Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danillos

kobiety powinny rodzić 2-3 dzieci ...

Polecane posty

Gość rypin
feministki wam mózgi wyżarły !

Gość kajala
danillos-----> gdyby ten kraj był normalny napewno dzieci rodziłoby się więcej.Ale niestety nie jest.I z tą smutną prawdą należy się pogodzić.Tak to już jest na tym świecie,że niektóre narody wymierają,aby zrobić miejsce innym.

Gość MaRta M.
co faceci myślicie, że takie mądrale jesteście? Jakbyście doświadczyli chociaż jednego porodu to byście inaczej zaczęli gadać, a nie nakłaniać, żeby każda kobieta miała po troje dzieci .

Gość kobiety powinny rodzić
a męźczyźni utrzymywać je i potomstwo ;)

Gość nie bo męźczyźni kobietę
którą zapłodnili i dzieci które spłodzili ;)

Gość lamperski
kobiety, które nie chcą rodzić trzeba leczyć ... bo wiadomo, że biologicznie są na rodzenie zaprogramowane więc jeśli nie rodzą to znaczy, że są chore ! Kuracja powinna kończyć się miesiącem kopulacji pod nadzorem z doborowymi jednostkami męskimi.

Gość ha-ha-ha-hi
zagonić kler do rodzenia siostry rodzą księża zapładiają!!!! ha ha ha

Gość ha-ha-ha-hi
ha-ha-ha-hi

Gość alias12345
ja bym tak dała choć połowę moich bóli porodowych i wysiłku i psychicznego wycieńczenia facetom to gwarantuję, że Polska wyludniłaby się w zastraszającym tempie

Gość alias12345
lamperski--> ty takie madrości tu przedstawiasz to powiedz czemu faceci odwracają się od swoich żon na rzecz jakiś nastoletnich siks, ciąża tak zniekształca ciało kobiece, że tylko nieliczne mają szanse wrócić do formy, a mężowie oczywiście wtedy używają sobie w najlepsze z gówniarami i jeszcze tłumaczą że żona o siebie nie dba, zatłukłabym takich

Gość popieram alias
jej ostatnią wypowiedź.

To jakaś kompletna bzdura, że mamy nić demograficzny. Forum Ciąża, macierzyństwo, wychowywanie dzieci pęka w szwach, topiki mają po setki stron, a tam setki kobiet, które są lub dopiero będą mamami. Na ulicy coraz więcej dzieci, w szkołach przeludnienie, na porodówkach więcej rodzących, więc gdzie ten ujemny przyrost naturalny??

Gość kafekafe
Kobiety powinny mieć więcej możliwości i być szanowane - te wartościowe. Niestety są szmacone i pomiata się nimi (myślę o sobie). W pewnym wieku kobiety nie chcą już mieć dzieci bo się boją. Ja np. mogłabym dziś jedno sobie adoptować, a drugie urodzić. Ale na to wszystko trzeba pieniędzy i człowieka do pomocy. Nie mam niczego i nikogo. I też muszę zyć. Zwłaszcza, że nie żyję na pokaz. Pozdrawiam z całego serca laskę, a którą tu kiedyś pisałam, co wyszła za mąż za cudzoziemca. Tylko ją pozdrawaim.

danillos--> Zrob sobie nawet dziesiatke bachorow i jak dorosna to powiedz im, ze je splodziles, bo byl niz demograficzny

Gość boski dżolo
kobiety do zapłodnienia, zbiórrrrrka !

