Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danillos

kobiety powinny rodzić 2-3 dzieci ...

Polecane posty

Gość mala blondyneczka
danillos w jakim ty swiecie zyjesz czlowieku ze takie bzdury gadasz, chyba w swiecie Gotow bo na pewno nie w Polsce XXIw :O nie ma nic mniej kompetentnego niz chlopaczek (bo mezczyzna nazwac cie nie moge) wypowiadajacy sie o ciazy :O

Gość a ja wam powiem
WNIOSEK chcesz mieć dobrą starość? Urodź dzieci ale później je dobrze wychowaj .......nie mylić z dostatkiem. Czasami w biedzie wychowany człowiek, jest bardziej czuły dla swoich rodziców.......

Gość MaRta M.
nie ma tak łatwo ! On by chciał zapładniać, ale co do wychowywania broń Boże :D Inaczej biedaczek by nie sprostał. Nie ma tak łatwo danillos -tylko bzyknąć i już. Zajmij się potem swoją dzieciarnią, a kobieta niech się rozwija zawodowo, chyba że pracować też jej nie pozwolisz, bo musi spełnić swoją ''misję'' przy garach , zleconą przez mężusia

Gość danillos
marta, jest akurat odwrotnie - tamte czasy muszą wrócić jeśli chcemy żyć w pokoju. Półwiecze dobrobytu przyczyniło się to rozprzestrzenienia się w Europie kultury dekadentyzmu i hedonizmu. Teraz Europa zaczyna biednieć. Narazie powoli ale wkrótce szybcie ... nadchodzą trudne czasy, a więc pora wskrzeć dawne cnoty - heroizm, godność, męstwo bycia, zdolność poświęcenia się - aby stawić im czoła. Inaczej będzie tragedia. MNa szcęście JPII wezwał swoim autorytetem do powrotu na drogę cnót i wartości, i wielu już podąża, a inni jeszcze się wahają. Tylko feministki nawołują do trwania w chorobie dekadentyzmu.

Gość czy ktoś mnie widzi
a ja wam powiem że osobiście znam rodzinę, gdzie było - jest 15 rodzeństwa. I wbrew utartemu myśleniu ibiedzie i wykolejeniu takich rodzin, jest zupełnie na odwrót. Najmłodsza z nich właśnie urodziła drugie dziecko. Każdy z nich ma po 2-3 dzieci. Nie ma żadnego bezdomnego, czy degenerata społecznego. Szacunek i uczciwość bije od nich. Nie są święci, jak to wszędzie. Podziwiam tych rodziców -wspaniała rodzina. Przyzwyczailiśmy się, że gdzie dużo dzieci tam nieszczęścia. Na pewno tej matce z początku było b. ciężko. To nie dzisiejsze czasy...Pralki, lodówki, odkurzacze, I cały inny sprzęt, który pomaga gospodyniom. Teraz jest wspaniałą już prababcią, która do tej pory uważa, że dziecko to najlepsze dobro. Nigdy zawodowo nie pracowała. Myślicie, że klepie biedę? Nie i nie jest na łasce, przepychana z domu do domu. Mieszka u siebie, rządzi a dzieci uważają za normę, że z nimi jest. Szkoda, że o takich ludziach się nie mówi. A sądzę, że jest ich więcej. WNIOSEK chcesz mieć dobrą starość? Urodź dzieci ale później je dobrze wychowaj .......nie mylić z dostatkiem. Czasami w biedzie wychowany człowiek, jest bardziej czuły dla swoich rodziców.......

Gość danillos
prawdziwa kobieta spełnia się przede wszystkim w macierzyństwie, kariera owszem ale bez przesady ... Kobietę dyrektor może zastąpić facet ale kobietę matkę już niestety nie.

Pierdolisz Danillos, feministki też mają dzieci. Jedno wcale drugiego nie wyklucza. ale nie chce mi się tego samego pisać po raz setny, więc spiżdżaj na google, a następnym razem pomyśl, zanim pieprzniesz kolejną taką głupotę. :o

Gość MaRta M.
danillos-no to jeśli jesteś taki bogaty, to daj każdemu małżeńswtwu po kilkadziesiąt tysięcy złotych, to się rzeczywiście może społeczeństwo odrodzi, pamiętaj - chojnie syp groszem

Gość danillos
feministka nie ma dzieci tylko najczęściej jedno dziecko albo wcale.

Gość czy ktoś mnie widzi
ale tylko groszem, bo inaczej się przyzwyczają i będą uważali, że wszystkim się należy

Gość MaRta M.
''heroizm'' ? ''godność'' ? chcesz to wskrzesić a nie masz tyle siły, żeby od siebie zacząć

Gość danillos
marta i już gadasz jak taka żebraczka bez godności. Tylko rękę wyciągać potrafisz ? Inne rodzą i nie skarżą się na brak kasy tylko sobie jakoś starają poradzić. No, ale musiałbyś życ skromniej i to ci się nie uśmiecha. Wolisz nie rodzić albo rodzić żebrząc.

