Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna20

Prosze przeczytajcie.Jesli mam sluz przezd okresem2-3dni taki jak w owulacje to

Polecane posty

Gość magiczna20

kochane czy skoro zaraz przed miesiączką jakieś 3 -2dni mam śluz taki jak podczas owoulacji a wszedzi pisze ze powinno byc niby sucho zaraz przed okresem to znaczy ze mam dni ploden czy co ??:( poza tym stosuje czasem globulki a czaaem nie i nie wiem co jest grane napuszcie... plissss

Gość espernaca
to moze okres dostaniesz pozniej a owulacja jest dopiero teraz? mozesz mieć owulacje okolo 25 dnia cyklu tak tez niektorzy mają. a jakie dlugie masz cykle? i czy ten sluz masz zawsze taki, czy tylko w tym cyklu? ja mam np zawsze po owulacji sluz gesty i bialy i potem robi sie stponiowo rzadszy ale nadal bialy a tuz przed okresrm znow jest gestszy. pozdrawiam:)

Gość magiczna20
:) moj cykl trwa zawsze 28 dni :) i dlatego nie wiem co jest grane jakies 4 dn temu wzialm globulke moze dlatego nie mam pojecia roznie mam i co o tym myslec ?? okresu poinnam dostac jutro czy teraz mam płodne ??

Gość espernaca
a ten sluz hest tylko w tym cyklu czy w poprzednich tez tak mialas? mozeliwe ze to od globulek, ale nie wiem, nigdy ich nie uzywalam i sie na tym nie znam. i jeszcze jedno jest bialy czy przezroczysty i czy rozciagliwy? bo czasem sluz przed okresem troche przypomina ten owulacyjny( ja tak mam) ale nie jest rozciagliwy i jest bialy :)

Gość to normalne
czsami przed okresem tez pojawia sie plodny sluz, ale nie ma on nic wspolnego z owulacja i dniami plodnymi; jezeli jest go mało i nie zaobserwowalas innych sygnałów plodnosci to znaczy ze masz dni nieplodne

Gość dresik
dziewczyny tak mi troche glupio o to pytac w koncu jestem kocbieta, ale czy ktoras z was moglaby mi wytlumaczyc kiedy kobieta jest plodna a kiedy nie i jak ten caly cykl w ogole wyglada... strasznie to zenujace dla mnie pytac kogos o takie rzeczy dlatego prosze wlasnie was o pomoc :)

Gość magiczna20
dziekuje i dalej nie wiem w koncu co jest grane z tym sluzem bo mnie zastanawia to a co do odni plodnych i nieplodnych to ja zawsze to sprawdzam na stronie : www.kobieta.interia.pl tam w takich paskach po prawej stronie musisz troszke w dol najpierw skierowac i tam pisze kalkulatory w takiej fioletowej jakby tabeli pozniej wchodzisz na to wpisujesz dane i ci wylicza całuski napiszcie cos jeszcze o tym sluzie jesli wiecie :)

Gość ja mam śluz
prawie zawsze... fakt czasem kilka suchych dni przed okresem... ale częściej śluz do samego końca... tylko jego konsystencja i barwa się zmienia... to kwestia indywidualna... u mnie owulacja zawsze od 10-14 dnia cyklu...i mimo sluzu przed okresem jestem niepłodna... wiem, bo często kocham się wtedy bez zabezpiecznia i w ciąże nie zachodzę!