Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaczek3

co myslicie o imieniu Roksana??

Polecane posty

Gość sylwiaczek3

witajcie jestem pierwszy ras na tym forum i bardzo mi sie ono podoba ,jestem w 4 miesiacu ciazy ,to bendzie pierwsze moje dziecko ,chciała bym bardzo dziewczynke dlatego zastanawiam sie nad imieniem Roksana!co omim myslicie ?jak mozna je zdrobniac?pozdrawaim

Gość margit
Jak dla mnie pretensjonalne, ostatnio bardzo popularne, za kilkanascie lat pelno bedzie w klasie Roksanek.

ja ci powiem, ze na tym forum co i rusz takie topiki sie pojawiają-co sądzicie o imieniu....fajnie, tylko nic z tego nie wynika, bo pojawią się głosy za i przeciw...i co ci to da? Nazwij córę jak tobie sie podoba, a nie jak na forum ci powiedzą. Pozdrawiam:)

Gość mnie sie zle kojarzy...
niestety.. Znalam 2 roxany.. i byly zeby to lekko ujac niezbyt kolezenskie... Ale to nie regula.. Na dodatek taka nazwe nosi kotka mojej tesciowej.. oczywiscie obie nie cierpie :) Ale oglonie.. imie dosc niespotykane w przeciwienstwie do tych wszystkich Klaudii i jakis tam innych co sa na topie teraz... A zdrobnic.. ROXI... mysle ze nawet fajnie brzmi :)

Gość brzydkie....okropnie...

Gość Pixelview
Od czasu kiedy obejrzalam jeden filmik, imiona Roksana, Oksana itp.kojarza mi sie tylko z bohaterka owego filmiku:O Juz mam uraz do tego imienia.

Gość a mi sie kojarzy z taka
pochodzaca ze wschodu tirowka :O pelno ich na polskich drogach :O Przepraszam ale wlasnie tak mi sie kojarzy :O ale mimo to jesli baaardzo podoba ci sie to imie to nazwij tak corke... przeciez to bedzie twoje dziecko a nie moje ;)

Gość abcdeq
twoje dziecko i tobie ma sie imie podobać,moja córka ma na imię Nikola i zostało w którymś topiku bardzo skrytykowane a mnie się nadal bardzo podoba,jakby wszystkim ludziom podobało się to samo imie to co by było? nie zwracaj uwagi na słowa krytyki:) mnie Roksana bardzo sie podoba i właśnie lubię pretensjonalne imiona dla dziewczynek ,znam Roksanę ,ładna dziewczyna:)

Gość kto tak mówi
A moja koleżanka ma na imie Oksana.I bardzo mi się to imie podoba. Ona pochodzi z Ukrainy,ale bardzo dobrze mówi po Polsku.Chyba nawet lepiej niż niektórzy Polacy!!!Nawet akcentu nie ma.WQiec to imie tylko wskazuje na to,ze dziewczyna raczej Polką nie jest. Tak na marginesie to jest to bardzo fajna dziewczyna:)