Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet....o

Dlaczego kobieta niespełnia sie w pracy...

Polecane posty

Gość Facet....o

A dlatego ze nie powinna pracowac i tutaj tkwi odpowiedz na te wszytskie pytania : a dlaczego ja tyle nie zarabiam co facet a dlatego ze nie nadajesz sie do tego, a dlaczego ja nie dostaje awansu a dlatego ze nie nadajesz sie na to stanowisko a dlaczego czuje sie nie spelniona w pracy a dlatego ze do niej nie pasujesz i nigdy nie bedziesz pasowala Kobiea jest spelniona tylko wtedy gdy zalozy rodzine urodzi dziecko i bedzie kochana przez faceta kobiety nie spelniaja sie zawodowo bo to nie jest im pisane i tak jest od wiekow! Oto kilka przykładow: Schisteryzowanym dziewczętom zalecam małżeństwo, ponieważ uleczyć je może ciąża Hipokrates (Hippokrates, ok. 460 - 377 p.n.e.) Na kobietach najbardziej można polegać, ponieważ nie pamiętają tego, co ważne Oscar Wilde (Fingal O`Flahertie Wills, 1854 - 1900) Również kobiety potrafią dochować tajemnicy - pod warunkiem, że się im tej tajemnicy nie powie August Strindberg (1849 - 1912)

Gość luzik*****
Ja to nigdy chętniej - a jesteś w stanie sam utrzymać swoją rodzinę na normalnym poziomie? W Polsce??

Gość Facet....o
Jasne lepiej zamiast szukac pracy lepiej szukac odpowiedzialnego faceta bo jak sie jest cipa i znajdzie sie cipe to bedzie fatalne zycie kobiecie potzrebny jest ktos kto ja poprowadzi! i tu tkwi cala tajemnica:)

Gość luzik*****
Fakt. Niemniej jednak facet, który używa przy kobiecie słów powszechnie uznawanych za wulgarne może być li i jedynie hydraulikiem z niezłą pensją, nie zaś facetem z klasą

Gość Facet....o
i nawet na polskie warunki! Tylko trzeba znalezc partnera ktory bedzie umial poradzic sobie z czyms takim. Ale w dzsiejszych czasach kobiety maja pustke w glowie wybieraja faceta nie pod wzgledem zapewnienia odpowiedniego zycia bezpieczenstwa. a pod wzgledem dobrego ruchania, i potem same sobie sa winne...sztuka nie w tym zeby miec pysk i gadac o rownouprawnieniu a sztuka w tym zeby zbudowac solidny zwiazek i potrafic wspolpracowac z partnerem w taki spsob aby ulozyc sobie stateczne zycie i juz!

Gość Facet....o
hmmm facet z klasa...ja mysle ze niejeden taki jest ale w dzisiejszych czasach nie ma kobiet z klasa wiec po co sie starac??????

Gość luzik*****
I tu się mylisz. Pozdrawiam

Gość ladypankwwa
czyli do garów i siedzieć cicho, tak?

Gość a ja jestem
nauczycielką i mam niejedną klasę :P

Gość luzik*****
No i sam widzisz - istnieją kobiety z klasą (i to nie jedną :P), więc wysil się od czasu do czasu, a będziesz miał kogo utrzymywać ;)

Gość Facet....o
ja uwazam ze czasy pozadnych kobie sie skonczyly...teraz jest pelna szumowiny i to po obu stronach nie ma o czym gadac o klasie tego juz nie ma liczy sie ilosc a nie jakosc i to jest smutne:(

Gość malaladypank
czego oczekujesz od kobiety?

Gość Facet....o
Przyklad: Byłem z dziewczyna 4 lata bylo cudownie swietnie sie dogadywalismy sex tez byl cudowny lecz ona po jakims czasie zaczela grymasic az w koncu stwierdzila ze to jest nie to ze ona jest typem kobiety ktora ciagle szuka wrazen chce poznac swiat rozwinac sie...ok wszytsko jasne...a wiecie co jest w tym wszytskim najsmieszniejsze??? ze po roku od naszego rozstania dowiedzialem sie ze spodziewa sie dziecka z zupelnie nie trafionego zwiazku chyba trzy miesiecznego hahaha ma kobicina co chciala przygode... pusta oj szkoda fajnie sie zapowiadala ale nie musiala postawic na swoim chciala byc kobieta wyzwolona buahahahaha no wyzwolila sie nie powiem :D:D:D:D:D

Gość malaladypank
ale Ty jesteś..wiesz co:o i co teraz bedziesz wylewal swoją frustracje na inną laskę?

