Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala emigrantka

Emigracja i samotnosc....

Polecane posty

Gość jhg
Pracuje, skonczylam studia w Polsce i pracuje w zawodzie.

Gość Elii
Oj, brakuje czasem z kim porozmawiac...a telefon to nie to samo. Poza tym, jesli rozmawiasz z kims, kto jest jeszcze w kraju, to nie tak do konca wszystko rozumie...

Gość wy dziewczzyny
macie wieksza wrazliwosc od amerykanow i stad ta samotnosc. Ale wierzcie mi ze sa ci ludzie ktorzy beda waszymi przyjaciolmi. Ja w ciagu 34 lat znalazlam dwie.. he he he

Gość Sloneczko ..
Dziewczyny,nie zalamujcie sie,bedzie lepiej ....z czasem.Ja zyje w Kanadzie 31 lat,jest fajnie,przyjaciolki tez sie znajda.Chyba najwazniejse to wmieszac sie w tlum,mam na mysli przebywac jak najwiecej z tutejszymi.Na prawde bedzie lepiej,glowy do gory

Gość przepioreczka
witam wszystkich na emigracji jestem juz ponad 25 lat...nie powiem bywalo roznie...trudno, ciezko i depresyjnie...czas uplynal...duzo przyjazni, znajomosci, kolezanek i kolegow...wszystko wymaga czasu...pozdrawiam

Gość EElizzkaa
A ja dziewczyny czuje sie samotna w kraju :(. Wrocilam z UK i teraz bardzo zaluje podjetej decyzji :(. Moglam siedziec tam bo bylo dobrze, ale coz takie zycie i czasami glupie wybory sprawiaja ze clowiek czuje sie nieszczesliwy.