Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeStaat

kogo lubicie na tym forum?

Polecane posty

jak miło patrzec że założony przez Ciebie topic działa jak trzeba:) szkoda że tak mało wiarygodnych głosów;) ale lepszy rydz niż nic:P

przedłurzacz orgazmów gdzie ja powiedzialam, ze nie? często można fajnie z Toba pogadać, ale wystarczy, ze na orange udam idiotkę i napiszę, ze mam mokro wiesz gdzie, Ty od razu jestes chętny do pomocy {czytalam kiedyś dialog z kimś pijanym} :P reagujesz bardzo schematycznie:)

Gość gość
Tia, chyba w koncu nie napisalam kogo ja lubie, no to wymieniam:Loża... bo to kobieta z jajami (bez domyslow):)hep...bo zlosliwe gadziny tez maja swoj urok:)PinkBunny (o zgrozo!)o rzesz (no nie moze byc inaczej):)no i rodzynek wsród facetow...przedlurzacz 👄

Gość taka jedna forumowiczka
a ja uwielbiam przedłurzacza za jego cudne riposty ( np. do Waleta przed chwilą :P ) :D

jak narazie przodują:P : loża 4 maalutka 4 pozdro600 4 przedlurzacz 4 Chochliczek 3 o rzesz 3 PinkBunny 3 gorrąca25 3 hep 3 samobójca 3 to nie żaden konkurs ale nudzi mi się to sobie policzyłem:) głosy osób które pod pomarańczowymi prawdopodobnie wymieniały siebie samych też wliczyłem:)a co mi tam:)

LeStaat nuda oznacza po prostu, ze wybrałeś błedny sposób na zycie:) i zobacz człowiek jest jedynym zwięrzęciem, ktore moze się nudzić. taka jedna forumowiczka >> jesli do Waleta to ok, bo ja też miałam z nim starcie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3201838 z reguły nie przyczepiam etykiet, ale coś mi się wydaje, ze to vel lolek42 bądź Władysław etc. przedlurzacz Ty się nie przejmuj co ja piszę, jesli sprawia Ci to radość:D Van Gogh odczuwał zadowolenie z samego faktu malowania, nikt nie kupował jego obrazów i przymierał głodem, gdy brat mu dał kasę na jedzenie kupował póltno, pedzle i farby, trzy dni coś jadł a cztery pościł. Mimo to był radosny, mająć 33 lata popełnił samobójstwo, czy to coś gorszego niż zacne życie? Skończył ze sobą, kiedy namalował wszystko co chciał, w dniu kiedy zakończył malowanie zachodu słońca napisał list pożegnalny\" czuje się spełniony, opuszczam ten swiat całkowicie zadowolony. Zył pełnią sumiennie wypalił świecę aż do końca. Ktoś inny moze żyć sto lat a życie będzie suce jak kosć.

Najbardziej lubiane osoby przeze mnie to : Kafeterija 🌼 Przedlurzacz Lusesita HIPNO .... Troche zmienilo sie na forum ....to mnie wkurza ....:(

Gość kto wygrywa
??????

Przedlurzacz dobry bajer nie jest zly mylisz literki, nie złosliwe tylko złośnisie:P a Ty LeStaat nie podkręcaj tak, bo będzie jak z galerią;)

maalutka rozgryzłaś mnie:P a ja głupi myślałem że jestem nieprzenikniony:)...woda sodowa uderzyła mi do głowy, gdy konkurs pt\"kim tak naprawdę jest LeStaat\" pozostał nierozwiązany i myślałem że jak będę tak delikatnie pojudzał nikt się nie zorientuje że chcę wywołać zamieszanie jakie było z galerią jury\'ego:P ;)

nie wiem kim jest \"przdłużacz\";) ale ja głosuję na \"przedłurzacza\", maalutką, PinkBunny i pozdro600:) jak tym razem wygląda statuetka?proponuję taką w kształcie biedronki:o

ja lubię tylko i wyłącznie siebie...jestem jedynym wartym sympatii na tym forum!jestem skołonny oddać na siebie sto głosów pod róznymi pomaranczowymi nickami byle by tylko wygrać ten plebiscyt.

toż to nasza moderatorka!komu udało się ją przyłapać w takim nieładzie(pewnie wyszła spod prysznica)...Ci paparazzi nie mają honoru. żeby tak kobiecie do domu z butami.....

Gość gość
hehehe, ja mysle ze to Moderia:) Niezle Malautka:)

Gość jak to mozliwe
ze jestes na pomaranczowo???

Gość ukryję czarny nick
rany julek bezzębna łachudra TMT