Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIEM WIEM

kryjący a niewidoczny podkład???

Polecane posty

Gość WIEM WIEM

hej mam pytanie jaki polecacie średnio lub dobrze kryjący podkład ? Mam blizenki na czole takie sine i chcialabym je zakryc , ale taki ktory by nie podkreslal szerokich porow, wygladzal cere, nie podkreslal zmarszczek,ale by byl w miare niewidoczny na twarzy , wiem ze glownie to zalezy od techniki nakladania i ilosci ale sa takie podklady ktore mimo tego widac na twarzy z kilometra!!!!!!! czytalam recenzje z damskiej torebki i na wizazu ale to mi bardziej namieszalao w glowie , sa tam bardzo rozzne oceny

Gość hm hmmm
ja polecam podklad kryjacy Lirene, sama uzywam juz od dluzszego czasu i jestem bardzo zadowolona... na dodatek jest niedrogi :)

no wlasnie tez szukam dobrego podkladu kryjacego, najlepiej zeby mial jak najmniej szkodliwych substancji, np parafinum liquidum. Sama uzywam La roche Posay i swietnie kryje, jest dosyc drogi ok 70 zl, ale na wiosne chcialabym cos lzejszego, tzn ten wydaje mi sie ze jest troche ciezkawy, szukalabym czegos takiego \"aksamitnego\". Kiedys uzywalam pudrow erisa, ale ciagle mialam jakies problemy ze skora wiec go odstawilam.

Gość ktos kto wieee
moze Clinique, całkiem niezłe są.

Gość WIEM WIEM
a jak sie dokladnie nazywa ten lirene? citty mat?

Gość też polecam Clinique
Stay True make up. Kosztuje ok. 108zł, ale jest niezwykle wydajny, doskonale pokrywa i wyrównuje skórę, ja uwielbiam ten podkład. Przy czym nie widać go na skórze, nie podkreśla żadnych zmarszczek, porów, nie zapycha porów, nie robi maski. Maleńka ilość wystarczy, żeby wyglądać duuuużo lepiej:) Dla mnie to jedyny, który upiększa skórę, zamiast robić na twarzy maskę, bo większość podkładów podkreśla pory, suche partie itd. i wyglądają strasznie:o No i wybór kolorów jest świetny!

Gość hm hmmm
ten Lirene to complete coverage foundation

Gość wiem wiem
co jeszce polecacie ?a podklady yves rocher? sa moze teraz jakies przeceny??? podoba mi sie jeden mialam probke ale jest drogi ok 60 zl , mozeie cos polecic ale w cenie niewysokiej

Gość ika25
ja kupiłam sobie ostanio JEDWABUISTY PODKŁAD ROZŚWIETLAJĄCY AA (miód) - kosztował ok.15zł.Do tej pory wydawałma na podkład ok.50-70zł i efekty nie były ciekawe jak na taką cena. A tym jestem mile zaskoczona - ładnie kryje, skóra długo jest matowa a do tego ma takie mieniące drobinki które sprawiają że skóra wygląda cały czas świeżo i naprawdę ładnie - a też mam sporo blizn po trądziku i cały czas kilka krostek na bieżąco. Myślę że za taką cene warto spróbować.

Ja polecam max factor-lasting performance(54 zł).Świetnie kryje blizny i przebarwienia,matuje,utrzymuje się cały dzień na twarzy.Miałam też lirene-city matt,jest dobry,bo wygląda na twarzy bardzo naturalnie,ale szybko się ściera,raczej nie matuje i niezbyt dobrze kryje.Jak nie masz tłustej cery to lirene będzie dla Ciebie w sam raz.

Gość wiem wiem
jakie ma kolory ten aa???? bo jakos w sklepie mi sie wszystkie wydaly ciemne i podobne do siebie!! a ten nowy podklad z loreala mial ktos? ponoc jest super