Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -kinia-

po czym poznać, że wpadłam chłopakowi w oko?

Polecane posty

Gość maly szczegol
"jak sie odwroci i nie odpowie usmiechem i cobie zignoruje to" znaczy że jest źle wychowany :O

O Chryste! ale sie usmialam czytajac wasze posty! :) dzieki.to z tymi palkami,lapaniem za jaja i drazami kokosowymi bylo najlepsze! kinia,jak mu sie podobasz,to bedzie sie w ciebie wpatrywal,moze usmiechal,obserwowal i odwracal wzrok na przemian...

Gość Isiulek
hejka. od dłuższego już czasu patrzy na mnie jeden chłopak i się uśmiecha. teraz już rzadziej bo cześciej odwraca wzrok i jak mnie widzi to sie popisuje np idzie do jakiejs dziewczyny i patrzy czy widze. slyszlam ze pytal o mnie dziewczyny z klasy. w sql cigle go widze gdzie ja tam i on. i ja juz nie wiem co on chce tym osiagnac??

Gość a potym ze
a potym ze patrzy sie na ciebie gdy ty tego nie widzisz a jak zauwarzasz spuszcza wzrok,przysuwa sie do ciebie a jak jesy zimno to specjalnie cie pyta i wtedy cie ptrzytula i takie tam heh

Gość karusienka
wlasnie jak to pozanac bo ja mam taki problem z... jeden chlopak z mojej klasy patrzy sie na mnie nieraz puscza oczko ale wogole ze mna nie gada ani nic nigdy do mnie pierwszy na gadu nie pisze i jak mam to odebrac??

Gość Olesza
Poradzcie mi bo nie wiem co mam myslec.... pisalam z chlopakiem fajny;] super mi sie z nim pisalo i w ogóle wiele wspolnego nazywal mnie sloncem motykiem aniolkiem itp zaproponowal spotkanie;] spotkalam sie z nim proste! strasznie sie balam ze sie wszystko z j e b i e ;( noo ale doszlo do tego spotkania;] przytulalismy sie ale nic wiecej mimo ze chcial mnie pocalowac... ale sie nie dalam.. bo na 1 spotkaniu nie ma mowy siedzielismy tak z 3 h xD nawet mi sie nie chcialo isc do domu w sumie jemu tez nie... ale poszlismy bo strasznie zimno bylo... odprowadzil mnie... no i tu juz zaczelo sie wszystko inaczej ;] piszemy inaczej... juz tak dziwnie jest co jest? niechce? czy jak? mimo ze na sylwka zaprosil ;] nazywa mnie kolezanka no ale w sumie jak ma nazywac!? hehe nie jestem jego dziewczyna nie wiem moze nie potrzebnie przezywam;] ale mam prawie 18 lat a w zyciu chlopaka nie mialam!! noo szanuje sie ( taka moja obrona) zebyscie sie zemnie chociaz nie smieli...:(:(:(:( i nie dziwcie sie ze to przezywam i nie wiem co mam myslec.... a wy co myslicie na ten temat?

Gość Paula61293
Olesza,ja mam podobnie i też nie wiem co mam o tym myśleć....

Gość Nikola15
Co wy sądzicie na ten temat??Mam 15latek a on 19.Fajny kolega.Piszę z nim ciągle,jest super,mamy wspólne tematy,spotykamy się,dużo rozmawiamy,on ciągle na mnie się patrzy i spotykamy się na imprezie....tańczymy ze sobą,ten mi prawi komplementy,przytulamy się i w ogóle.Ten chce się całować,ja się nie daję...Inne moje koleżanki się z nim calują(on był wtedy pijany)i później je olewa.A jak ja się z nim nie chciałam calować to ten mnie nie olał tylko bardziej mnie nie nakręcał.....i widać było,ze jakbym bardziej mu przez to mu sie podobała.moze sprawdził mnie czy nie jestem łatwa???już sam nie wiem....Impreza dobiega końca,ten mnie odprowadza do domku,idziemy za rączkę i w ogole,ale buzi w usta mu nie daję.Na następny dzień puszca do mnie strzałki a gdy napisałam do niego esa to nie odpisuje....i w tej chwili w ogole się do mnie nie odzywa....tzn.ze mnie olał?czy co????proszę o szybką odpowiedź

Gość Chyba wie
Jesli sie patrzy, uśmiecha Puszcza oczko Poświeca sie np. broni To widać prosi o wspólny taniec Jest wiele powodów...

Gość ...miłość...
opisze moją sytuację a wy stwierdźcie jeśli jesteście w stanie czy naprawde coś czuje: więc tak:: cały czas na mnie patrzy ma milosne opisy na gg pisze mi ze jestem ladna usmiecha sie pozycza ode mnie ksiazki dzwoni 'na domowy' powiedzial o mnie swojej mamie pisaliśmy ze sobą po 2h na gg[pisalismy-poklocilismy sie] jednak na każdej zabawie szkolnej tańczy przytulankę z inną I co myślicie? będe bardzo wdzięczna jeśli mi odpiszecie ;*

Gość Nieśmiała i zała
jeden nieśmiały chłopak zakochał się we mnie opowiada to wszystkim nawet mojej przyjaciółce , ale jak ja się go pytam czy to prawdda to zawsze mówi , że nie... W szkole cały czas sie na mnie patrzy i za mną chodzi . Czy on się we mnie buja , czy to nieprawda ?? pomóżcie ;((

Gość jurek z klan
do pały !!!

