Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto powie

VEET - plastry do depilacji

Polecane posty

Gość kto powie

Nowe, gotowe do użycia plastry z woskiem do depilacji na zimno Veet dla skóry wrażliwej - stosowała ktoras z was ?? jakie wrazenia po zastosowaniu ?? warto kupic >?? Pytam bo wczesniej mialam krem do depilacji z tej firmy i sie nie sprawdził ... nie chce odrazu zaurzucac ze kosmetyk do d***, moze poprostu nie nadawał sie do moich nog ... ciekawa jestem co myslicie o tych plastrach ... aha, jesli nie to to jakie polecicie?

Gość MAlwinaaaaaaaaa
ja stosowałam bo mi sie zachciało usuwac meszek nad górna wargą!!!I tak ciągnełam ze miałam rany i strupy zamiast meszku !!MAsakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(a chciałam byc piękna ):):) ehhhhhhh jakies dwa tygodni8e sie paprało!!!ja urzyłam plastrów do depilacji twarzy jak depilowałam nimi nogii było oki

Gość MAlwinaaaaaaaaa
nic mi to nie dawało dlatego powtarzałam zabieg jeden trugii i trzeci t=raz!!!za trzecim zeszła skóra i włosy tez!!ODLOT Mówie ci!!

Gość domowy qrak
testowałam plastry kilku firm - veet zdecydowanie jest najlepszy. jeśli chcesz opinii innych na temat danego kosmetyku, wejdź na http://www.torebka.kafeteria.pl ,ewentualnie htttp://www.wizaz.pl i tam sobie poszukaj kto co mówił i dlaczego.

Gość dzieki

ja korzystam z plastrow ale tanszych firm, typu joanna itp. i powiem szczerze, ze sa lepsze. Przynajmniej wyrywa włosy, veeta sa zbyt delikatne, szczegolnie to do wrazliwej skory. Kazdy inaczej to odczuwa, ale ja wole kupic lepsze za 1/2 ceny

Gość cati82
W kauflandzie widzialam takie plastry. W jasnm rozowym opakowaniu i pisze 6 x 2. Ale jak zajrzalam do pudelka to w kazdym pudelku bylo jedno opkaowanie. A maja byc dwa? czy chodzi o to,ze sa po 2 sklejone??Chce nimi wydepilowac okolice bikini. Nadaja sie?

Gość cati82
nikt nie depiluje bikini plastrami z woskiem???

ja do w/w moge jeszcze dodać stronke www.esentia.pl tam też jest sporo recenzji