Gość marget.....
dziwi mnie was kobiety ze tak krzyczycie o niedogodnosciach i bolach porodowych..ja o swoich niedogodnosciahc i bolach zapomnialam niemal natychmiast gdy przytulilam noworodka do piersi,jest to niesamowite uczucie ktore tylko nam kobieta jest dane..nie da sie tego z niczym porownac.Bardzo pragnelam miec drugie dziecko mimo tego ze wiedzialam ze porod to nic przyjemnego..ale niestety..niedawno poronilam..i bardzo to przezylam...az sie wlos jezy na glowie gdy sie czyta niektore wypowiedzi wasze jak to nie cierpicie dzieci i jakie to straszne poswiecenie z waszej strony urodzic..autor topiku ma racje..zbliza sie upadek naszego spoleczenstwa jezeli dalej beda trwaly takie poglady

marget--> Autor topiku ma racje??? Mamy rozmnazac sie jak kroliki tylko dlatego, bo Europa ma ujemny przyrost naturalny? Kto wyrosnie z takich dzieci? Macierzynstwo nalezy planowac z rozwaga, bo nie sztuka jest wydac na swiat dziecko tylko otoczyc je miloscia, wychowac na porzadnego czlowieka i zapewnic mu byt

Gość tu nie ma już czasu
na głupię mędrkowanie, babo ! Nie ważne kogo urodzisz i wychowasz. Ważne aby był. Brzmi to paradoksalnie ale do takiej sytuacji zwoim lenistwem reprodukcyjnym doprowadziłyście. Albo urodzicie albo arabscy fundamentaliści na starość łeb wam urżną bo nie będzie miał was kto obronić. O jakość można dbać gdy ilość jest wystarczająca !

Gość lecz sie czlowieku

Gość ja nie bede miec dzieci bo nie
lubie i juz!!! Denerwuja mnie dzieciaki..... i co mi zrobisz danillos??

Gość ja bede miec piatke
jesli autor topiku obieca, ze nie bedzie sie rozmnazal :D

Gość Modersami
Ta-- oczywiscie powinny tylko powiedz mi kto je wykarmi, czy wedlug twojej statystyki ktos zapewni im wikt . Fajnie jest mowic , ja mam jedno dziecko i wiem co to oznacza, mase wyrzeczen kosztem lepszego wykszatlcenia i innych rzeczy. Dziecku nie wytlumaczysz dlaczego nie stac cie na wiele innych rzeczy , ktore maja inni , dlaczego poraz kolejny musi zjesc chleb posmarowany tylko maslem o ile masz te maslo w domu. Wiem cos o tym bo niestety takie sda realia naszego zycia.

Gość dziecko nie jest do
tłumaczenia mu ... ono ma robić co rodzice sobie życzą i uważają za dobre dla niego. Twoje myslenie o dziecku doprowadzi tylko zdegenrowanego permisywnego wychowania forsowanego przez mafię liberalno-lewicową od lat 60-tych.

wiecie co.... to jest śmieszne to wszystko co piszecie. I tak kto chce ten będzie miał dzieci, a kto nie chce nie będzie ich miał. A prawda jest taka-jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Na starość trzeba sobie zapracować. Oby kiedyś młode pokolenie nie powiedziało dziadkom bezdzietnym, że takich darmozjadów to oni nie będą utrzymywać.....

Gość Powinno to
się tylko iść do WC dziecinko. Głupi jestes jak lewy but

na swiecie jest tyle ludzi, ze gdyby wszyscy mieli zyc na poziomie przecietnego Brytyjczyka, to potrzebowalibysmy szesciu kuli ziemskich (chodzi o ilosc zasobow oczywiscie). musi byc bieda, bo dla wszystkich nie starczy. moze faktycznie lepiej, zeby ludzie z najbardziej przeludnionych rejonow migrowali do tych, gdzie ciagle sa deficyty, zamiast poglebiac ten swiatowy problem.... tylko kto w dzisiejszych czasach mysli w kategoriach calego swiata - kazdy tylko ma na uwadze wlasne podworko (czyt. swoj kraj), ciagle podzialy, ruchy nacjonalistyczne, niechec do obcych... musi chyba minac jeszcze kilkaset lat, zanim ludzie zdadza sobie sprawe, ze wszyscy zyjemy na jednym, wspolnym swiecie :(

Gość a może jeszcze urodzić po
20 lub 30 ? ?