Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Geniusz setupu tak

Mocze talerze po kąpieli

Polecane posty

2 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał:

Już się nie wpraszaj masz malowany 

Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz.

3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Czasem się trafi taki kawałek co smakuje dziwnie i to jest ohyda

Panierowane na oleju smażone są pyszne. Fajny przepis jest na doradca smaku na skrzydełka KFC... wychodzą dokładnie jak te z KFC w smaku.

Przed chwilą, RC + napisał:

Panierowane na oleju smażone są pyszne. Fajny przepis jest na doradca smaku na skrzydełka KFC... wychodzą dokładnie jak te z KFC w smaku.

Ale mnie ta część brzydzi i nic tego nie zmieni. 

Na korzyść ps2 kolory blur celownik opcja 2 graczy i ta miękkości doświadczenia 

Na xbox to była wersja pc bardzo marny port może być że rysiwanie wieksze i detale 

Rozdzielczość, detale, framerate, podbite tekstury... na ps2 nie było widać nawet napisów na witrynach sklepowych, a na xboxie i pc mogłeś czytać co tam za reklamy są na półkach... 😆 

Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał:

Dobra dobra ja znam tecwasze gierki nie ze mnom te numery 

No comment.

1 minutę temu, RC + napisał:

Rozdzielczość, detale, framerate, podbite tekstury... na ps2 nie było widać nawet napisów na witrynach sklepowych, a na xboxie i pc mogłeś czytać co tam za reklamy są na półkach... 😆 

Widziałem kiedyś takie porównanie bylo gta sa na ps2 ps3 ps4 coś takiego i na ps3 i ps4 bylo zdecydowanie gorzej bo właśnie port remaster pewnie wersji xboxa 

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Z kfc?

nie kupuj tylko tych kubelków co są we wtorki.

A co z nimi nie tak?

1 minutę temu, Danger napisał:

A co z nimi nie tak?

Mówie o tych po 19,99 najgorsze z możliwych odpadów kurczaka na nie idą, z całego tygodnia.

Widziałem kiedyś takie porównanie bylo gta sa na ps2 ps3 ps4 coś takiego i na ps3 i ps4 bylo zdecydowanie gorzej bo właśnie port remaster pewnie wersji xboxa 

jak ktoś lubi 20 fps podczas jazdy autem i rozmaziane tekstury ledwo co się doczytujące w ruchu to ps2 jest idealną wersją... a jak ktoś chce czegoś bardziej grywalnego to od xboxa w górę się leci. 😉

Na ps3 jest ta wersja z xbox pewnie albo pc blada sterylna zupełnie inna gra

Pamiętam jak grałem na ps2 w san andreas i jak się rozpędziłeś Super GT - najszybsze auto w grze... to wypadałeś poza mapę, bo się tekstury asfaltu nie nadążały rysować 😆 😆 

2 minuty temu, RC + napisał:

Pamiętam jak grałem na ps2 w san andreas i jak się rozpędziłeś Super GT - najszybsze auto w grze... to wypadałeś poza mapę, bo się tekstury asfaltu nie nadążały rysować 😆 😆 

Może miałeś laser zwalony gta sa wyszlo na dvd duual lajer czyli tej dvd9 chyba i to jest trudniejsze dla lasera w sensie najtrudniejsze 

Ja grałem już wtedy z hdloader i nie miałem takich rzeczy 

Może miałeś laser zwalony gta sa wyszlo na dvd duual lajer czyli tej dvd9 chyba i to jest trudniejsze dla lasera w sensie najtrudniejsze 

Ja grałem już wtedy z hdloader i nie miałem takich rzeczy 

Nie, laser był żyleta, po prostu emotion engine nie nadążał z odczytem danych w locie... xbox miał HDD i procesor pentium więc streamming w locie był dużo wydajniejszy.

Nie, laser był żyleta, po prostu emotion engine nie nadążał z odczytem danych w locie... xbox miał HDD i procesor pentium więc streamming w locie był dużo wydajniejszy.

Nie pamiętam takich bugów a nawet prulem samolotami 

Było sprawdzić na hdd mogę zrobić testy mam hdloader teraz 160gb i network adaptor ale nie dzisiaj spadam muszę dokumenty przygotować ziemi

22 minuty temu, Еlciаа napisał:

No comment.

Nie wiem czemu gryzie ciebie chata nigdy nie byłaś w pomieszczeniu do remontu mam takie dwa a 3/5 zrobione i doszlifowuje głównie w rtv

Napisz po prostu że chcesz się roochac 

Ja takie historie czytam o ps2 fat a wtedy nawet grałem online i świetnie się bawiłem np w killzone a chodzom legendy że net był tylko na xbox 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się