Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

hej dziewczynki was naprawde gdzies wcielo, wracam wlasnie z festynu i widze ze zadna nie napisala:( niedobrze, co sie z Wami dzieje?? ide spac, buziaki łobuzy👄

DZIENDOBEREK DZIEWCZYNKI:) ej co sie dzieje rumianek i nala na strazy topiku areszta dziolch co to ma znaczyc?? wczoraj bylam caly dzien z moim miskiem bylo fantastycznie kolacyjka z jego rodzicami i wedzony losos:D nie wyobrazam sobie zycia bez niego oczywiscie miska nie lososia:D 🌻nala ja teraz zdaje egzamin zawodowy o uzyskanie zawodu technika ekonomisty 🌻rumianku gratulacje dla portugalii:D

Witam:D Aaa a to fajnie Gigusiu:) To ja trzymam mocno kciuki:) Rumianku cudny meczyk i bramka Cristiano:) A ja wczoraj miałam taki mały plan żeby posiedziec sobie w domku nic nie robić...heh nic z tego nagle jakiś klakson wyglądam a tam kumpel podjechał z Anią i Iwoną po mnie i tyle miałam spokoju:P:P Pojechaliśmy do naszej knajpki. Oczywiście jeszcze jeden nas wystawil ale to się już przyzwyczailiśmy...i siedzieliśmy tam aż do zamkniecia:P Matko już zaczęli stołki zbierać ale oni mieli jeszcze piwo wiec musieli wypić ale śmiesznie było:D Gigusiu ale fajna kolacyjka:) Jej wiesz co wstyd sie przyznać ale ja nie jadłam nigdy łososia wędzonego:P Rumianku a festyn był u Ciebie ?:) Tez super:) Ja idę za tydzień na Dni mojej wioski:) Anussska będę w Twoich stronach za miesiąc:D Dobra a teraz gdzie jest reszta naszych Dziewcvzynek!!!

no nareszcie ktos tu cos napisal!! a gdzie anussska, owieczka, kig, bombastyczna kurka?? wlasnie kurko jutro trzymamy kciuki za ciebie!!! a z tego co kojarze to Nala ma jutro urodzinki:) ide sie zdrzemnac bo jestem slaba dzisiaj strasznie po tej zabawie:P miłej niedzieli👄 Nalus mi chodzilo o piosenke sumptuastic-za jeden usmiech a nie o Łzy, ale tez jest fajna:) a rybki nad morzem smakuja najlepiej;)

Tak Rumianku jutro będę starsza:P:P Heh stara dupa ze mnie, ze tak powiem:D;) A to ja już Ci sie postaram wysłac Sumptuastic Miśku:) No ja już ogarnełam pokoik bo dzisiaj będa goście bo moja mama ma imieninki:) Trzymajcie się miłego dzionka:)

no widze ze zostala nas trojka :) nala rumianek i ja a gdzie reszta 🌻no nalciu ty masz urodzinki a kurka z tego co pamietam ma obrone pracy magisterskiej jutro wazny dzionek:) to ze nie jadlas lososia wedzonego to nie wstyd u nas nad morzem tez raczej nalezy on do rzadkosci bo jest drogi ludzie zazwyczaj mysla ze nad morzem ryby sa tanie no na pewno sa latwo dostepne ale to tanich nie naleza:) ostatnio napisalas ten tekst piosenki super az sie wzruszylam CZY KTORAS Z WAS TEZ BY MOGLA MI JA WYSLAC prosze:)

