nanou2 0 Napisano Marzec 3, 2006 Witam, może zaczne od historii :) Łącznie od 5 miesiecy przyjmuję Yasmin - i antykoncepcyjne. Z miesiąca grudnia, na miesiąc stycznień zrobiłam przerwę( 1 miesiąc), po czym powróciłam do tych tabletek. Akurat jestem w trakcie 7-diowej przerwy pomiędzy kolejnym opakowaniem. \"Miesiączka\" Pojawiła się drugiego dnia po zakończeniu opakowania(nadzwyczajnie szybko, ponieważ zwykle czekalam 3 dni). Jednak miesiączka ta nie przypomina niczym miesiączki. Pojawia się dziwny brązowy śluz wymieszany z brązową galaretą :( Nie wiem czy to cos wymieszane z krwią.. jest brązowe po prostu. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarza. \"Miesiączka\" ta jest wyjątkowo skromna. Czy może ktoś z was miał podobnie.. co się zemną dzieje? Zwykle miałam normalne krwawienia,srednio obfite. bardzo prosze o podpowiedz, pomoc.. była bym bardzo wdzięczna pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 3, 2006 po prostu przez tą przerwektórą zrobilaś hormony trochę fiksuja,ale nie masz sie czym martwic nastepny okres bedzie ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanou2 0 Napisano Marzec 3, 2006 Juz mi po głowie jakieś torbiele chdzą i inne.. kiedy to minely 2 tygodnie od odtatniej wizyty u ginekologa. Nie sądziłam że miesięczna przerwa może tak namieszać :) A czy tego typu objawy nie są jednym z objawów zajscia w ciązę ? Nasówa mi się kolejne pytanie... Zażywając tabletki antykoncepcyjne można niespodziewanie wpaść..jeśli się tego nie zauważy i nadal zaparcie konsumuje antykoncepty.. może to zaszkodzić \"dziecku\",bądz spowodowawac jego utrate? Połykam tabletki od kilku lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanou2 0 Napisano Marzec 3, 2006 dziękuję bardzo za odpowiedz :) Od razu lżej... Nie wiedziałam jak na to zareagować.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evellka Napisano Marzec 3, 2006 Czesc... Nie przejmuj sie ..wszystko jest wporzadku.... Czasem tak jest..ja tez miałam kiedys cos takiego..poszłam do lekarza,a On stwierdził, ze wszystko gra....W nastepnej przerwie powinnas miec juz normalne plamienia a nawet okres.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach