Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garnizon

Jak zabiegać o kobiete, która nie jest pewna uczuć.

Polecane posty

Gość garnizon

no jak ?

Gość malaladypank
naszkicuj problem, moze cos poradzimy...tylko krótko, ok? jesso, nie ma kto pocalować w czółko i wr amię przed snem:o

Gość zniewolić

Stać cierpliwie obok, byc jej przyjacielem, powiernikiem, wsparciem. Czas pokaze co będzie dalej, albo na jakiej pozycji jestes.

Gość TaOna
hmmmm. nie jest pewna? proponuję odejśc na moment, dać wolność- jeśli wróci - kocha, jeśli nie ...cóż takie zycie...

Gość ciężka sytuacja
chyba tak jak pisze Aniołek, stac z boku, być przyjacielem... a czas sam pokaże. Na pewno nie być nachalnym bo to może zadziałac przeciwnie.

Gość vale tudo
chcesz ją zdobyć??? To nie zabiegaj, zainteresuj się innymi, nie poniżaj się , bo to wcale nie męskie.

Gość rolii
co ty mowisz tuo? wlasnie powinien o nia zabiegac bo dziewczyna w brew pozorom na to czeka .. lubi jak sie wokol niej gania ...a jesli jej zalezy to wkoncu jak zobaczy jak facet sie stara da mu znak , ze jest wart jej uwagi

Gość rolii
nie mowie tu o jakiejs zbytniej nachalnosci tylko o tym , ze jesli mu zalezy to powinien byc przy niej , wspierac , usmiechac sie czesto byc taka dobra dusza

Gość vale tudo
No właśnie JEŚLI, ale jeśli nie to facet ma jakiś okres życia wyjęty z życiorysu. To, że dziewczyny na to czekają to rzadna nowość, ona się dowartościuje , facet upokorzy. Po co walczyć o jedną, które nie wie czego chce, jak są inne o które nie treba walczyć i do tego pewne???

Gość dac jej poczuc zazdrosc
:D

Gość rolii
no dobra ale jak to sprawdzic czy jej zalezy? no przeciez ona moze myslec tak samo - moze jest ni smiala i sama sie nie odwazy zrobic jakiegos kroku , dotego jest dziewczyna wiec moglaby zostac posadzona o narzucanie sie ...moze to ona czeka na jego ruch..

Gość rolii
no dobra ale jak to sprawdzic czy jej zalezy? no przeciez ona moze myslec tak samo - moze jest ni smiala i sama sie nie odwazy zrobic jakiegos kroku , dotego jest dziewczyna wiec moglaby zostac posadzona o narzucanie sie ...moze to ona czeka na jego ruch..

Gość rolii
teoretycznie on moglby sie odsunac i zobaczyc , czy ona sie ocknie i zrobi ruch natomiast ta dziewczyna moze myslec w ten sam sposob ( chce zobaczyc czy jemu zalezy i bedzie czkeac na jego ruch)

Gość vale tudo
może, może może........bez trudu rozszyfrować z postu , że facet dał już sygnał dziewczynie, tylko "na razie" nie chce się wiązać. Znając życie poprostu liczy na jakąś lepszą partie. Ps. Skąd wy to wziełyście, że kobieta robiąca pierwszy krok się narzuca??? Chyba same to wymyśliłyście bo tak łatwiej. Nie znam faceta który by tak myślał.!!!

Gość kasiaaaaaaaaaa
zazdrosc jesli go nie kocha to nie bedzie zazdrosna , ja radze jakies kwiatki np. z okazji braku okazji , duzo komplementow , trzeba byc przyjacielem ale jednoczesnie mowic ze zalezy nam na czyms wiecej , mialam takiego kolege straszny kasanowa byl z niego i dlatego nigdy nie chcialam sie z nim umowic łazil za mna chyba z 3 miesiace byl taki mily, zawsze przy mnie jak potrzebowalam , odprowadzal mnie zawsze do domu mimo ze mieszka zupelnie na innym osiedlu, i takie podobne rzeczy niby pierdoly ale ... Jakos juz nie moglam mu odmowic ;-)

Gość rolli
no jesli nie jest pewna i dala mu to do zrozumienia to tylko sie odsunac bo przeciez nic na sile

Gość rolli
skad? z zycia moja droga.... kiedy zabiegalam on milczal , nie odzywal juz ja sama poczulam ze sie narzucam skoro on nie odpowiada , wkurzylam i zamilkalam on szybciutko przypelzal i zaczal zabiegac

Gość moze wlasnie dlatego
nie jest pewna ze nie widzi twojego zaangazowania......

