Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka111

chciałam wybaczyc, ale nie mam juz siły....

Polecane posty

Gość majka111

Mam już dość. 2 miesiące temu dowiedziałam sie ze oszukał mnie chłopak z którym byłam 6 lat. Spotykał sie z jakąś dziewczyną, mnie oszukiwał, ją zresztą tez. Całowali sie, nie spali razem. Gdy sie dowiedziałam o tym - odeszłam. On zaczął błgać, płakać, przepraszać, prosic o wybaczenie. Zgodziłam sie choc mówiłam mu, że ja juz nie chce naprawiać nic, ze teraz od niego bedzie zależała nasza przyszłośść. On powiedział ze zrobi wszystko zebym zapomniała, zebym na nowo mu zaufała i chciała z nim być. Stara sie bardzo do tej pory, jest naprawde dla mnie dobry. Ale ja juz sie chyba wypaliłam. Nie jest mi ani troszke lepiej niz na poczatku. Myslałam ze bede potrafiła wybaczyc, jednak jest ciężko. NIe wiem, chyba sie poddam tzn powiem mu zeby to on sie juz poddał. Ja nie ejstem dobra dla niego, ale on mimo tego bardzo sie stara. Jak myslicie, jest jeszcze szansa na wybaczenie? Skoro po 2 miesiącach jego starania ja nadal nie potrafię go pocałować to jest jeszcze szansa?. Czy lepiej odejsc? Dac sznase sobie an szczescie z kims innym? Meczy mnie ta sytuacja. Wiem, ze On chce wziąść ze mną slub, nie chce go zwodzic, wkoncu On tez ma prawo do szczescia...jesli ja nie potrafie, moze powinnam odejsc??

Teraz nie mozesz mu wybaczyć bo jest ci cięzko a jak już to zrobisz to nie bedziesz potrafiła o tym zapomniec!!! Najgorsze w zyciu jest zawieść się na ukochanej osobie której się ufa czasem śłepo- bo bezgranicznie. Może warto czasem byc podejrzliwą i nie do końca oddawać się całą tym naszym facetom?? Wydaje mi sie ze taki bezgraniczne oddanie sprawia że bardziej cierpimy i jesteśmy wykorzystywane. Daj sobie i jemu wiecej czasu. Jeśli to zdarzyło sie pierwszy raz może warto dać mu drugą szanse..... ale zaufanie trudno jest odzyskać.

Gość za świeże
dopiero za rok dwa nabędziesz dystansu

Gość jeżeli teraz
z nim zostaniesz to wcale nie będzie lepiej, a wrecz odwrotnie, najlepiej byłoby żebyście się na jakiś czas rozstali