Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Puma_

Lady-Com i Pearly najlepsza antykoncepcja,czy ktos stosowal?

Polecane posty

SleepingSun no wlasnie 15 rano byla czerwona a ze ja glupia pomyslalam ze skoro juz po 24 to mozna skorzystac z zielonej..i tu byl błąd...kurka wodna...ale mam stresa..

andzia, tylko, że jak to już było po owulacji to wiedz, zresztą wiesz na pewno, że comp daje więcej tych czerwonych niż ustawa przewiduje, na wszleki wypadek.

No pozamiatane...kiedys wzielam juz ta tabletke..bardzo zle sie po niej czulam i to przez caly miesiac...dlatego tym razem balam sie, ale nawet nie wiedzialam do konca ze te swiatla i ta owulka tak sie przesunie po paru dniach na baby compie dlatego tez nie myslalam o tej tabletce...dopiero dzisiaj rano zdalam sobie dopiero sprawe ze nie jest tak jak myslalam...uwazalam ze dopiero jak zamkniesz cykl to pokazuje dokladnie jak to wygladalo a tu ku mojemu zdziwieniu w trakcie wszystko pozmienial...musze byc bardzie ostrozna nastepnym razem..byz moze za 9 miesiecy...ehhhh

Nie zrozumcie mnie zle nie mam zalu do BC tylko do siebie..chcialam tylko podpytac czy te lampeczki moga naprawde sie sprawdzic czy to tylko blef;Pczy ktos mia lpodobna sytuacje..i jednak nie byl w ciazy...niestety ale piersi mnie bola ...jakies duze...itd itd

andzia, piersi cię bolą bo pewnie masz PMS. Zaczekaj do okresu, wtedy się wszystko wyjasni. Co do pigułki "po" nawet jesli ktoś sie źle po niej czuje: lepiej się meczyć przez 12h niż potem 9 mies. a następnie kolejne 20 lat ;)

i po tygodniu urządzenie stwierdza ciążę? nie ma takiej opcji w ogóle ;) to jest pic na wodę. temperaturowo ciążę można PODEJRZEWAĆ po 14-16 dniach od stosunku.

Sleeping Sun tez mi sie tak wydaje ze to pic..oni pisza ze to nawet 4-5 dni ...nie bede sie tym sugerowac..co ma byc to bedzie..aa po 4-5 to nawet nie zagniezdzi sie nic jeszcze...

nie panikuj ;) prognozami się nie przejmuj, równie dobrze możesz skorzystać z internetowego testu ciążowego (tego co przykłada się palec do monitora) - wynik będzie o podobnej wartości. przepisz temperatury to zobaczymy czy coś z tej ciąży faktycznie może być.

ok przepisze tempki od 9dc 9dc 35.70 wczesniej ikonka chlopca 10dc 36.28 11dc 36.28 12dc 36.13 13dc 35.89 wczesniej pokazywalo owulke 14dc 36.11 ikonka chlopca 15dc 36.38 ikonka chlopca 16dc 36.18 bara bara i teraz ikonki chlopca i dziewczynki czyli najbardziej plodny dzien 17dc 36.28 18dc 36.61 19dc 36.41 20dc 36.30 21dc 36.62 22dc dzisiaj mrugaja 36.40

kosmiczne masz te temperatury. nic się nie da z nich wywnioskować... brak 5 niższych i 3 wyższych temperatur. a normalnie w fazie lutealnej jaką mniej więcej masz temperaturę?

DZiewczyny wyliczyly mi ze faza lutealna zaczyna sie 18dc wiec owulka 16-moze 17dc...wiec sama widzisz ze moglam zaciazyc..ehhh

no jest taka możliwość. ale nawet w najbardziej sprzyjającym okresie jest to 30% szans. Największe szanse 2,3 dni przed owulacją, w dniu owulacji małe. No nic, trzeba czekać :)

tylko ze ta owulka moze byc 1 dzien 2 dni 3dni i nawet dluzej przed skokiem temp...tylko usg da pewnosc...no nic czekam..dam znac co i jak...:)

a baby comp wyswietla ikonki chlopca i dziwczynki wlasnie 2 dni przed owulka..wiec nie wiem co on sobie mysli...okaze sie jak zamkne cykl kiedy zaznaczyl owulacje...narazie nic nie myga...

mnie uczono, że albo dzień przed, albo w dniu lub 1 po skoku. po zakończeniu cyklu on owulacje automatycznie wylicza odejmując ileś tam dni, co u mnie np. już raz na pewno zrobił błędnie. czekamy na wiadomość :)

Dzisiaj dalej swiatelka sie palą...no i zapytal o M...tempka troszke w gore...no ciekawe co z tego wyniknie..;I

Gość kala911
no ja Ci sie wcale nie dziwie ,bo jak by mi migaly to tez bym miala cykora

Gość kala911
a kiedy masz dostac spodziewana miesiaczke(albo nie dostac:))

Kala normalnie mam cykle 28 dniowe ale ostatni byl 26 dniowy...wiec spodziewam sie miesiaczki czwartek-piątek...jeszcze tyle czekania..:(