Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda wielka

szkoda mi Mandaryny...

Polecane posty

Gość szkoda wielka

jak ona sie czuje?! Michal ma miec dziecko ze Swiatczak...czuje ,ze to przez niego rozlecialo sie to malzenstwo,jest niezlym aktorem i niezle kity wciska ludziom na temat Mandaryny.... P.S.Nie rzucac sie tylko dyskutowac na poziomie!:P

Gość Grocholinka
mnie tez jej szkoda i mam nadzieje ze pokaże temu fiutowi z zielonym włosami co to znaczy wygrywać - mam nadzieje ze świątczak poroni to dziecko - tego pierdolonego bękarta

Gość maricca
masz rację, też mi jej trochę szkoda choć talentu wokalnego dziewczyna nie ma za grosz. Ale ten pajac faktycznei źle ja potraktował.

Gość szkoda wielka
moja kolezankabyla kiedys na koncercie,pracowala "za kulisami" slyszala jak on sie odzywa do mandaryny,tragedia!!!! a Swiatczak (byly chorek Kukulskiej,hihi!!) ma naprawdeproblemy z ciaza!

Gość szkoda wielka
moja kolezankabyla kiedys na koncercie,pracowala "za kulisami" slyszala jak on sie odzywa do mandaryny,tragedia!!!! a Swiatczak (byly chorek Kukulskiej,hihi!!) ma naprawdeproblemy z ciaza!

Gość szkoda wielka

Gość szkoda wielka

Gość szkoda wielka

Gość Grocholinka
jakie ma problemy????? Poroni??

Gość szkoda wielka
o kurcze tyle razy wyszlo:(

Gość szkoda wielka
na poczatku tylko siedziala w WC,nie mogla nigdzie sie ruszyc z domu,teraz ponoc troche lepiej... ale wszystkie kobiety powinny Swiatczak WYKLNAC!!!!!

Gość Grocholinka
ja ja wyklinam i tego bękarta w jej brzuchu - bó pokara sukę ciężkim porodem albo poronieniem - dziwka niemyta - to kurwiszcze pierdolone ale spokojnie - jak urodzi stanie się takim samym ścierwem jak mandaryna - będą takie same odzywki do niej jak były do mandi

Gość radosna fajeczka
pracowała z nim w zespole i nic nie czuła do niego i nagle zakochana.Czy to nie pic? jaka tu miłośc? Pocieszyła go głaskając i on juz pomyslał ze to miłość. Co za naiwny facet. Nawet ślubu z nim niechce. Swiątczak chce sławy i rozgłosu, a dziecko.Będzie miała jakby co alimenty duze!!!!!!

Gość przerażona
grocholinko jesteś okrutna :( jak możesz tak zyczyc ..niewinnemu, nienarodzonemu dzieciaczkowi ono tu najmniej zawinilo

A nie przyszło Wam do głowy, że to on jest głównym macherem i osoba najbardziej wszystkiemu winną, skoro opisujecie w taki tu sposób pewne wydarzenia? To on wykorzystałi manipulował kobietami..... Ja widze takie tło Waszych postów. Pozdrawiam

mając ładną zonę , dobrą, miłą mógł pomóc jej w karierze , robiła to dla nich, dla dzieci, dla rodziny i w między czasie tez rozwijała się, korzystała z tego co jej dał los......a Michał ......stwierdził ,ze to juz nie ta sama kobieta, ze konkuruje z nim itp.....który mąz tak robi?zamiast ją wspierac i cieszyc się ze dziewczyna działa..........aczkolwiek myslę ze musiało być tam coś głebszego......moze faktycznie mandaryną ktoś manipulował i zaczeła zaniedbywac dom męza, zaczeła coraz bardziej znikac na koncerty........Michał nie sądzil ze tak to będzie z jej karierą. Zaczeło mu brakowac zony matki kochanki .....mandaryna się oddalała.......i zaczeła jej byc moze woda sodowa uderzac do głowy......wina lezy pośrodku. Michał fakt faktem jest zbyt agresywny , nerwowy.Nie jest odpowiednim dla niej facetem jak równiez dla Świątczak. Ona to wie i slubu nie bedzie.Ale dzidziusai dała sobie zrobić.a co tam.........bogaty tata utrzyma kiedys ją i dziecko na wypadek rozstania.....

Nie patrzcie tak jednowymiarowo, biedna mandaryna, wstrętna kochanka. Życię nie jest takie proste...... A prawda nie jest tak łatwo definiowalna.

Gość KTO TO WYMYŚLIŁ
a kto to jest Świątczak

Gość KTO TO WYMYŚLIŁ
no powiedzcie bo ja naprawdę nie wiem

Gość taka co spiewa
w ich troje i jkest "miłością zycia" wisniewskiego. maja dziecko w jej brzuchu :)

Gość zeby moc oceniac
nalezy najpierw poznac obie strony :) My znamy Michala tylko z tego co wyczytaliśmy z brukowcow.A ska d mozemy wiedziec jaka naprawde jest Mandaryna ? Gdy ogladałam urywki programu z nimi zauwazylam, ze nie jest taka słodka na jaką się kreuje. Miala swoje fochy i byla chwilami wkurzająca :O. Jestem zdania , ze prZyczyną rozpadu malzenstwa nigdy nie jest jena strona.

Gość kookułka
Mandaryna się przeliczyła,normalny kochajacy mąż poleciał by za nią,jakoś by sie pogodzili a ten co wyjął ptaka i wsadził pierwszej lepszej!

dokładnie. Zamiast godzić się to wsadził ptaka innej. Super to ujełaś. Bo tak było i dlatego jest teraz linczowany. Ona jest góra bo nie poleciała do pierwszego lepszego i nie zaszła w ciążę..........a ten raz dwa i sie spu....ł do innej. Co za chłop. Wogóle darmo bym takiego wariata nie chciała - wstyd.

Grocholinka - hm.......na śmietniku rzucasz się jak padalec w kwestii wulgaryzmów, a sama rzucasz mięsem aż niesmacznie się robi. Wymagasz konsekwencji od moderatorów,sama w swoich poglądach będąc niekonsekwentną........ Przepraszam, że nie w temacie się wypowiadam.

Gość milumilusia
a jak zrobiła mandaryna, taka wielka miłosc była, że dziecko w drodze i na gwałt ślub, jak ktoś tak postepuje, to dobrze sie konćzyc nie moze to po prostu para egoistów, którym dodatwko kasa i popularnosc przewróciła w głowach w tym układzie nikt nie jest biedny, bo dla kasy wszystko i kase liczy

Gość weźcie się szczyle za naukę