Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedyna Afterglow

nie uwierzycie

Polecane posty

jakieś 3 lata temu śnił mi się pierwszy raz. Nie znam go, nigdy w życiu go nie widziałam, ale od tamtej pory śnił mi się jeszcze kilka razy. W tych snach czułam, że jest dla mnie, a ja dla niego..to było piękne. nawet nie wiedziałam, czy on naprawdę istnieje. Powiedział jak sie nazywa. Więc wpisałam imię i nazwisko do wyszukiwarki i ...okazało się, że istnieje taki ktos...W necie było nawt jego gadu. Więc zapisałam je. To było kilka miesięcy temu. A dziś nagle...wyświetlił mi się jako dostępny. Spanikowałam, nie wiem co robić. Zagadać?

Gość syriana
zagadaj, moze cos zabawnego z tego wyniknac :P

Gość już blue velvet pisała o tym
wiec wymyśl cos nowego

Gość syriana
o ile nie jest to np maciej zakoscielny czy inny wojtek parafialny albo brat pit :D

Gość już blue velvet pisała o tym
bo nudą wieje :P

Gość syriana
napisz tak: "jestes moim ksieciuniem, wysnilam cie sobie. czekam przyjedz i mnie wez"

Gość no i zabrali mi nicka
Ojeny jeny... Przeciez imiona i nazwiska sie powtarzaja...moze byc tysiace facetow o takim imieniu i nazwisku:O

Gość _clubbing_girl_
ooooooooo, tak myslalam ze skads znam te glupawa historyjke. a to znowu i ty te glupoty...... naprawde myslisz ze to ten koles ze snu?????????? odezwij sie. w najlepszym wypadku zignoruje to co piszesz. wyobrazasz sobie? odzywasz sie do faceta, o ktorym nic nie wiesz - czy ma kogos, moze juz rodzine - i mowisz: jestesmy sobie przeznaczeni, sniles mi sie w nocy........dziwne to troche, nie sadzisz chociaz probuj, moze to akurat ten twoj jeden jedyny - czego ci zycze:) pozdro