Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest

Jak to jest ze zanim dowiedzialyscie sie o ciazy czulyscie sie tak jak na okres.

Polecane posty

Gość jak to jest

czyli bolal Was brzuch, piersi, mialyscie wahania nastroju ,rozdraznienie, a co ze sluzem? przeciez jak zbliza sie okres to jest zupelnie sucho...nic z tego nie rozumiem:(

Gość julli
STRASZNIE BOLAŁY MNIE CYCKI... POTEM CHCIAŁO MI SIE NON STOP SPAĆ

ja byłam pewna, że dostanę okres. Bolący brzuch, krzyż, biust. A śluzówka pogrubia sie i przed @ i przed ciążą.

3 ciaze zawsze tak samo, zadnego bólu brzucha ani piersi. Jedyne co to na brodawkach wyskakiwały mi takie małe cos jakby krostki (ktore pojawiaja sie u kazdej kobiety ale nie koniecznie w 7 dni po zapłodnieniu tak jak u mnie) Acha i jeszce mdłosci praktycznie od samego poczatku jeszcze przed spodziewana @

Gość jak to jest
dziewczyny gratuluje:) ale mi chodzi o ten sluz...bo piszecie ze bylyscie pewne ze dostaniecie okres a tu niespodzianka:) ale przeciez przed okresem jest zupelnie sucho a czytalam ze dziewczyny mialay duzo sluzu;;;wiec jak to jest?

Gość przeczuciee
ja wiedziałam ze jestem w ciązy jeszcze zanim zrobbiłam test, miesiaczka się spóżniała 2 dni a ja juz byłam pewna, jakoś inaczej bolały mnie piersi i z żołądkiem coś było nie tak zdarzało mi się czesto opużnienia miesiączkowe, ale wtedy inaczej sobie tego nie tłumaczyłam jak tylko ciążą i nie pomyliłam się przy kolejnej ciązy było to samo przede wszystkim przeczucie które mnie nie zawiodło wcześniej lub pózniej przy spózniającej się miesiączce nie było tego przeczucia, tylko wtedy to samo było z płcią dzieci wiedziałam na USG oczekiwałam tylko potwierdzenia i znów moje przeczucia się sprawdziły dziwne trochę ale prawdziwe

Gość przeczuciee
a co do sluzu to u mnie było sucho

U mnie było zawsze duzo śluzu już od zapłodnienia. Ale jak masz duzo to moze tez byc tak ze owulacja Ci sie przesuneła i dlatego on jeszcze jest

nie wiem, jak u was, ale u mnie przed kazdym okresem jest duzo sluzu, bo sie czop sluzowy na koncu cyklu luzuje i wyplywa. Mysle, ze to raczej normalne, ze sluz sie pojawia jakies 3 dni przed @.

Gość hanai25
Ech ja nawet jak szłam do lekarza to tylko dlatego, że sadziłam że coś sie dzieje nie tak z moim okresem, bo miałam wszystkie objawy, tyle, że brak krwawienia, ale mnie doktor zaskoczył, haha:) dzis jestem mamą cudownej dziewczynki, a wiadomość o ciąży bardzo mnie ucieszyła