Gość hahahahahhahaaaaaaaaaaaa
to duze by musial miec te oko zebys w nie w padła

Gość Citos124
Faceci bardzo się różnią od nas i dlatego trudno nam jest ich zrozumieć:P Niektórzy faceci boja się( bo powie nie itp.). może najlepiej jest poczekać, jeśli mu naprawde zależy wkońcu zbobędzie odwage. nie radzie latać za nim samej proponowac spotkania wiem z doświadczenia że takiej dziewczyny chłopacy nie postrzegaja dobrze.

Gość Daria xD
to jes proste ; p spotkalam sie tez z takim przypadkiem poprostu... 1,poznajesz po tym, gdyz chlopak stanie na przeciwko ciebie, udaje ze rozmawia z kolega, ale wzrok kieruje na ciebie... wtedy usmiecha sie do ciebie... natomiast 2, on zagaduje do kolezanki z klasy na twoich oczach, chce bys byla o to zazdrosna, lecz mu sie to nie udaje, gdy ty podchodzisz do kolegi i zagadujesz znim, wtedy u niego wzbudza zazdrosc i idzie sie przejsc ... 3, po kilku dniach, zagaduje do ciebie na gg i pyta czy wyjdziesz na dwor .? ty sie zgadzasz... idziesz na miejsce spotkania, a on cie wyrolowal... to znaczy ze sklepowal sie na drugi dzien przeprasza cie na gg ^ ^ udajesz ze jestes na niego obrazona(chociaz w gelbi duszy czujesz cos innego) chce sie spotkac jeszcze raz, lecz ty odmawiasz, no wiec bardzo prosi... wtedy inaczej na to patrzysz i dajesz mu ostatnia szase ; p Ps. ja sie akurat z tym tak spotkalam ;p tylkop tyle ze kiedy go nie ma w szkole to jest mi bardzo smutno, i jestesm taka zdolowana, nic mi sie nie chce robiic, nie chce mi sie uczyc i wGl... : (

Gość pozniej jest jeszcze fajniej
achhhhh te czasy podstawówki i liceum .... całe szczescie wyrasta sie z tego :P

Gość sprawdź czy
nie ma cie w jego oku

Gość po czym poznać ze wpadłaś mu w
Oko? po tym że oko w które wpadłaś jest wybite!

Gość jak sie rozglądasz
to widzisz tylko siatkówke i rogówke, morze łez dookoła a przez okna jak wyglądasz to widzisz powiększone obrazy bo nosi okulary jak denka od słoików

Gość łałałałałałal
to z tym czy wyjdziesz na dwór jest swietne:D Mój mnie nie prosił zebym wyszła na dwór.... A mogło być tak miło....Usiedlibysmy sobie na oparciu ławki obok fajansa, łupalibyśmy siemki i pluli nimi....ACH

Gość łałałałałałal
jak sie rozglądasz>>>>> rozumiem że te okna to jego okulary?:D Powiedz bo tez sie nie znam na tym jak to ocenic:) Nie wiem, jak mnie nie zaprosił na dwór to chyba nie jest ten jeden jedyny:( Może jednak mu się nie podobam

Gość Zuzannaaaa
a ja mam takie pytanie: Poznalam bardzo fajnego kolege w pracy i nie wiem jak interpretowac jego zachowanie: jest zawsze mily, kiedy pracujemy razem nad projektem to siada zawsze bardzo blisko i patrzy mi sie w oczy-dlugo i intensywnie (ale tylko w oczy, na usta raczej nie zauwazylam), czasami to nie wiem jak mam sie zachowac. Czesto tez wykorzystuje tzw. spojrzenie intymne (patrzy mi sie w pczy potem na biodra i nogi np. siedzac naprzeciwko mnie) zawsze sie przysuwa, jak stoimy w windziei tp. zadaje mi pytaniea odnosnie mojego zycia prywatnego znam go tylko z pracy, ale niedawno zaproponowal mi spotkanie u mnie w domu w celu owowienia projektu Jak myslicie, czy on cos do mnie czuje, czy mi sie wydaje? Bo nie wiem czy czasami nie przesadzam. Czy to normalne, ze facet patrzy sie kobiecie w oczy bardzo dlugo i intenswnie bo poprostu taki ma zwyczaj i jest kuluralny? Jak sadzicie?

hahaaha dobre dobre wręcz zajebiste :D a wracając do tematu, po tym..że coś robi w tym kierunku żeby Cię sobą zainteresować..;)

Gość potrzebująca pomocy xD
słuchajcie jest jeden chłopaka który mi sie podoba ale nie wiem czy ja mu też jedyne znaki jakie daje z tych które tu mam to że stoi do mnie przodem i te nogi ma tak ustawione dzisiaj popatrzył mi na usta i zagryzł swoje i często patrzymy sobie w w oczy i jakkiedyś mieliśmy dyskotekę i była piosenka "jesteś szalona" to jak to śpiewał to patrzył na mnie Jak to mam odebrać ? :P

Gość *******ale***********
(miesiąctemu )zabujał sie we mnie kolega z klasssssyyyyyyyyyy . a ja w nim nnnnnniiiiiiiiieeeeeeee . i co mam mu powiedzieć skoro cała klasa o tym wie . a on nazywa mnie julcia a ja mam na imie julia (teraz ) bije mnie

Gość *********ale*******
POMOCY jakiś chłopak powiedział ,że przyśle mi SMS-a i przysłał TREŚĆ Zgwałce Cie nieznam go