Gigusiu wysłałam Ci mam nadzieję, ze dojdzie:) No tak własnie jutro Kurka broni się Mam nadzieję, że wszystko będzie super:) Trzymamy mocno kciuki:) O to nie jest ze mną tak zle jeśli chodzi o łososia:) Może kiedyś nadrobię:)A to, że są drogie to słyszalam moja kuzynka jezdzi nad morze i mowiła mi...ech szkoda... Za to oscypki są po 1 zł w Zakopcu chociaż tyle:P Ale pieprze bez sensu:D

no ale oscypki jak cos to tylko w gorach u nas tez sa tanie ale nie do zjedzenia kawal soli i nic pamietam jak bylam w zakopcu to dopiero byly oscypki najlepsze z grilla :) a co do ryb dobrze ze moj misiek spedza tyle na morzu z jednej strony zapraszam was na RYBKE ja zawsze bede miala swieza dostawe:D no i macie przyjechac👄 dzieki za maila nalcia ty konczysz jutro 20 lat tak bo cos mi sie tak kojarzy a co do egzaminu ja na niego tak naprawde leje do niczego mi to a full materialu a z reszta to po reformie egzamin wiec do dupy:) i zeby zaliczyc trzeba miec 75% nie wiem kto to zda:)

no i nadal rozruch na forum po prostu na lini prawie zerowej nie czuc tetna ostatnia reanimacja potrzymujemy jego zycie rumianek nala i ja............................:(

hej dziewczynki wlasnie wrocilam z rodzinnej wycieczki :) bylo milusio, za chwile spadam na grilla, a was i tak nie ma:P

nie no, tak nie moze byc, ja tu mam zaszcyt zawsze zaczynac stronki wiec 100 musi byc moja tak jak 1000 wpis:p

Gigusiu jeśli oscypki to tylko w górach:D Na dworcu w Katowicach też są ale to nie ten smak... Niestety już 20 + 1....buuuu ja chce z powrotem mieć 20 lat!:P Rumianku gratuluję zaczęcia stronki:) Gigusiu pewnie że Cię kiedyś nawiedzimy:) Wiecie co ja nie wiem co sie porobiło z tym tematem:( Gdyby nie my to chyba by padł:( Kochane gdzie jesteście! Mam nadzieję, ze wypijecie ze mną wirtualnego szampana;)

GRATULACJE rumianku mam nadzieje ze bedzie wiecej tych stronek bo po ostatniej frekfencji trudno to stwierdzic

nalcia swoja droga 21 to jakby 20 no co zawsze to po 20 a przed 30 wiec to to samo:D

Świetnie to wytłumaczyłaś Gigusiu:D Pewnie, że pijemy bo to jednego:P Hehe no to zdrowie Kochane:):)

dobra ja jestem po kolacji i po 6 wirtualnym kieliszku szampana nala chyba mi dotrzymujesz kroku:D??

Przyjacielu mój, przy Tobie nie muszę się usprawiedliwiać, nie mam się przed czym bronić, nie muszę niczego udowadniać - odnajduję pokój... Niezależnie od moich nieporadnych słów, potrafisz dostrzec we mnie po prostu człowieka.

Ba Gigusiu oczywiście, ze Ci dorównuję;) Juz mi się literki na klawiaturze mylą:P:PTo co dalej oblewamy:) Śliczny wierszyk😍

Nala kochanie masz urodziny????WSZYSTJUEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE!!!!!!!!! eeehhh jakos udalo mi sie wejsc na neta (kradne wlasie z kumplem neta sasiadom ale to szczegol) wiec nprawde Naluska wszystkiego naj naj naj:-*

Nala kochanie masz urodziny????WSZYSTJUEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE!!!!!!!!! eeehhh jakos udalo mi sie wejsc na neta (kradne wlasie z kumplem neta sasiadom ale to szczegol) wiec nprawde Naluska wszystkiego naj naj naj:-*

dziękuję Kochana Kig 😍 Hehe niezle małe złodziejki ale w słusznej sprawie:D:D Fajnie że się odezwałaś:) dziękuję Wam, że jesteście😍 Gigusiu a Ty gdzie zniknełaś z tym kieliszkiem?:P Może się przyłaczycie :P

dokładnie za 50 minut ale Rumianku możemy już zacząć świętować:D:D

Nalusiu ja dalej pije za twoje zdrowie po prostu sie zalewam KIg wiem ze masz teraz problem z dojsi=ciem do neta ale fajnie ze o nas myslisz👄 nalu zalewam sie szampanem bul bul bul setna strona NALu sto lat zyj nam dlugo piekna i wspaniala z darkiem czy jakims innym szczesciarzem 👄❤️ kocham was