Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żylaczek podkolaniaczek

podstawowe badania przy braniu pigułek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Hej dziewczyny!! Mam pytanie , otoz jak to zwykle bywa lekarz ginekolog z NFZ przypisal mi tabletki bez badan i tak na oko...raz ze olal sprawe a dwa ma ograniczona pule skierowan na badania....ja jednak chcialabym takie badania zrobic,problem polega na tym ze nie bardzo wiem jakie konkretnie powinnam zrobic, podpowiedzcie na co konkretnie, wiem ze na hormony (ale jakie) i na enzymy watrobowe, tak?? czy orientujecie sie moze jaki jest ich koszt jesli pojde prywatnie?

hej dziewczyny, podejrzewam ze to proste dla was pytanie, pomozcie jak macie jakies doswiadczenie!

Gość aniees1
ja mam robione badania krwi: 1. czas krwawienia, czas krzepnięcia 2. markery wątrobowe, czyli: ALAT i chyba(?)- nie mogę rozszyfrowac ASTAT 3. morfologia + płytki krwi 4. cytologia

aniees1 - dzieki wielkie, napisz mi prosze czy badania masz ze skierowania czy sama za nie placisz, jesli tak to ile??

Gość widzę że założyło się
drugi topiczek

Gość aniees1
a więc nie mam skierowania, bo chodzę do lekarza prywatnie, za wszystkie badania to nie wiem (po raz pierwszy robię bez skierowania), za czas krwawienia + czas krzepnięcia płaciłam 5 zł, nie wiem ile próby wątrobowe ,cytologię mam wliczoną w koszt wizyty u gina.

aniees1 - dzieki raz jeszcze? do tego kogoś wyżej...o co chodzi z tym drugim topikiem?!?

no i? nadal nie rozumiem..z reszta to chyba nie jest problem materii egzystencjalnej....pozdrawiam tego kogos wyżej:)

Gość ten ktoś wyżej...
a czy ktoś mówi ze jest to jakikolwiek problem ? Pozdrawiam również