Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloncee

Nigdy nie mialam faceta ...

Polecane posty

Gość sloncee

W lipcu walnie mi dwudziesty pierwszy rok zycia i ... cholera zero doswiadczenia z facetami, przeciez to nienormalne ??!! Chore ! Mam wrazenie ze dotychczas szukalam jakiegos idealu, z zalozenia nie pakowalam sie w zwiazki ktore z gory wydawaly mi sie totalnie bez sensu, bo przeciez to nie byl ten ktorego szukalam...Nie dopuszczalam nawet mysli ze moge sprobowac... A teraz mam... teraz jestem przerazona, bo im mija wiecej czasu tym coraz bardziej sie boje, tym jest mi coraz trudniej... To strach przed samotnoscia... Przed tym ze juz nikogo nie znajde, ze tamte szanse z przeszlosci zmarnowalam...

Gość rany julek24
maM 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość MaxMan
Nie przejmuj się, to nie Twoja wina, tylko facetów. Nie każdy pasuje do Ciebie a u nas trafić na fajnego faceta (znam ich więc wiem co piszę) - zadbanego, kulturalnego, inteligentnego - nie jest łatwo. Ale zapewne w końcu trafisz. A po co masz się wiązać z kimś, kto nie odpowiada Twoim wzorcom?

Gość podrobt
na każdego potwora przyjdzie pora Na Ciebie jeszcze czas nie przyszedł ot co

Gość Pysiaaa
podrobt, to z tym potworem było słodkie:P a Ty się słonko nie przejmuj!:) wbrew pozorom wolnych facetów jest całkiem sporo, tyklko musisz trafić na tego odpowiedniego... życzę powodzenia:*

Tez tak mialam....Teraz mam 27 lat i od prawie trzech jestem mezatka. A czasem chcialabym dalej byc samotna :O

Gość Pysiaaa
podrobt, to z tym potworem było słodkie:P a Ty się słonko nie przejmuj!:) wbrew pozorom wolnych facetów jest całkiem sporo, tyklko musisz trafić na tego odpowiedniego... życzę powodzenia:*

Gość Pysiaaa

Tez tak mialam....Teraz mam 27 lat i od prawie trzech jestem mezatka. A czasem chcialabym dalej byc samotna :O

Gość ja też nie miałam i nie mam
a mam 30 lat :-(

Gość sloncee
Mam kolezanke, bardzo dobra... Dziewczyna nie przepusciala chyba zadnej okazji... Tzn nie chodzi mi tutaj o lozko i szybkie zwiazki... Natomiast o to, ze gdy jakis facet sie nia zainteresowal a ona akurat byla sama to jesli nie byl wyjatkowo oblesny to ze tak powiem "korzystala" z tego... Z reguly takie zwiazki trwaly dosc dlugo, rok, czasem wiecej, a potem koniec, ktores z nich odchodzilo... Na swoj sposob cierpieli, choc z ulga sie chyba rozstawali... A ja tak cholernie chcialam tego uniknac, chcialam znalezc tego jednego jedynego, tego na cale zycie... Boze jakie to banalne ! Moze lepiej byloby wiazac sie z tymi ktorzy chcieli byc ze mna, "zaliczyc" jakies tam zwiazki, odhaczyc na liscie... Cos przezyc... Ja wiem ze gadam jak stara baba z problemami, ale kurcze niejedna 17-latka przezyla wiecej w sprawach damsko-meskich niz ja...

Gość ja też nie miałam i nie mam
a mam 30 lat :-(

Gość sloncee
Rany nie straszcie mnie... Wiem ze czasem tak sie zycie uklada, ze ciezko znalezc kogos hmmm odpowiedniego, ale rany ja nie wytrzymam do 30... Czasami mi juz tak ciezko z tym... Z tym ze sobie moje znajome wychodza gdzies z facetami, niektore juz z nimi mieszkaja, zyja ... no nie wiem jak to nazwac ... dorosle?! Maja poukladane to zycie uczuciowe... a ja?!

Gość malla mee
ech sloncee, nie przejmuj sie, tak naprawde jestes jeszcze mlodziutka i duzo dziewczyn w Twoim wieku wciaz nie ma doswiadczenia w tych sprawach, zapewniam Cie, ze nie jestes zadnym dziwolagiem :) Jednak nie radze Ci siedziec i czekac na ksiecia, flirtuj i umawiaja sie z chlopakami, nawet jesli wydaja Ci sie po prostu sympatyczni, nie wiadomo w kim sie odnajdzie skarb :) Poza tym nabierzesz doswiadczenia, a ono Ci sie bardzo przyda, abys w koncu mogla z kims stworzyc dojrzaly, mocny zwiazek. pozdrawiam cieplo i nic sie nie martw, ja mialam pierwszego chlopaka w wieku 23 lat, a potem to juz sie potoczylooooo.... :)

Gość sloncee
" malla mee " wiesz o tym ze mam czas myslalam rok temu, dwa lata temu, ze wlasnie jestem mloda wiec mam czas... Tylko teraz w pelni dostrzegam to jak zycie zasuwa, jak dni mi uciekaja przez palce. Nie jest typem siedzacym wciaz w domu i narzekajacym ze nikogo nie poznaje. Poznaje ludzi, moze nie jestem mega otwarta, ale tez nie mam problemow z nawiazywaniem znajomosci... Faceci z reguly wlasnie lubia, lubia i nic wiecej, bo fajnie nam sie rozmawia i spedza czas... Mam niestety takiego pecha, ze gdy juz mam w glowie wszystko poukladane, zainteresuje sie jakims "osobnikiem" ;) to ZAWSZE nic z tego wiecej nie wychodzi, zostajemy na stopie kolezenskiej ... Natomiast gdy jakis "osobnik" zainteresuje sie mna, to jest to ZAWSZE nie "ten"...

macie racje trzeba sie cieszyć jak sie niema dziewczyn bo jak sie ma to tatka mała on skarbonka jest .... :) .... :)

Gość sloncee
Tez mi sie kiedys wydawalo ze w sumie bycie samym jest fajne, wygodne, ze w gruncie rzeczy facet to do niczego nie jest mi potrzebny, sama sobie przeciez swietnie poradze ... Jednak perspektywa calego takiego zycia napawa mnie jeszcze wiekszym strachem :o.

Gość myszkuu
A ja tam myślę że to jest fajne :). To całe wielkie chodzenie w wieku 15 lat. Prawda jest taka, że dopiero ok 17, 18 zaczyna się POWOLI odczuwać prawdziwą potrzebę posiadania chłopaka. Ja mam 19 lat, chłopaka nie miałam ale wiem że mogłabym mieć w każdej chwili. Też nie znalazłam do tej pory kogoś z kim chciałabym się związać ale wierze ze znajdę. Pomysl na to inaczej, ile rzeczy przed Tobą których nie próbowałaś, nie odkryłaś. Coś, co dla kogos kto bawi się w zwiazki od 13 roku życia nie zazna już tego, a Ty przy każdej takiej rzeczy dostaniesz takiej dawki energii, że wszyscy będą się zastanawiali: skąd w tej dziewczynie tyle świeżości, radości... ;).

Gość fififafa
no ja też nie miałam faceta i tez mam 21 lat....

Gość a ja zrobie upp

Gość adgam
wiem że jest ciężko a im się jest starszym tym gorzej. ja mam 22 lata i zero doświadczenia, boje się odrzucenia

Gość vamos
to ja sie podpisuję: 21 lat, 0 doświadczenia