Gość Facet....o
Kwiatuszku tu nie chodzi o odgrywanie sie na innej ja tylko chce troszke uczulic wszytskie probujace sie wyzwolic kobiety zmusic do nawet chwilowego zastanowienia sie czy warto...moze jakas kobieta watpiaca trafi na ten temat przeczyta i pomysli przez chwilke czy warto zaryzykowac...

Gość malaladypank
aaa.... i Ty mialbys byc tym, z ktorym warto zaryzykowaćć? coś czuję, ze masz jakies kompleksy (kto ich nie ma?) ile masz lat?

Gość Facet....o
NIe zrozumielismy sie Kfiatuszku tu nie chodzi o mnie to nie jest propozycja ''sprobuj ze mna'' mi chodzi o zastanowienie sie nad soba i swoim zwiazkiem jesli takowy posiada a ma w planach go zakonczyc... z powodow przedstawionych dwie notki powyzej:D

Gość malaladypank
cóż nie chciała Cię i urażona męska duma nie pozwala Ci o tym zapomnieć dobranoc, znajdz inną, z którą będziesz szczęśliwy muszę iść spać jej błąd, ona poniosła konsekwencje gdybyś ją kochał to i na tym polu moglbys się wykazać

Gość luzik*****
chciała zakończyć - widocznie czegoś w nim brakowało, np. miłości z jej strony. Czy to ma jakiś związek z "kobietą wyzwoloną"? Nie sądzę, po prostu przestała Cię kochać - przykre, ale prawdziwe.

Gość Facet....o
tu nie chodzi o moja mesko dume wrecz przeciwnie jestem z tej sytuacji bardzo zadowolony wrecz rozbawiony:) nie chciala mnie hmmm twardo powiedziane ona byla osoba bardzo szczera swoje odejscie argumentowala tymi wyzej wyminionymi problemami nie chcial byc ze mna bo cos za nia gonilo az w koncu dogonilo...a co mi dalo najwieksza radosc jak jej spojzalem w oczy i sie usmiechnalem to bylo Boskie wiedziala jak mnie teraz rozpiera dumnie cytat '' a nie mowielm'' ehhhh...

Gość Facet....o
dlaczego wszytskie kobiety swoje odejscie zawsze tlumacza tym ze nie bylo milosci z jej strony albo ze Cie nie chciala...to chyba blendna interpretacja problemu jesli by mnie nie kochala to po co te 4 lata???? a moze poprostu trzeba sie w koncu przyznac do tego ze jest sie zbyt glupim na zwiazek ze nie potrafi sie samej o siebie zadbac ze jednak potzreba tego kogos kto doradzi pomoze...ale nie kazda kobieta wie najlepiej co jej potzreba do szczescia...drugi misiac niechcianej ciazy to chyba nie jest to...????

Gość worek na kartofle
może dlatego , że za dużo myśli o ortografii - nie to co autor , który "nie" z czasownikami pisze razem

Gość Facet....o
to sie nam trafił czlowiek inteligentny, przykre czytajac cos widziec tylko znaki i nie rozumiec co sie czyta...ehhh

Gość Facet....o
Geniuszu jak tak bardzo Cie ciekawi to ukonczyłem studia humanistyczne i opisalem sie wiecej nie z czasownikami niz Ty przez cale swoje życie pozdrawiam!

Gość worek na kartofle
O co ci właściwie chodzi ? Kobieta urodzi dziecko , to chyba to , co według twojej teorii jest jej powołaniem - to w czym problem ? Że to nie twoje dziecko , a ona cię zostawiła ? Pewnie cienias z ciebie , to cała tajemnica

Gość luzik*****
Nie nam, tylko Tobie - na dodatek ma rację. Jesteś rozgoryczony i dorabiasz teraz fakty do polityki :O

Gość zozola
autorze, ty jestes spelniony w pracy? moze w fizycznej, bo do umyslowej jestes zbyt glupi, niestety. Robisz podstawowe bledy ortograficzne ('nie' z czasownikami piszemy oddzielnie).

Gość Facet....o
hehe i teraz rozgoryczone kobiety bronia swoich praw:) no mysle ze kochajacy maz i wyczekiwane dziecko jest tym o co chodzi! prosze czytac uwazniej o ile sie nie myle nic nie wspominalem o braku faceta zasiłku i niechcianym dziecku...jako metoda na szczesliwe zycie!!! wiecej uwagi worku jesli nie potrfisz czytac ze zrozumieniem oplecam komiksy

Gość worek na kartofle
ah rozumiem haha może ty ją kochasz i to ci pasuje w schemat , ale ona cię nie kocha , więc nie ma o czym dyskutowac

Gość Facet....o
o nastepny geniusz nam sie trafil i odnosnik czytaj wyzej:D