No oczywiście, oprócz tego ma jedną nogę, cztery ręce i trzecie oko pośrodku czoła :o Mówię serio, dokształć się trochę, zanim zaczniesz chrzanić farmazony. Z mojej strony EOT, dopóki nie wykażesz jakiegoś poziomu wyższego niż dno.

Gość MaRta M.
lepiej samemu żyć, niż popaść w nędzę z dzieckiem i umrzeć razem z nim

Gość mala blondyneczka
danillos ty chyba jednak masz klapki na oczach:O odpowiedz na pytanie: czy lepiej miec mniej zaludniona Polske ale wyksztalcona i rozwijajaca sie? czy kraj Trzeciego Swiata, wypelniony biednymi ciemnymi Polakami? ja osobioscie wole pierwsza opcje. a jezeli chcesz dyskutowac to najpierw poducz sie co nieco o feministkach, bo jak widze to robisz znich babo-chlopow palacych staniki - chcialabym cie poinformowac ze takie myslenie bylo 20-30lat temu....no chyba ze ty akurat z czasow Gotow powrociles i jeszcze wileu rzeczy nie wiesz:)

Gość MaRta M.
danillos do k..y nędzy to ty chyba nie wiesz jaka jest sytuacja materialna w Polsce, myślisz, że jak wyjde na ulicę, to znajdę na chodniku 10.000 złotych? Puknij się w makówę .

a ja mam już dwójkę i gdybym miała warunki do szóstki to na pewno bym tyle miała. Mam sześcioro rodzeństwa i w całej naszej Rodzinie jest mnóstwo wielodzietnych małżeństw. Super klimaty,nie ma to jak liczne rodzeństwo, zwłaszcza w życiu dorosłym!

Gość danillos
marta jesteś klasyczną przedstawicielką cywilizacji śmierci i wyniszczenia. Moim zdaniem możesz wystąpić do feministek o odszkodowanie za niepowetowane strarty morlne jakie poniosłaś uwierzywszy w ich brednie.

Gość MaRta M.
wnioskuję jako by matka autora nie dopieściła go w dzieciństwie, bo nie ma szacunku do kobiet :-O

Gość ehh
Ja pragnę miec dzieci. Kiedyś jak byłam młodsza, myslałam ze w tym wieku (25 lat) bede miała i dzieci i meza. Ale nie mam czyli nie mogę też mieć dzieci bo czy mam na sile na ulicy szukac reproduktora?! Tylko po to żeby mieć dzieci nieważne z kim ?? Mi takie wyjście nie pasuje. I nic na to nie poradze, że nie mogę się spełnić jako matka może kiedyś...

Gość kajala
z wypowiedzi tego domorosłego psychoanalityka wynika,że do rodzenia i wychowana dziecka wystarczy tylko kobieta.A gdzie w tym wszystkim jest mężczyzna,jaką rolę przypisał jemu nasz Freud?

Gość MaRta M.
nie opieram się na feministkach , tylko na tym co czuję

Gość Danillos Ty to taki maly
chlopczyk jestes? Chce, chce, chce...tylko zeby inni to za mnie zrobili...masz dzieci??

Gość MaRta M.
no właśnie danillos, a jaką rolę ty byś spełniał w tym całym cyrku? Dobrotliwego dawcy spermy?

Gość danillos
ale czujesz to na cię zaprogramowały wściekłe feministki !

Gość Danillos moze i mialo
by to sens co piszesz, gdyby nie bylo to takie osobiste, skad u Ciebie tyle jadu?

Gość MaRta M.
albo pewnie rozglądła by się , gdzie by tu jeszcze można ''pociukmać'' , aż strach pomyśleć, co będzie robił, gdy jego żona będzie w ciąży i nie będzie mogła się z nim kochać - bolesne ale prawdziwe danillos, jak taki ogier to wytrzyma? Przejdziesz na ''ręczny''?

Gość danillos
kobiet są takie trywialne i myślą tylko o seksie ... tym niemniej i tak są najlepsze do wychowyania dzieci.

Gość śmiech
on nie wytrzyma, w imię rozmnarzania narodu będzie następne zapładniał

Gość MaRta M.
danillos -no to ci życzę, żebyś trafił na kobietę silną w poglądach, która już zrobi z tobą porządek, która będzie chciała się rozwijać zawodowo, tobie każe całe dni w domu siedzieć i zajmować się tym, co sam wyprodukowałeś (czyt. dzieciarnia), pamiętaj, dużo kobiet zmienią się po ślubie :P