Spaghetti... 552 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Chciałam napisać wyhebluje ale nie pasuje Racja, ja nie Leżak kużwa mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Racja, ja nie Leżak kużwa mać na tym foto co wstawiles to troche wygladales jak eskimos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: a No skąd mam wiedzieć jaki będę miał mental robiąc trejdy na 6mln dziennie tego się nie wie dopóki nie osiagnie bo to tak jakby dumbo wrzucic tuzin ratownikow kazdej rasy do pokoju i rodziców wyslac na wakacje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu takie oczy zwezone jeszcze nie fałd mongolski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: na tym foto co wstawiles to troche wygladales jak eskimos Widzisz, lubię jak jest zimno, wtedy mogę rozpalić ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Widzisz, lubię jak jest zimno, wtedy mogę rozpalić ogień nie czepiam sie nie jestem rasistą tylko tak se pisze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No skąd mam wiedzieć jaki będę miał mental robiąc trejdy na 6mln dziennie tego się nie wie dopóki nie osiagnie bo to tak jakby dumbo wrzucic tuzin ratownikow kazdej rasy do pokoju i rodziców wyslac na wakacje huh jak masz cierpliwy material doswiadczalny jak baba co jest w stanie dawac za 200 to jaki masz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wystrugasz sobie Pinokia? Każda chce i by rósł na zawołanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: nie czepiam sie nie jestem rasistą tylko tak se pisze Luzik ja też nie jestem, ale spoko kobietka jesteś nie stresuj się Dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 133 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, starra mendah balkonova napisał: na tym foto co wstawiles to troche wygladales jak eskimos czyli to chodziło o odmrożone uszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 133 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Każda chce i by rósł na zawołanie kłam Pinokio! kłam! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czyli to chodziło o odmrożone uszy Ja Ci mogę wstawić prywatnie takie uszy, że Ci w pięty wejdzie także bierz Magdę i od.pjerdol się ode mnie Ja wejdzie Widmo z końcem marca, nie będziesz miał łatwiej Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kłam Pinokio! kłam! Tylko nie za bardzo bo wystarczy tak do połowy a potem lepiej by juz nie rósł gdy kobieta che żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, starra mendah balkonova napisał: jak masz cierpliwy material doswiadczalny jak baba co jest w stanie dawac za 200 to jaki masz problem A ten dumbo wchodzi do kuchni i mówi co ty odpíerdalasz jadłeś godzinę temu ty skoorwysynu znowu będę musiała wszystko myć huh Hhttps://www.tiktok.com/@andreibordeianu_fit/video/7606044194666351874 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A ten dumbo wchodzi do kuchni i mówi co ty odpíerdalasz jadłeś godzinę temu ty skoorwysynu znowu będę musiała wszystko myć huh co ty ja sama odpjerdalam sobie jakies frykasy po nocach jak mi sie zachce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu paluszki oh nanana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu czemu nie spicie o tej godzinie ? przyjaciol nie macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: paluszki oh nanana To jest dobre dumbo z munkiem huh Hhttps://www.tiktok.com/@matylda13/video/7599370356280888599 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: czemu nie spicie o tej godzinie ? przyjaciol nie macie? Ja sypiam 5-6h więc chodzę o 4-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu Z rana nie ma co robić najlepiej dzień od południa zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja sypiam 5-6h więc chodzę o 4-5 Ja też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu o jez juz myslalam ze sie zgliczowaly boty i se poszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja też Ja dzisiaj naprawdę idę 4-5 spać bo jutro ciocia przychodzi muszę się wyspać więc się przeloguj na Anastazje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: o jez juz myslalam ze sie zgliczowaly boty i se poszly Czemu ona nie ma zębów bosze aż mnie jaja bolom Hhttps://www.tiktok.com/@to0thlessqueen/video/7611211452937964831 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja dzisiaj naprawdę idę 4-5 spać bo jutro ciocia przychodzi muszę się wyspać więc się przeloguj na Anastazje xD Dobra, staram się serio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, starra mendah balkonova napisał: o jez juz myslalam ze sie zgliczowaly boty i se poszly Gorzej jak bolom a kon jusz nie ma sily huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 59 minut temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra, staram się serio Wy szukacie związku jak mój w podstawówce żeby z typem wszystko robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 49 minut temu 24 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: o jez juz myslalam ze sie zgliczowaly boty i se poszly Mądrze gada https://www.tiktok.com/@denismukbang/video/7609778394967837974 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 7 Napisano 41 minut temu 18 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wy szukacie związku jak mój w podstawówce żeby z typem wszystko robić? Marcin Miller to bardzo nieprzyjemny i chamski typ, ogólnie w tamtym roku moi sąsiedzi jego i ekipę nocowali u sb w domu, po jakimś festiwalu czy co to było, to co po sobie zostawili przechodzi ludzkie pojęcie…. nie będę wstawiać zdjęć czy coś, ale zarzygali kibel i któryś z nich nasral pod prysznic…. I nie to nie jest wymyślona historyjka, chociaż chciałabym tak myśleć XDDD Jak sąsiedzi opowiedzieli i pokazali zdjęcia to straciłam całkowity szacunek do Boysow…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: Marcin Miller to bardzo nieprzyjemny i chamski typ, ogólnie w tamtym roku moi sąsiedzi jego i ekipę nocowali u sb w domu, po jakimś festiwalu czy co to było, to co po sobie zostawili przechodzi ludzkie pojęcie…. nie będę wstawiać zdjęć czy coś, ale zarzygali kibel i któryś z nich nasral pod prysznic…. I nie to nie jest wymyślona historyjka, chociaż chciałabym tak myśleć XDDD Jak sąsiedzi opowiedzieli i pokazali zdjęcia to straciłam całkowity szacunek do Boysow…. Hhttps://www.tiktok.com/@gizelpapugatti/video/7587083219498011926 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach