Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta W-wa

operacja biustu / pomniejszanie !

Polecane posty

Gość dorota00
Ewikami 25 Witam No z tym dzieckiem to będzie problem.Jeśli masz małe wymagające noszenia dziecko to będziesz musiała sobie poczekać.Po operacji (przez jakiś czas) nie możesz dźwigać ani podnieść rąk do góry.Jak długo to zależy indywidualnie od osoby i gojenia ran.Napewno ok miesiąca to masz wyjęte z aktywnego życiorysu.Dłuższy problem jest np. z pływaniem i głupim myciem okien no i z każdą czynnością wymagającą "machania rękami ". Pozdrawiam

Gość ewikami25
dziękuję! w takim wypadku mam czas na zbieranie kasy....

Gość paniusia1
dorota00:) Nie wiem czy dostałaś moje emaila z pytankami napisz? pozdrawiam

Gość bardzxo biuściasta
Drogie Panie. O jakich WIELKICH piersiach wy piszecie chciałabym miec taki problem. Jadę po stanik za 200 zł 150 km 75 J który jest już największy a i tak pod biustem za lużny a miseczki wypływa. Ostatni mój zakup to stanik firmy PANACHE rozmiar 30 K czyli 60 K dalej za lużny pod biustem miseczki ok ale fiszbiny aż pod pachy które wbijają sie w moje ciało POPROSTU BÓL . Byłam w klinice na konsultacji 15 tysięcy i będe szczęśliwa i zdrowa ale taką kasę nie wiem kiedy będę miała. Pozdrawiam Zazdroszczę panią z rozmiarem D- nawet E

W GG+ faktycznie bywa trudno, zwlascza jak masz wyżej osadzony biust :( ... Ale na jesień Panache ma mieć poprawione konstrukcje (krótsze fiszbiny, niższe boczki). Poza tym pojawiły sie już pierwsze Effuniaki, na razie jeszcze nie sklep a sprzedaż \"z szuflady\", ale jako, że są ścisłe to może 70J-K spróbujesz? Tu adres \"szuflady : http://ewamichalak.blogspot.com/

Gość kaktulka
hejka mam pytanie , która z was przeszla operacje pomniejszenia biustu

Gość Chcialabym-----
zapytac, czy operacje pomniejszania mozna wykonac metoda na lizaka, majac rozmiar D? Ktoras z Was tak miala? Pozdr:)

Gość Daria-gda
witam. w biuście mam 115cm a pod biustem 70 jest to bardzo duża różnica. Kregoslup mnie boli nieziemsko a komentarze facetow mnie dobijaja. jestem mloda a juz mam duze kompleksy,chcialabym zmniejszyc biust o mniej wiecej 2 rozmiary. czy mozecie podac mi jakis dobrych lekarzy? Z dobra opinia?