Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sco

błagam pomoszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sco

czy w czasie okresu mozna zajsc w ciaze??!!!?!?!?!?no bo ja własnie w pierwszym dniu... i bez zabezpieczenia!?!??!?!?!

Gość nananarama
raczej nie, ale wiesz...licho nie śpi, ale Ty śpij spokojnie, będzie dobrze ;-)

Gość sco
no napiszcie jeszcze cos!!czy aby napewno nie?!?!please

Gość niby nieale
prawda jest taka,ze tak samo jak rzekomo nie mozna zajsc za pierwszym rzaem to tak samo niby nie mozna w czasei okresu,a historia roznie pokazywala..jesli masz dostep do postinoru,to ja bym na twoim miejscu wziela... zobacz na strone chyba www.wpadka.pl czy cos....tam organizuja takioe leki...chyba,ze nie chcesz sie truc... swoja droga to bylo baaardzo nieodpowiedzilane co zrobias..mogliscie chcoiaz zrobic przerywany,skoro nie chcialo sie wykosczyc do sklepu...:/

Gość jak mozesz........
polecac jej postiron

Gość nic nie będzie
nie denerwuj sie aż tak - bo wiecej nerwow niz tego wszytskiego ;) - faktem jest ze plemniki mogą przeżyć do 7 dni w ciele kobiety jak im sie podoba heheh ale też raczej te nie doczekają do Twego jajeczka :D wiec głowa do góry :)

Gość niby nie ale
moge jej polecac,bo nie wiadomo ile dziewczyna ma lat...nie wiem czy by byo tak wesolo,jakby miala 15... zreszta chyba lepszy postinor teraz...niz metoda odsysania czy czegos tam potem...

Gość mozna zajsc

W pierwszym dniu okresu??? Teoretycznie można i tylko teoretycznie, bo praktycznie prawdopodobieństwo jest tak małe, że go nie ma. :P Mogę się założyć, że nic nie będzie. Nie bierz postinoru, bo jest nie potrzebny, a strasznie miesza w organiźmie. Ludzie gdyby tak łatwo zachodziło się w ciążę, to przyrost naturalny w Polsce nie byłby ujemny, a ja miałabym już pewnie kilkanaścioro dzieci i nie tylko ja. :) :) :)

Gość chyba pomóźcie a nie pomoszcie