Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda

jaki cechy faceta dyskwalifikuja go w oczach dziewczyn?

Polecane posty

Gość czy to prawda..2.3
nie omijam , serio to chyba mylne wraznei albo sam sobie nie zdaje sprawy z tego ze omijam wiec jesli uwazasz ze jakis konkretny temat omijam to mi powiedz bede wdzieczny:)

Gość głupota
misiowatośc = brak jaj wiara w jedynego = w boga budde czy alaha

Gość czy to prawda..32...3.
misiakowatos to troche tchorzostwo? jesli tak to troche mi sie zdaza np jak widze dresiarzy ale moze calkiem nie ejstem tchorzem..a wierze w Boga i nie zamerzam przestac

Gość czy to prawda..5.
dobra ide juz chyba, moze wroce za jakis czas bo sie robi dretwo

Gość głupota
pedalstwo i cotowatość - tego wyprzeć się ni możesz.

Gość czy to prawda..5.33
ja i pedalstwo? chyba ktos sie podszywa pod glupote, pewnie jakis facet a co do cotowatosci to juz kolejny raz nie wiem co to znaczy , moze kotowatość ale tez nie wiem co to by mialo byc? czy cos zlego czy dobrego:)

Gość czy to prawda..5.33333
ja nie moge dobra ide juzzzzzzzzzzz

Gość głupota

daleko posuniety metrosexualizm zakrawajacy o pedlstwo natarczywosc chamstwo ,bezczelnosc etc brak zainteresowan (poza meczami w tv:/) tepota, glupota etc zbyt wysokie mniemanie o wlasniej osobie skapstwo wzrost ponizej 180 (facet ponizej 180 to pomylka)

misiowatość nie oznacza braku jaj, bo mój facet dla mnie jest bardzo misiowaty, ale dla innych to nie ma rzadnej litości. Jest bezwzględny i stanowczy. I zawsze co należy w danej sytuacji zrobić. Jest inteligenty, stanowczy i samodzielny. I dlatego inni nie wiedzą dlaczego ja z nim wytrzymuję. A ja wiem :) bo dla mnie jest wyjątkowy

Gość głupota
misiowatość = ciepłe kluchy (zazwyczaj idą w parze z wyciągniętym swetrem, buciorami i gitarą hehe)

hmmm ja nie mówię o ciepłych kluchach, tylko o facecie który potrafi okazywać ukochanej kobiecie uczucia. I wiem jedno. Mi na pewno nie powie nic przykrego, a co poniektórych na tym forum, to by nieźle zjebał. :) choćby dla czystej przyjemności

Gość all right
rozemłanie krytykanctwo przerost ego brak poczucia humoru

Gość do olik 17
Bo Ciebie kocha, bo wspolzyjesz z nim, bo podobasz mu sie. Bo wie ze gdyby cie krzywdzil to nie chwalilabys go.Poki cie kocha poty jest dla ciebie ok. ALe ludzi poznaje sie tez po tym jacy sa dla innych. Nie zycze ci tego, ale byc moze jesli sie rozstaniecie, dla ciebie tez bedzie porafil byc bezwzgledny....Tak dla czystej przyjemnosci...:)

Gość hej hej hej 123456
brud, tepota, sknerstwo, ponizej 1,70 wulgarnosc

Gość i ....
jak jest mamisynkiem.... porażka totalna

tak masz rację, ale ja jestem do tego przyzwyczajona, bo w mojej rodzinie wszyscy faceci tacy są, a ja w sumie też. Jak coś mi nie pasuje to gadam co myślę i nie obchodzi mnie co sobie ktoś pomyśli. Tak więc jest ok i nawet po rozstaniu będzie wporządku (nie takie rzeczy się w życiu przeszło) Pozdrawiam :)

wulgaryzmy, pijaństwo, niechlujstwo, brud, zarozumialstwo, agresja

Gość pijaństwo chamstwo
nygustwo ...

Gość niski wzrost
Facet poniżej 180 cm to porażka.

Gość mala kasieńka
cwaniactwo egoizm narcyzm brak kultury osobistej (chamstwo i przeklinanie) niski wzrost (facetci poniżej 185 cm odpadają - są nie męscy i aseksualni) długie paznokcie krzywe nogi (tzw. iksy) odstajace uszy garbaty nochal smród z gęby brzydka twarz cienie pod oczami, piegi rude włosy mały penis (penisy poniżej 19 cm odpadają - nie dają kobiecie pełnej satysfakcji i rozkoszy) brak wrazliwosci na piekno tepota intelektualna brak zainteresowań miękki charakter (płaczliwość i maminsynkowatość) niezaradność życiowa niezdecydowanie nachalność

Gość mala kasieńka
skąpstwo nieszczerość hipokryzja niewierność przesadna religijność

Gość mala kasieńka
nadwaga bądz niedowaga niestabilność emocjonalna brak kasy (nie jestem materialistką ale u faceta brak kasy= brak zaradności)

Gość supergirl22
najgorsze sa brudne paznokci. facet nawet najprzystojniejszy nie moze miec hektara ziemi lub smaru czy innego brudu niewiadomego pochodzenia za paznokciami. ciotowatość skapstwo chamstwo prostactwo dlugo by jeszcze wymieniac....

Gość slodziutka...........
uważam ze najbardziej facetow przekresla to ze klamia i ta ich bezsensowna męska duma!!!!nie potrafią przyznać sie do błędu!!!!!

Gość mala kasieńka
romantyczność (romantycy są nudni) zaborczość zazdrość

Gość mala kasieńka
Faceci posiadający cechy, które wymieeniłam powyżej powinni zapomnieć o wartościopwej i pieknej dziewczynie. Tylko bezwartościowa i tępa brzydula poleci na kolesia, który jest niski, chudy (badz gruby), ma małego i jest niezaradny i niemęski.

Gość mala kasieńka
Na szczęście mój facet jest oki. Niczego mu nie brakuje.