Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Puma_

Lady-Com i Pearly najlepsza antykoncepcja,czy ktos stosowal?

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny przez ile dni BC wskazuje możliwą ciążę?

Gość katasha7
hmm ale jak przez ile dni chyba po ilu dniach?? Jak wprowadzi się do BC dane o współżyciu to po 4 dniach zawsze pokaże możliwą ciążę, prawdopodobną po 15 dniach a po 18 potwierdza

Gość claudia11
Witam. Mam problem z moim pearly, mianowicie mierzyłam 3 razy probna temperature z ciekawości czy bedą takie same i raz wyszła mi 36,4 pozniej 36,5 a za chwile 36,7. Myslicie ze cos jest nie tak z sensorem czy mam takie wahania temperatury? trzymałam za kazdym razem tak samo...

Gość gość
Też mam pearly, choć rodzaj komputerka nie ma znaczenia. Wiesz, ja na samym początku tez po sto razy obczajałam komputer poprzez próbne pomiary, ale też w dzień po chwili różne temperatury wychodziły. To normalne

próbny pomiar nie zawsze wychodzi taki sam bo ruszasz się myślisz i tempka skacze, nie ma po co robić takich pomiarów bo się człowiek zaczyna denerwować, a jak się denerwuje to wartości temperatury się zmieniają. Po to jest tylko jeden pomiar zaraz po wstaniu, żeby wychwycić ten skok, a takie mierzenie kilka razy z rzędu to nic dobrego. A sensor masz sprawny

Gość katasha7
No tak próbne pomiary zawsze wyjdą trochę inaczej bo raczej nie jest się w stanie być w takiej samej pozycji ba przecież właśnie się ruszamy denerwujemy itp, więc niewielkie zmiany w próbnych pomiarach są jak najbardziej prawidłowe

Gość maleństwo1
infekcja mnie dopadła, musiałam odstawić pomiary bo tempka podwyższona

Gość maleństwo1
wracam do pomiarów, daje żółtkiem po oczach:(

Gość katasha7
No jak nie jest pewny to daje żółte nie ma się co dziwić

Gość Zmiana w BabyComp
Hej Dziewczyny, czy któraś z Was zmieniała Lady-Comp w Baby-Comp? Jeszcze tego nie potrzebuje, ale odsyłam mój Lady-Comp do producenta na wymianę akumulatora i pomyślałam, że może przy okazji to załatwić? Tylko nie wiem, ile kosztuje ta zmiana. Czy ktoś wie?

gdzieś czytałam ,że taka przemiana to koszt różnicy w cenie czyli 5 stówek , ale najlepiej to zadzwonić i zapytać u źródła

Gość maleństwo1
nie wiem, ale zawsze możesz do nich napisać, odpisują szybko

Gość katasha7
Tak to koszt 500 zł a wiec różnicy między jednym a 2 urządzeniem wiem bo zanim kupiłam się dowiadywałam :)

Gość Justyna3
używam LC od grudnia 2009 roku, jestem bardzo zadowolona, korzystałam z wszystkich zielonych a i czasem z pierwszych czerwonych, właśnie oczekuję trzeciego dzidziusia... ale nie jestem tym faktem zaskoczona, LC działa jak należy. Zakup LC to najlepsza decyzja jaką podjęliśmy, długo się zastanawiałam ale nie żałuję ani złotówki, po porodzie z pewnością wrócę do pomiarów, ufam LC całkowicie. Pozdrawiam

Gość katasha7
No ja mam podobne zdanie jak ty Justyna ale ja korzystam tylko z zieleni jak czerwone to czerwone. Wiem że komp jest nad wyraz bezpieczny i daje czerwonych więcej ale jednak ja wole nie ryzykować , bo więcej dzieci nie planuję :)

Gość Iwona 1
Witam. Chciałabym sprzedać LadyComp. Kupiłam go z mężem w sierpniu 2014 r. Jednak nasza sytuacja się trochą skomplikowała. Nie był użyty ani razu. Mam fakturę jest na gwarancji. Cena 1300 zł. Kontakt - 608392918

Gość katasha7
No to cena super atrakcyjna. a ja życzę wszystkim Szczęśliwego nowego roku z dużą ilością zieleni :)

