Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skalniak69

Dlaczego tak trudno w życiu spotkać właściwego partnera ???????????

Polecane posty

Gość do zirytowanego
kobietom tylko sex w glowie? Naprawde jestes jakims niedorozwinietym smarkaczem :O Ja uwazam, ze to facetom tylko sex w glowie :P Kobiety sa rozne - jedne leca na kase, drugie na wyglad, trzecie na milosc, czwarte chca stabilizacji itp. Nim zaczniesz wydawac jakiekolwiek sady, a juz szczegolnie takie skrajne, musisz sie wiele nauczyc o kobietach :P Zreszta, jak juz napisalam, kazda jest inna... Ja szukam normalnego, cieplego, czulego, inteligentnego faceta a spotykam samych kretynow szukajacych szybkich, krotkich i sponsorowanych znajomosci :O Ale mimo wszystko nie oceniam tak wszystkich mezczyzn... na podstawie tych kilku ktorych poznalam... Wiecej obiektywizmu :P

Gość A ja mam 45 lat
I zadnej dziewczyny

Gość zirytowany gimnazjalista
Nie rozśmieszaj mnie dziewczyno.

Gość do zirytowanego
nie mialam zamiaru niedorozwiniety, niedowartosciowany smarkaczu :O

Gość A ja mam 45 lat
Zakochalismy sie w sobie spotykalismy sie codziennie zaczelismy mowic o wspolnym zyciu o dzieciach kazde z nas mowilo to samo czuje ze jestes moja druga polowa, wszystko szlo jak we snie czulem sie jakbym byl w jakies bance ktora chroni mnie od swiata zewnetrznego ta osoba sprawila ze kazdego dnia wstawalem z checia do zycia ciagle o sobie myslelismy i tak bylo do momentu kiedy odwiedzilismy jej rodzicow . spotkanie trwalo raptem 15 minut pojechalismy odebrac paczke wypilismy kawe i pojechalismy potem zaczely sie telefony do nie ze nie ma mowy zeby ten zwiazek trwal i ze jezeli tak dalej pojdzie to moze sie u nich nie pojawiac moze tez zapomniec o rodzinnym weselu od tamtej pory zaczela ona wpadac w watpliwosci zaczela sie zastanawiac po tygodniu czulem ze powoli ode mnie odchodzi zaczela dziwnie sie zachowywac tak jakby chciala mnie do niej zniechecic w koncu powiedziala ze przestala mnie kochac i nie widzi nas razem za 10 lat i z tego powodu konczy z nami

pierdol się głupia pizdo!

Gość Dlaczego..................
Gdy moherowy wkładam berecik, Zaraz mi jaśniej słoneczko świeci. Od razu troska i kłopot znika I wszędzie widzę Ojca Rydzyka. II. Wczoraj kupiłem kolejny beret Taki konkretny - już bez usterek. Choć te poprzednie miały swe wdzięki To brakowało im wciąż "antenki". III. Teraz odbieram fale radiowe, Naszpikowaną mam ciągle głowę Wiadomościami z Radia Maryja I tak mi życie spokojnie mija. IV. I choć brakuje mi kasy do 1-go, Choć w domu głodno i brak wszystkiego; Dzieci buszują już po śmietnikach - Włączam "radyjko" i troska znika! V. Ojciec dyrektor wyprał mą "dynię", Ale mu wierzę, że z nim nie zginę. Czekam na pensję jak na zbawienie Żeby zapełnić jego kieszenie. VI. O Ty Narodzie, Ty polski Ludzie Weź się otrząśnij - nie daj się złudzie, Że Ojciec Rydzyk coś nam pomoże, Wyleczy Polskę, rozświetli zorzę!!!

Gość do zirytowanego
dziecko idź odrobic lekcje zamiast siedziec na babskim forum :D To forum dla kobiet! "Tutejsi" mężczyźni to nieudacznicy, jak ty :P , ktorzy nie sa prawdziwymi mezczyznami ;)

Gość przypadkowy czytelnik
Skalniak Nie wiem o co Ci chodzi? wypadam z gry.

