Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patusia

Gładka skóra - znam na to swietny sposób!

Polecane posty

Witajcie, Przypadkiem odkryłam ten sposób:-D teraz podziele się z Wami Otóz do kąpieli dolewam troche oliwki Jonsona i w takiej wodzie się kapię. Jasne, że skóra jest wtedy tłusta ale poźniej myję całe ciało żelem pod prysznic. Wtedy ten \"tłuszcz\" sie zmywa a skóra jest tak nawilżona, gładka i milutka :-)! Spróbujcie.

Gość jezzzzuuuu
odkrylas ameryke!!!! juhu!

Gość kup sobie oliwke pod prysznic
NIVEA będzie prościej :)

Gość buzii
uzywanie jakichkolwiek dodatków w postaci zeli pod prysznic oliwek wlewanych do wody dodatkowo wysusza skore!!! potwierdzone przez kosmetyczke pozdrawiam

Gość znam lepszy
PEELING

Gość juki
tak, peeling..mój facet potem pyta: jakty to robisz że masz taka milutka skórke..? a ja mówie od niechcenia: ee, taka juz mam ...:)

Gość nie chce mi się myć wanny
a po oliwce jest ją trudno doszorowac:P a co do mądrości okłamywania najbliższej osoby , że jest się naturalnie pieknym, to jakoś nie dostrzegam w tym wielkiej mądrości.:D potem są topiki: mój chłopak nigdy nie widział mnie bez makijażu.:D:D:D

Oj, nie czepiać się, dziwczyna się z Wami dzieli wrażeniami, a Wy tu marudzicie.

Kobietki to co napisała Patusia ,to rzeczywiście prawda .Żeby jednak uniknąc mycia wanny jest na to prostszy sposób.Byłam na szkoleniu organizowanym przez firme Johnson .Pani prelegentka poradziła nam aby oliwka posmarować sie zaraz po wyjsciu z wody na mokra skóre .Odczekać chwilke , a potem sie wytrzeć do sucha . Spróbujcie REWELACJA.Ja stosuję tą metode juz od dawna. Mało tego nie wiem czy wiecie ze ta oliwka jest rewelacyjna do demakijażu oczu .Jesli któraś dysponuje wieksza gotówka to polecam Oilatum do kapieli , efekt podobny

robię tak od dawna poleclam oliwkę w spray\'u :)

Gość aniatyle
zeby mieć piękną cere trzeba-nie palić papierosów,pić tłuste mleko i pić zieloną herbate ja tak robie imogę spokojnie nie uzywac fluidu

-> Seemi Jasne że tak! Jak się smaruje oliwką czy balsamem mokrą jeszcze skórę zaraz po wyjściu z kąpieli to przyjmuje ona nawet 10 razy więcej składników odżywczych niż gdybyśmy to samo robili z wytartą do sucha skórą. Na większości stron internetowych o urodzie to jest podkreślane :)

Gość ale jak
wysmaruje mokre ciało balsamem to potem jeszcze mam ciało wytrzec recznikeim?