Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak do cholery

jak zdobyć miłość i zainteresowanie

Polecane posty

Gość jak do cholery

młodszego od siebie faceta znamy sie na zasadzie"cześć - cześć" jestem dość nieśmiała on również beznadziejna sytacja

Gość zagadaj do niego
na przyklad na gg jak ma i juz,ja poznalam sie z chlopakiem tez niesmialym na karaoke,oczywiscie bylam troche wcieta i on tez takze bylo latwiej zagadac...

Gość Długowłosa
Zagadaj pierwsza, zapytaj o cokolwiek, czy ma pożyczyć książkę itp. Spróbuj, nic ci nie będzie jak nic nie wyjdzie, przynajmniej będziesz wiedziała, że wykorzystałaś szansę... Młodszy kolego powiedział mi niedawno, że kiedyś bardzo mu sie podobałam, ale wstydził sie zagadać, bo był młodszy... dziś jest za późno, oboje mamy rodziny... Powodzenia i odwagi życzę.

Gość kolka jolka
zagadaj poza tym cześć coś więcej, skoro z niego tchorz, to watpię by pierwszy się odezwał

...szczerze, spróbuj go \"na koleżankę\" powiedz np., ze masz jakies fajne bilety i ze nie masz z kim pojsc i było by Ci bardzo miło gdyby dał się zaprosić :) tez chciałbym miec taką koleżankę :P

bądz dla niego miła, niech pomysli,że go lubisz, uśmiechaj się do niego, puść oczko, znacząco popatrz mu w oczy ale nie bądz agresywna, powoli ...

Gość 0000000000000000000000000000
odwieczne pytanie jak?