Idę się pomasturbuję. Co tu będę z durniami gadał :-O

Gość Dlaczego..................
To niby oczywiste, ze zawsze mozna sie zakochac, ale ja juz przestaje w to wierzyc... Kiedy byłam z poprzednim chłopakiem, byłam taka szczesliwa, kiedy sie do nigo przytulałam czułam, ze nic wiecej nie potrzebuje..., potem sie wszystko schrzaniło. Czy tylko jeden raz sie tak kocha????? Nie chce siedziec i wspominac tego.... dzis nie potrafie tak i chyba nigdy juz nie bede a jemu ukałda sie wszystko wrecz idealnie, jak w bajce... a u mnie bez przerwy schody i schody i nic z tego nie wynika smutno mi....

Obrazilas mnie szmato. Zabolalo cie ze napisalem o was prawde. A o moją meskosc sie nie martw. Niejeden facet chciałby być taki meski jak ja.

Koleżko a jakie są Twoje możliwości , a czy Ty wiesz jak kobiecie dogodzić aby mogła choć przez chwilkę pomruczeć...........

Wiem, że zwykły gąsior jest bardziej męski ode mnie, ale nie musisz mnie obrażać. Zaraz się rozpłaczę :-(

Gość wolna555
a co powiecie na to byłam z facetem 6 lat, przez 6 lat czekał, rozmawialiśmy o ślubie ( na początku często, póżniej ciągle słyszałam ze niw ma mieszkania, planowaliśmy wspólną przyszłość. aż w koncu usłyszałam ze zrobi to albo ze mną albo z inną. i wybrał inną. ja ozstałam sama i czuje się okropnie

SKALNIAK, dlaczego nie chcesz ze mną rozmawiać.??????

Nie ma nic cudowniejszego, jak spojrzeć na kogoś i.....poczuć to \"mrowienie\"........ ;) Czekam teraz na \"coś takiego\", ale jakoś wokoło nie ma nikogo godnego uwagi :classic_cool:

Gość do zirytowanego
Zabolało mnie, że jakiś chłopaczek o nicku "zirytowany gimnazjalista" (niezly nick :P ) wypisuje jakies brednie w ogole mnie nie znajac?? Chyba zartujesz :O Od szmat to mozesz wyzywac swoja matke gnojku, ale nie mnie :P A co do tej twojej "meskosci"... chyba masz z tym jakis problem skoro tak bardzo skarzysz sie na kobiety :P Chyba nie docenily tej twojej pseudomeskosci wiec probujesz mscic sie tu :D

To bądx zakochana/zakochany. Miłość to piękne uczucie, ale do niego trzeba dorosnąć. Narazie rozmawiaj sobie dalej z gimnalizjastami. Życzę powodzenia.

Widzę, że często-zamiast pokonwersować \"normalnie\" większość ulega głupim prowokacjom i wdaje się w bezcelowe dyskusje :)))

No tak serduszko dla jednego, a ta druga część Twojej "osobowości" ..... pewnie dla drugiego .?

Gość Facet jest jak
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez całą noc. Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder. Facet jest jak śrubokręt: Potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego. Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. Facet jest jak ksero: służy do powielania, i nic poza tym. Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. Facet jest jak obligacje rządowe: tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał. Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. Facet jest jak strumyk: miło popatrzeć, ale trzeba pamiętać że nie każdy jest odpowiednio bystry. Facet jest jak Laxigen: zawsze irytuje cię od środka. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. Faceci są jak koty: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić.

Magia Zmysłów JESTEŚ BOSKA i dodatkowo zmysłowa A właśnie dlaczego jest tak trudno spotkać właściwą osobę w właściwym momencie aby wszystko między nimi zafunkcjonowało.

Skalniak, jesteś miły/a :D Myślę, że ludzie żyją za szybko, za mało czerpią z życia, a bynajmniej \"jakość\" idzie w odsawkę .... Często może to kiepska dbałość o jakość jak i o sam związek, często róznica temperamentów, a często też brak wyobraźni ;) jak i rutyna.....-a błąd ,że ludzie się jej (tej rutynie) poddają ...