Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zacząć brac...

Ile kosztuje Yasmin w Białymstoku ????

Polecane posty

Gość chcę zacząć brac...

Czy ktos może bierze te tabletki i mieszka w Białymstoku prosze o napisanie ile kosztują...

Gość 34 zl
na Słonimskiej przy przychodni podobno. Ale może są gdzieś tańsze???

Gość chcę zacząć brac...
we wtorek ide do lekarza i chce zmienić tabletki wiem ze ta lekarka często przepisuje yasmin ale tez wiem ze są dość drogie slyszalam ze nawet 45 zloty chcę się wcześniej dowiedziec czy bede je moga kupic w Białymstoku taniej bo nie bardzo chce płacić 40 zloty. Do tej pory brałam mercilon ale cena tez nie jest najlepsza 28 zloty wiem ze moja koleżanki biorą tansze tabletki nawet o 10 zloty za opakowani, co prawda ja nie chce brac tych najtanszych ale wolałabym nie płacić 40 zloty za jedno opakowanie.

ja Yasmin kupuje w Aptece Przy Ratuszu - tam zawsze sa one najtansze standardowo sa po 34 zl , a i sa czesto na promocji gdzie opakowanie jest za 29zl z kawalkiem a i jeszcze w aptece na kolejowej spotkalam tez za jakies 30 zl ale to trzeba sie nachodzic , ale nei zawsze mam czas dlatego zawsze kupuje w tej Ratuszowej :)

Gość ewelin
nie wiem jak z yasmin , ale wczesniej bralam novynette gdzie standardowo kosztowaly 35 zl, ja kupowalam za 24 zl na dziesiécinach, na przeciwko pruszynki, z tego co zaowazylam wszystkie leki byly o wiele tansze niz gdzie indziej,

Gość sosik
Jak ja dzwonilam po aptekach to najtaniej mi wyszlo za 32.90 a aptece POlonia koło Rossmana na sienkiewicza. ale o tym na kolejowej nie sprawdzalam , tzreba kiedys sie pzrejsc