Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona 23

Ile kosztuje usunięcie wąsika laserem????

Polecane posty

Gość mona 23

ile zabiegow trzeba przejsc aby bylo to skuteczne?

Gość kiziamizia1111
Ja tez bym chciala wiedziec, pytalam przez telefon, cena do uzgodnienia po obejrzeniu a wystarczy podobno 3-4 zabiegi. Jesli ktos probowal bardzo bylabym wdzieczna za odpowiedz

Gość odpowiadam
rzeczywiscie na wasik wystarczy 2-4 zabiegi ja robilam nie tylko wasik rowniez baczki brode..., kosztuje tak jak porownywalam od 150 do 300 zl za zabieg tak bylo w zeszlym roku moze cos potanialo ale chyba nie:( im wloski jasniejsze tym wiecej zabiegow potzreba a im grubsze i ciemniejsze i nie depilowane to nawet po 2 zabiegach znika 80% wloskow:)

ksozt zabiegu jest zróżnicowany w zależności od ilości włosków,laserem usuwa się tylko ciemne włoski,tam gdzie usuwają przeważnie koszt zabiegu jest uzalezniony i podzielony na konkretne części że tak powiem z których chce się usunąć włoski dla przykładu podaję : górna warga 200 zł, broda 300-400, baki 200, plecy 500,bikini 350, uda 550,łydki 450 tak ogólnie ceny się przedstawiają ale tak naprawdę zawsze najpierw trzeab pójść gdzie osoba która zabieg wykonuje oceni stan naszego owłosienia. Jeśli chodzi o ilośc zabiegów z tym bywa różnie bo każda skóra reaguje w sposób indywidualny na przeprowadzenie zabigu i liczy się także długość fali emitowanej przez laser z doświadczenia wiem że raczej 3 zabiegi to mało...bo nie wszystkie włosy rosną równocześnie część z nich jest w fazie wzrostu to te widoczne na skórze a część w fazie uśpienia która ma różny okres trwania (3 tyg wzwyż ) i dopiero po tym czasie widzimy je na twarzy