przybyło tu i ówdzie - ale efektu jojo nie ma tzn nie jestem grubsza bardziej niz przed braniem. Aż sama jestem zdumiona.

gwasz -> idz do apteki, czy do sklepu zielarskiego. Są też takie specjalne sklepy z odzywkami dla ćwiczacych. Niestety takie środki nie należą do najtańszych. ja za 30 tabletek Lkarnityny 1000 mg firmy HML zapłaciłam jakies 86 zł. Mniejsze dawki np. 500 mg są tańsze. Teraz kupiłam sobie CLA i zaplacilam 40 zł - ale nie wiem czy bylo warto, bo jeszcze nie wyprobowalam. Ogólnie L karnityne polecam :)

Gość gwasz
dzieki :) bede szukac

Gość FULL27
Gwasz-wejdź na allegro tam jest tego pełno 22zł za 60 tab. starcza na miesiąc. Fajna sprawa.

Gość Zdrowe odżywianie
syntetyczne suplementy nie są dobre. Organizm szybko sie na nie uodparnia a poza tym maja wchłanialność w 20-40%, czyli niewielką suplementy powinny być bioaktywne www.wellness.sklepy24h.pl tego spróbujcie