Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśna

Bardziej doswiadczone babki!!! POMOZCIE!!!!!

Polecane posty

Gość Leśna

Witam. Mam pytanie... Moj ostatni cykl trwal 29 dni. Srednio mam 28-29 dni. Kcohalam sie z chłopakiem w nocy z 24 na 25 oraz 27.02 bez zabezpieczenia i konczyl we mnie. Nie bardzo wiem jak sie oblicza dni plodbe i nieplodne oraz nie wiem kiedy wystepuje owulacja. W kazdym badz razie okres dostalam 14.02. Prosze o Wasza pomoc z góry dziekuje

no, wynika że to najbardziej niebezpieczny środek cyklu, różnie może byc.

Gość Leśna
A czy torbiel na jajniku ma jakis zly wplyw na ciaze?

Gość z własnego doświadczenia
wiem,że nie ma złego wpływu

Gość nie chcę cię martwić
ale przy twoim cyklu to dni płodne wypadają gdzieś między 25-02 a 01-03 czyli jest duże prawdopodobieństwo ciąży nawet ogromne

Gość Leśna
Hehe no to mnie pocieszylas:) A Ty kolezanko rozumiem ze mialas torbiela na jajniku i zaszlas w ciaze? Rozumiem tez ze masz slicznego i zdrowego dzidziusia:)

No gratuluję pewnej ciąży. Chociaż różnie bywa. Ja zaszłam 26 dnia cyklu, dokładnie 2 dni przed spodziewana miesiaczką

Gość Lesna
No to ja Tobie tez gratuluje:):):):) Z calego serducha:) Nie chce zapeszac ale.... jeszcze za wczesnie na test ciazowy:) pozdrawiam

Gość Lesna
Neni dziekuje Ci bardzo:) Ale wiesz...jak patrzylam w te kalendazre to robie to bywalo. W roznych kalendarzach bylo roznie tak wiec chcialam zeby ktos na wlasnych odczuciach napisal jak to jest co nie zmienia faktu ze Ci bardzo dziekuje:) Pozdrawiam

Tak caly czas mysle o Tobie w sumie to o tym co napisalac powiedz kiedy masz zamiar zrobic test ciazowy??