Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazm ilość zero

Po jakim czasie uprawiania sexu miałyscie pierwszy orgazm ??

Polecane posty

Gość orgazm ilość zero

Ja zaczełam jako 19 latka -to już 4 lata i nic ( 3 partnerów i NIC)To zaczyna byc irytujące ile mozna sobie powtarzać że nie orgazm jest najważniejszy tylko bliskość itp bzdety !!

Gość ja po 18 latach
i też zero

Gość nooooo
ja tez mam z tym problem i zastanawiam sie czy ze mna jest cos nie tak czy z moim partnerem(bo mialam jednego)

w sumie to od razu:)każdy z nas jest inny i na różne sposoby dochodzi do orgazmu,widocznie jeszcze za słabo znacie swoje ciałko...:) ale powodzenia kiedyś na pewno nastąpi:)

Gość orgazm ilość zero
no nie wiem znam swoje ciało na tyle ze sama ze sobą szczytuje bez problemu :) ale ile mozna przezywac to w pojedynke :(

no to powiedz swojemu ukochanemu,co ma zrobić,żeby doprowadzic cie do szczytu...my rozmawiamy o tym otwarcie i nie ma problemu:)powodzenia!

Gość orgazm ilość zero
pieści mnie - nie ma problemu mam super orgazm ale juz przy penetracji klapa :( Jakas jestem nie stworzona chyba do współżycia z członkiem :)

Gość nooooo
:(:(:(:(

to niech wejdzie w ciebie w chwile przed twoim szczytowaniem...bedzie cudownie:) ps.bojuż innych pomysłów nie mam:)

Gość ja mam tylko
przy oralnym , szkoda :( A kocham sie od prawie 8 lat

Gość orgazm ilość zero
no ja tez tylko przy oralnym i zmiana partnerów nie pomogła i techniki a tu nic poczytalam różne wydawnicta sexuologiczne ale to nie pomaga - fizycznie i psychicznie jest ok wiec chyba albo czekac na cud albo zrezygnowac :(

Gość nie martw się nie ty jedna
ja mam tylko przy drażnieniu łechtaczki albo przy seksie od tyłu chociaż teraz i w klasycznej pozycji mogę mieć a też 4 lata

Gość moniSSka
po pol roku przyszlo samo :)

Gość nie dolujcie mnie...
ja nic ... zero.... ani przy oralu ani przy penetracji ...:((((((((( i tak od 2 lat

Gość piersiowka_
mi po roku przyszlo samo i mialam prawie za kazdym razem ale po kilku miesiacach ucieklo ode mnie:( to jest chyba tez kwestia nastawienia i samopoczucia - przynajmniej u mnie, gdy czuje sie kochana, bezpieczna, odpowiednio podniecona. ostanio jednak nie czuje sie zbyt bezpieczna i kochana:( za to lechtaczkowy jest nadal parwie zawsze:)

Gość owiedka21
to zalezy od partnera..... ja mialam juz 5 (zaczelam 3 lata temu)i dopiero z tym ostatnim czuje ze jest ok :) moze dlatego,ze --(uwaga moze zabrzmiec "brutalnie")-- wiem ze on sie ze mna kocha, a nie chce mnie tylko wystukac!! a moze przedewszystkim dlatego ze go kocham?? glowa do gory:)bedzie dobrze:) moze przyczyna tkwi rowniez w tym,ze podczas seksu nie skupiasz sie "na seksie" ale na tym zeby miec oragazm?? (allle zakrecilam) pozdrawiam!!

Gość za 3 razem.
Ja mialam za trzecim razem, po 2 tygodniach od pierwszego razu... do dzisiaj to pamietam... ach ;)

Ja miałam za pierwszym razem orgazm i mam tak do dzioś dnia cały czas z tym samym partnerem, kiedy na jakiś czas zmieniłam na innego nie miałam orgazmów:(

Gość lulenkammm
a ja nie mam przy oralu :( niestety zaluje okropnie a przy penetracji po okolo roku przyszedl orgazm, nie czekaj na niego to samam sie zdziwisz jak szybko dojdziesz

Gość aja.
a ja po 6 latach (partner jest wyrozumiały)

Gość ja miaąłm pierwszy orgazm
za trzecim razem.Łechtaczkowy to prosta sprawa

Gość lulenkammm
ja mam lechatczkowy tylko przy masturbacji

Gość nie dolujcie mnie....

Gość nie dolujcie mnie....
czy ktoras z was stosowala badz zamierza stosowac tabletki albo masci potegujace doznania??? ja juz sama nie wiem co mam robic :((( . jezeli ktoras stosowala to bardzo prosze o informacje.

Gość ciekawostka25
ja spróbowałam ostatnio tak:kiedy członek był we mnie poprosiłam chłopaka aby dodatkowo zaczął paluszkami pieścić moją łechtaczkę....i wiecie co........BOSKO:))))PIERWSZY RAZ BYłO MI TAK CUDOWNIE:)POLECAM WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM