yoaśka 0 Napisano Marzec 6, 2006 podobno plemniki mogą życ do 48h. wiec czy jest mozliwe ze jak np. uprawiam sex wieczorem a rano dostałam okres to że mimo to jestem w ciązy? chyba to nie jest mozliwe ale......... pomózcie!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verus 0 Napisano Marzec 6, 2006 Biologia sie klania!owulacja ma miejsce ok 14 dnia cyklu iesiaczkowego!cykl rozpoczyna sie w pierwszym dniu miesiaczki.wiec narazona na ciaze jestes ewentualnie kochajac sie12,13,14,15,16 dnia cyklu.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoaśka 0 Napisano Marzec 6, 2006 to z biologi wiadomo też ze jak kobieta ma nieregularne cykle, albo b. krótkie to może w czasie jednego cyklu mnieć 2 owulacje... i wtedy problem sie komlikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość burabura Napisano Marzec 6, 2006 no ale jesli dostala okresu to ciąza nie mozliwa..chodz podobno bedac w ciązy mozna miec przez 3 mc okres..ale myslę ze ciaza wykluczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 6, 2006 idź do lekarza...my ci mozemy tylko doradzać,a diagnozy nie postawimy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany yoaska Napisano Marzec 6, 2006 a gdzis ty wyczytała o podwójnej owulacji????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoaśka 0 Napisano Marzec 7, 2006 własnie burabura!!!!!!!!!!!!!!! to okres w ciaży jest mozliwy czy nie????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morphina 0 Napisano Marzec 7, 2006 jest mozliwy przez 3 pierwsze miesiace ciazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
numerjeden27 0 Napisano Marzec 8, 2006 no właśnie że może mieć owulację w ciągu jednego cyklu. ja miałam regularnie jak w zegarku a zaszłam w 26 dnia cyklu i co MĄDRALE!!! Nie każda tak ma jak jest w ksiązkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
numerjeden27 0 Napisano Marzec 8, 2006 miało być dwie owulacje w ciągu jednego cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoaśka 0 Napisano Marzec 8, 2006 no własnie...ja mam nieregularne.... i zastanawiam sie czy mimo okresu moge byc w ciązy :( oby nie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość QWARCE Napisano Kwiecień 5, 2007 KURDE!A MYŚLISZ,ŻE DZIEŃ PRZED OKRESEM JEST DNIEM PŁODNYM..?PRZEPRASZAM ABRDZO..A KREW MENSTRUACYJNA NIE ''PRZEGONIŁABY''ICH?:| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunka18 Napisano Kwiecień 7, 2007 ja mialam podobnie na drugi dzien po stosunku dostalam okres skapy brazowy ale wtedy nie mialam go miec.....wiec co o tym myslec????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makkara Napisano Kwiecień 7, 2007 czasem rozbrajaja mnie komentarze niektorych :) Jesli kochalas sie dzien przed tym jak dostalas okres to oczywiste ze nie ma szanas na to ze zaszlas w ciaze bo jak ktos juz napisal owulacja jest 14 dni liczac od ostatniego dnia cyklu. numerjeden27 a moze bralas wczesniej pigulki i zrobilas przerwe albo calkowicie je odstawialas - wtedy wszystko sie zmienia. W takie sposob moja kolezanka wlasnie tez zaszla w ciaze. A moze zle policzylas dni cylku albo masz dlugie cykle wiec to tez sie zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunka18 Napisano Kwiecień 7, 2007 oj przepraszam:) nie na drugi dzien tylko dwa albo trzy dni pozniej wystapil ten skapy brazowy okres(1,5 tyg. za szybko)....:))a byl to stosunek przerywany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misia1812 Napisano Kwiecień 7, 2007 niewiem czy to ma jakieś znaczenie ale ja zaszłam w ciąże podczas okresu wiec myślę ze twoja sytuacja tez jest prawdopodobna ze możesz być w ciąży tym bardziej ze okres może byc przez 3 miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunka18 Napisano Kwiecień 7, 2007 a bym sie cieszyla:)) jak ktos z podobnym przypadkiem to pisac moze sie wiecej dowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martttika20 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 a ja juz tak się cieszyłam, że jestem w ciąży a tu psikus! Okres dostałam, a miałam już objawy wskazujące na ciążę ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZENITKA Napisano Kwiecień 9, 2007 Hmm ja dostałam okres ale trwał tylko 3 dni i nie mialam bólów jak to zwykle że aż leżałam plackiem. Teraz powinnam pojutrze mieć okres a tu żadnych objawów!!! Tylko jem i jem, nie bolą mnie piersi jak to zwykle 4-5 dni przed !! Pod koniec tygodnia zrobię test. Boje sie, że to moze być zespół poicystycznych jajników ale to juz inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach