Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie sutki

Sutki jak u dojrzewajacej dziewczynki

Polecane posty

Gość brzydkie sutki

mam 18 lat, bardzo male piersi [nie mam kompleksu z powodu ich wielkosci] ale sutki... napewno kazda z was pamieta jak wygladaly gdy dojrzewala. takie nabrzmiale, bezksztaltne fe gdy jest mi zimno lub odpowiednio sie je dotyka sa ladne twarde i przede wszystkim maja wyrazny ksztalt szukam odpowiedzi na pytanie Czy one jeszcze moga sie zmienic?

Gość hhehe
no sutki jak sa "niepodneicone" to sa takei "plaskate".. takie różowe kołeczka... ;D

Gość jasne że mogą
moje też takie były aż urodziłam pierwsze dziecko. Później już były normalne:)

Gość brzydkie sutki
czekma na wiecej wypowiedzi:)

Gość kamelllaaaa
Sa takie jak jest zimno kobicie.Kurcza sie naczynka tzn zamykaja, aby nie oddawac ciepla z ciała. i taka reakcja organizmu. Każda to mowi. Zatem aby ciagle je miec nie ubieraj sie cieplo, tylko tak by zmarznac;) A czumu to kojarza z sexem? Mysle, ze kobieta rozebrana to tez jej jets zimno i stad tez takie a nie inne sutki. Ale ze to podczas sexu to przypisuje sie to temu własnie. Co jest błedne.

Gość brzydkie sutki
nie rozumecie mnie:( jka znajde zdjecie na necie takich sutkow to wkleje

Gość nkki
rozumiem cie, niestety bardzo dobrze wiem, o co chodzi :/ nazywa sie to 'wklęsłe [lub plaskie] brodawki sutkowe... poszukaj w internecie, jest kilka stron o tym. istnieje mozliwosc korekcji takich brodawek za pomoca specjalnego urzadzenia [do nabycia w aptece/internecie - nazywa sie chyba niplette, potocznie nipletki...] lub u chirurga plastycznego. ja sama dowiedzialam sie o istnieniu innych dziewczyn z tym problemem z tego forum... jest tu gdzies temat o tym, poszukaj, a na pewno wiele sie dowiesz o swoim problemie. pozdrawiam :)

Gość brzydkie sutki
odswiezam :)

Gość tez takie mam.
ohydstwo :O:O:O:O:O