Gość Justaa1
Cześć dziewczyny. Zastanawiam się nad tym urządzeniem. Nie chcę brać tabletek itd. Brałam i to nie jest dla mnie,bo za duży stres mam. Obawiam się skutków ubocznych i zastanawiam się czy coś mi będzie czy nie, zwłaszcza, że wiemy doskonale, że hormony nie działają korzystnie na organizm. Pewnie się powtórzę, ale czy możecie napisać czy to FAKTYCZNIE działa i jest super? Wyniki są wiarygodne i czy zabezpieczałyście się dodatkowo? Mam 23 lata i jeszcze nie planujemy dziecka. Dziękuje za odpowiedź i czekam. :)

Gość katasha7
Jak dla mnie to najlepsza i najskuteczniejsza metoda ja używam już wiele lat i w tym czasie zaszłam w 2 planowane ciąże. ale zaczęłam używać jak miałam 24 lata i nie planowałam jeszcze dzieci i tak przez 2-3 lata właśnie służył mi tylko do antykoncepcji. Trzeba tylko pamiętać że jak jest czerwone to należy się dodatkowo zabezpieczyć a w zielone można hulać :) A teraz na ich stronie jest jakaś promocja na modele z 2014 roku bo podobno mają wejść już nowe więc warto skorzystać bo można sporo zaoszczędzić.

Gość gość
witam! uzywalam LC przed zajsciem w ciaze. teraz chce wrocic, troche czasu minelo, ale podladowalam baterie izdziwiolo mnie ze on pamieta poprzednie cykle. Ale nie o tym. Oczywiscie posialam gdzies instrukcje obslugi a na necie jest tylko w jez, angielskim dostepna. no i poczytalam, alarm ustawilam i teraz moje pytanie. Rano zadzwonil alarm ale nie moglam zmierzyc temp, bo ten znaczek termometru sie nie pali. Dlaczego??? a moze musze wykasowac te cykle sprzed ciazy i zaczac od nowa?? nie wpisalam miesiaczki ostatniej bo to po braniu pigulek wiec nie ma sensu....ktos cos wie??

Gość gość
Hej. Jestem zainteresowana kupnem Pearly/Lady Comp Basic/ Lady Comp. Mam właśnie dylemat, który z nich wybrać, bo różnica cenowa jest spora. Z tego co się tu doczytałam to teraz wprowadzili nowe opcje, czy któraś z Was mogłaby mi doradzić, napisać czym się różnią te nowe modele od poprzednich?? Najbardziej przekonana jestem chyba do tego Lady Comp basic,ale nie wiem czy np te statystyki jakie są możliwe w Lady Comp są przydatne?? Też nie chcę wydawać kasy w błoto, tylko dla "super fajnych opcji",których i tak nie będę wykorzystywać.

Gość gość
Witam. Chciałabym sprzedać LadyComp. Kupiłam go z mężem w sierpniu 2014 r. Jednak nasza sytuacja się trochą skomplikowała. Nie był użyty ani razu. Mam fakturę jest na gwarancji. Cena 1300 zł. Kontakt - 608392918

Gość gość
hej. nie musisz nic kasowac. ustaw czas alarmu i upewnij sie ze symbol alarmu jest podswietlony.zeby to zrobic od pozycji czasu nacisnij dwa razy minus- symbol alarmu bedzie migal, wtedy wcisnij przycisk plus zeby potwierdzic. uslyszysz sygnal akustyczny i na drugi dzien symbol termometru powinien byc podswietlony. mam nadzieje ze rozumiesz cos z tego co napisalam :-)daj znac czy sie udalo

Gość maleństwo1
tak musisz nastawić i aktywować budzik. Samo nastawienie godziny niczego nie załatwi sprawdź czy świeci się dzwoneczek na monitorze po włączeniu urządzenia.

Gość Kasia Rom
Ja właśnie wczoraj dostałam mojego Lady Comp Basic zastanawiałam się długo nad zakupem i w sumie cieszę się, że zdecydowałam się tak późno bo dzięki temu mam nową wersję. Oj przyznam, że jest naprawdę super w porównaniu do starej, którą widziałam na żywo u koleżanki.