Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Słyszeliście o śmierci małego Oskarka którego tak katowano serce mi się kraja

Polecane posty

kochani jak usłyszałam w tv o konkubencie matki ktory sie wypowiadal jak temu malemu niespelna 4 letniemu dziecku zeby wybił kopaniem go bądz uderzył z pięści w brzuuszek kiedy leżało w łóżeczku aż pluł krwią dzieciaczek :( normalnie wyłam jak tego słuchałam :( jak ludzie mogą być tacy bez serca :(

Gość słyszałam
Słyszłam jak ten potwór mówił, że ....karcił dziecko

to obrzydliwe :( a najgorsze, ze o podobnych przypadkach slyszy sie w telewizji co rusz. wiec jak z tego mozna wywnioskowac - o ilu takich przypadakch sie NIE slyszy??? a swoja droga - zauwazyliscie jedna prawidlowosc? kiedy mowia o katowaniu dzieci - najczesciej na scenie jest matka i jej konkubent! zdarza sie tez, ze matka z ojcem, ale jednak bardzo czesto jest wlasnie ten konkubent, zastanawia mnie to troche, bo to chyba nie przypadek...

Bo często jest tak, że \"mamusia\" leci na alkohol i dlugosć h... a nie mysli o interesie dziecka. To w większości przypadków rodziny patologiczne. Ale cóż... mamy becikowe... jak jedno się zamorduje, zawsze można zrobić następne i jeszcze za to dadzą parę groszy na wino marki wino...

Gość skonczcie przy byle okazji
pierdolic o becikowym. Mam trojke dzieci ktore sa kochane, nikt ich nie bije i urodzilam je bo chcialam tego ja i maz. Tacy ludzie jak oprawcy Oskara to margines i sa najbardziej widoczni, A wy uogolniacie... Rozejrzyjcie sie lepiej dookola siebie, czy w waszym otoczeniu nie ma takich dzieci. Oskar nie mieszkal na pustyni...

Gość a ja slyszalam
jak spiker w telewizji relacjonowal tragedie i mowil ze " dziecko przeszkadzalo swoim katom i dlatego bylo bite' jak moze przeszkadzac dziecko!!!! Niewazne ile ma lat to skarb nie przeszkoda. Sama mam 4 letnia corke . Potwory nie ludzie. Ja bym im bez sadu wydala wyrok: Zginac taka smiercia jak Oskar. Sory za literowki bo mam zepsuta klawiaturke. Nie wpisuje polskich znakow.

Gość mamuska1968
to nie becikowe zrobilo z tych ludzi degeneratow. Alkohol, brak pracy, brak perspektyw . Racja, teraz lamentujemy, a gdybysmy mieli ich za sasiadow??? W koncu to dziecko plakalo... krew mnie zalala jak slyszalam pracownice MOPSu ktora nadzorowala te rodzine : wszystko bylo ok i taka pizda bierze za to kase, i dalej bedzie pracowac, i pewnie jeszcze inne plaskodupne urzedniczki jej wspolczuja, jakiego to pecha miala i to jest niemoralne.

Gość uppppppppp

Gość Klemens
Tego sk...na, który to zrbił powinno się wykastrowaś, włożyć w dyby, przypalaś gorącym żelazem, wyrwać język, oślepić, ogłuszyć, obciąć ręce, ponacinać i rany posypać solą. Szkoda, że tortury są zabronione...

Gość spokojnie
spokojnie, niech dostanie wyrok to w celi sie nim zajma.Takich ludzi jak on,oni tam nienawidza tak samo jest z pedofilami czy gwalcicielami.

A ja slyszalam cos takiego: matka, facet matki i dziecko - facet zepchnal a tym samym zabil corke tej kobiety a potem ona, on i jego brat wsadzili cialo do walizki (!), przeniesli przez cale miasto i wrzucili do kanalu 😭 Dziewczynka miala 5 lat :( Przepraszam, ze tak od rana..

Gość ehhhhhh
...to fakt, ze nie becikowe stowrzyło patologie, ale to co usłyszałam ostatnio zwaliło mnie z nóg. Niedaleko mnie mieszka "rodzinka", w której wóda leje się strumieniami, do garnaka nie ma co włożyć itd. słowem klasyczna patologia. Ostatnio ta kobieta zaganęła mnie na ulicy i zaczyna chwalić się, że jest w ciąży i już nie może doczekać się...becikowego.