Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margerita z mazur

coś innego niż tabletki,gumka,plastry,kalendarzyk itp.

Polecane posty

Gość margerita z mazur

a właśnie chciałam spytać doświadczone kobiety, a wiem, że taka metoda istnieje.Tylko nie wiem gdzie o niej szukać i czy dobrze "TO" nazywam. Otóż jest jakaś metoda i teraz mogę się mylić [w nazewnictwie] 'laserowa'? Nie wymaga żadnych chemikaliów itp. Metoda to ponoć nawet i kilkuletnia. Coś tam jest wstrzymane, czy 'podcięte'. No widzicie , sama nie wiem dokładnie. Jakby któraś z Was wiedziała co mam na końcu języka;):) to dzięki. Brak "słowa klucza" metoda laserowa, czy jak ?;):)

Gość bububum
nie mam pojecia o co chodzi:(

chyba sterylizacja u kobiet i wazektomia u mężczyzn ale to jest nieodwracalne raczej i w Polsce nielegalne

Gość margerita z mazur
sterylizacja jest nieodwracalna, a tutaj chodzi o zabieg, który można potem odwrócić.

no to już chyba gumka, tabsy, plastry..... są dużo lepsze niż zabieg. Ja nie zdecydowałabym sie na zabieg, bo to jest zbyt duza ingerencja w organizm.

Gość margerita z mazur
ksaksa:) właśnie nie chodzi o sterylizację tylko o jakiś zabieg laserowy, szukałam w necie, ale natknąć się nie mogę. Podobno ten zabieg nie ingeruje w organizm hormonalnie jak talbety itp.

Gość a ja ................
podwiazanie jajowodów. Jest odwraclne

Gość W temacie
Dnia 3.03.2006 o 13:57, Gość a ja ................ napisał:

podwiazanie jajowodów. Jest odwraclne

Guzik z pentelka. Podwiązanie jajowodów nie jest w pl legalne i nie jest odwracalne. Wazektomia u mężczyzn czasem bywa odwracalna i w pl jest legalna. Kosz ok 2,000-2,500zl

Może spróbuj uzyć cyclotestu? Jest to naturalna metoda która moim zdaniem jest najlepsza :)