Gość mnie sie zdaje
mi się wydaje, że jeśli nie jest pewna swoich uczuć tzn ze jakieś ma i niech facet da jej pewnośc że on też. gdyby go miała w nosie to niebyłoby mowy o żadnej niepewności czy pewności tylko sprawa byłaby jasna. Ja tak przynajmniej robie.Dziewczyna musi wiedziec ze facetowi naprawde zlaezy a nie jakies tam bla bla. A pozatym vale tudo nie wiem jak ty ale ja aż nazbyt czesto spotkalam sie z taka wlasnie reakcja że dziewczyna ktora robi pierwszy krok sie narzuca. A przynajmniej faceci takie pozory stwarzają

Gość dziewczonka
To nie jest wszystko takie proste. I tak źle i tak niedobrze. Ja jestem właśnie taką dziewczyną, która nie wie czego chce i co czuje. I czasami było tak, że chciałam żeby ON w końcu dał sobie spokój, a innym razem ryczałam do poduszki, gdy nie okazywał mi zainteresowania. To już trwa trzy miesiace a ja nadal nie wiem czego chce. Jednego dnia oddałabym wszystko żeby sie do niego przytulić innego mam nadzieje, ze się już więcej do mnie nie odezwie. Zrozumieć kobiety ;)

Gość soczewka kontaktowa
Pare lat temu zostawil mnie chlopak. Bylam strasznie smutna i nie mialam tez ochoty na zadne nowe znajomosci na tej plaszczyznie , chcialam w spokoju dojsc do siebie . Poznalam wtedy faceta , polubilam go , ale nie chcialam , zeby cos z tego bylo , bo w ogole nawet nie wiedzialam nic , ciagle myslalam o bylym. A temu nowemu czesto sie wyplakiwalam , opowiadalam , bo sie zakolegowalismy.On nie okazywal nigdy zniecierpliwienia , po prostu sluchal i mi pomagal ulozyc to w glowie i pogodzic sie z tym. No i po jakims czasietych rozmow bylo coraz mniej , a coraz wiecej na inne tematy , robilo sie coraz weselej , az sobie zdalam sprawe , ze sie zakochalam. Do tego momentu on mnie nie wypytywal , jak to nasze sprawy stoja , nie ponag,lal mnie , choc wiedzialam , ze chcialby , zebysmy byli razem. Nie czulam sie przyparta do muru. No i teraz jestesmy razem. Dzieki jego cierpliwosci. No ale my pasujemy do siebie :) Jakby mi sie nie podobal , to nic by z tego nie bylo :P Ale probuj

Gość mrriette
moj tez mi sie pododoba:) Taki fajny z niego facet, ma styl klase i to cos, mysle ze i Jolie moglaby byc jego, ale on nie wierzy i pasuje a moglby ja zdobyc. Bo ta kobieta ceni tez to Cos inaczje nie angazowałaby sie w takie rzeczy jak adopjcei itd. Mysle ze by jej sie spodobał. nie wiem ile ona ma wzrosrtu. Własnie taki fajny ale nie wierzy w siebie i potem korzystaja na tym takie Divy londynskie. Z braku laku dorba diva:0 hi hi Ale uwazam, ze nie powinno sie rezygnowac z marzen. I byc z tymi, ktorych kochamy:) Nie warto slchac sie rozumu on zle popdowiada wskazywał dive Londynska i co? I zle wskzazął a emocje były gdzie indziej tyle ze tamta była jakas rozedrgana. jets tyle pieknych kobiet takich jak on ceni brunetkiniebeiski ocxka labo zieoone. Kurcze nie wiem czy on wie ale moglby byc mezulkiem niejednej. Pasja Pasja to jets to, poza tym fajny z niego facet, przystojny:) bardoo:) liczy sie całosc, a inteligencja u panow oj to super czar:)

Gość wwwwwwwwwwww
górę! :)

Gość doświadczona Ania
O czym zaświadczyła dziewczonka, są na świecie niedorozwiniete karły emocjonalne, wiec jeśli ona taka jest nic nie poradzisz. Takie prędzej czy póżniej i tak kończą przy bokach chamów, które stosują wobec nich przemoc.