Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opinia

Wieczor z milonenerem,czy spedzila bys go z nim ??

Polecane posty

Gość uwazam ze dobrze robisz
ale wy wszystkie jestescie puste!!!!tak trudno zrozumiec zauroczyl ja gosc ktory ma klase jest kulturalny traktuje ja inaczej nic jej rowiesnicy ktorym czesto odrazu tylko o jedno chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!kazdy rtutaj na nia naskakuje ze polecialam na kase!!gdyby na nia poleciala to by nawet tutyaj nic nie pisala bo dobrze by wiedziala wtedy co z tym gosciem zrobic!!tak trudno wam pojac ze ciagnie ja do faceta ktory jest prawdziwym dzentelmenem?!!!!!!

Gość popieram
mnie tez sie tak wydaje ze dla niej to cos niesamowitego- dlatego przezywa.. sama mam faceta młodszego( jeszcze nie milionera ale pewnie nim bedzie..)ale chodzi mi o to...ze jest młody, jeszcze ma głupie wejścia, nie ma doświadczenia zyciowego...nie umie pewnych rzeczy docenic- jak zrobi to starszy facet.. to pociąga u starszych- ze mają inne spojrzenie na świat... wiedzą jak dogodzc kobiecie- bo juz nie patrzą tylko na siebie , jak te smarkacze( seks, kasa, auto..) ale na drugą osobę- bo tamto juz przezyli, znudziło sie i szukają kogos z kim sie zestarzeją..kobiety która bedzie nadawac sie na matkę , zonę i kochankę, a nie tylko na kochankę...

Gość jak się ma kasę
to nie sztuka mieć klasę ;)