Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_son

drogie panie możecie mi powiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo

Polecane posty

Gość ania_son

że jestem w ciąży?. wiem że osoby przebywające na tym forum są już pewnie ekspertami w tej dziedzinie dlateg postanowiłam zapytać:) oto sytuacja: mam 20 lat, nie mam regularnego okresu, czasami dostaję po 27 dniach, czasami po 33(nie pamietam zebym kiedykolwiek miala wiecej niz po 35) dziś jest 27 dnień cyklu. pieściliśmy się z moim chłopakiem ale wątpie czy wcześniej miał wytrysk. wszedł we mnie i zrobił może z 4 ruchy po czym go wycofałam ponieważ nie ufam stosunkom przerywanym. na 100% w tym czasie nie doszedł. jakie jest prawdopodobieństwo że od czegoś takiego mogłam zajść w ciąze? z góry dziękuję za pomoc 🌻

Gość ania_son
nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć?:(

Gość eleonore
jsetem w bardzo podobnej sytuacji:) mala szansa na ciaże, ale zawsze jakas minimalna jest:( a w jakim dniu cyklu to bylo? nie martw sie, bo przez stes moze ci sie okres opoznic

Gość ania_son
to było dziś około pierwszej w nocy- 27 dzień cyklu...ale jak pisałam mój okres jest nieregularny więc trochę to komplikuje sprawę... wiem że szansa jest małą ale chciałąbym wiedzieć jak bardzo:)

Gość lemoneczka
ja tez jestem w podobnej

Gość ania_son
a mogę spytać dziewczyny jak to u was jest z dniem cyklu i tym "stosunkiem" ogólnie?:)

Gość eleonore
nawet jesli cylk bedzie trwal 35 dni to ten 27 nie jes plodny wiec raczej sie nie obawaij.wiem, latwo mowic, komus doradzam a sama sie stresuje swoja podobna sytucaja mimo ze tez nie bylo to w dni płodne.a masz juz jakie dolegliwosci takie jak przed okresem? bo po tym mozesz pozanac czy dostaniesz czy nie:)

Gość ania_son
mi się wydawało że owulacja jest w 14 dni przed okresem a nie od pierwszego dnia cyklu...jakby na to patrzeć w ten sposób jest szansa że 27 dzień cyklu jest płodny. nie wiem. głupio przyznać że 20latka nie zna się na takiej kluczowej sprawie jak dni płodne:P narazie nie mam żadnych objawów. nie bolą mnie piersi ani wydzielina nie zmieniła konsystencji ale takie rzezcy dzieją mi się zazwyczaj 2-3 dni przed okresem. ostatnio dostałam po 35 a wstecz to był 28 27 28 26 więc może się zdażyć że i tym razem trochę sobie poczekam przy okazji żyjąc w stresie:) eleonore a jak to było u Cibie. odbyłaś pełny stosunek, przerywany czy tak jak ja wycofałaś się po kilku ruchach?;) jęsli nie chcesz odpowidać zrozumiem:)

Gość ania_son
no proszę was kobiety doświadczone odpowiedzcie na pytanie zawarte w temacie bo jak narazie nie otzrymałam żadnych rzezcowych opinii:P powinnam sie bac czy nie?:)

Gość muka23
to nie mozna udzielic rzeczowych opini...mozesz byc wciązy ale nie musisz i jest mała szansa..

Gość ania_son
ale jak mała? sądzicie że w moim przypadku mam już dni niepłodne?:)

Gość mateuszynka
im bardzij Ci sie wydluzy cykl tym wieksza szansa na ciąze:/ale jest malutka szansa wiec nie panikuj

Gość ania_son
mateuszynka dzięki🌻 tak właśnie myślałam że im bardziej mi się wydłuży tym większe ryzyko że dni płodne wypadną mi akurat w nieodpowiednim momencie:o ale nie panikowac nie potrafię bo na sama mysl że mogłabym być dostaję apopleksii... kurde mam nadzieję że szansa faktycznie jest małą(sam fakt że w ogóle jest szansa mnie przeraża:o )

Gość natalia07_
mama podobną sytuację i chciałabym otrzymać fachowe rady co to tego czy taka sytacja jest możliwa. mam okres róznie czasem po 23 czasem po 30 dniach. kochałąm się z chłopakiem przerywanie w 25 dniu cyklu. proszę napiszcie jak wielkie jest ryzyko

Gość natalia07_
dodam że u nas to nie było parę m,achnięc tylko normalny stosunek przerywany.:(

Gość eleonore
mnie tez to przeraza w ogole sama moziowść:( tez mam 20 lat troche to za wczesnie na dzieci:( u mnie to nie byl stosunek tylko pettnig( wiem ze teraz juz sie niektorzy smieja ze w takim wypadku panikuje) ale jakś szana ze coś sie przenioslo zawsze jest:(:( chciaz powiem szczerze ze to byl nie pierwszy raz kiedy cos takiego mi sie przydarzylo i nigdy w ciazy przez to nie bylam wiec nie wiem czemu akurat teraz sie tak boje:( znam osoby ktore kochaly sie tak zupelnie, pelny stosunek w dni plodne i nic z tego nie wyszko a tez sie stasznie baly:( wiec mniejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok:)

eleonore bedzie dobrze mowie ci kochana nieraz tez tak mialam i w ciazy ne jestem :) a teraz to jak sama wiesz z mojego topicu ze mialam przerywany w dni plodne i panikuje bardzo a jutro powinien byc okresik :) całuski ❤️

Gość eleonore
a w ogole to dziwne troche bo okres mam dostac dopiero w nastepny poniedzialek a juz od wczoraj mam takie objawy jakbym miala zaraz dostać( boloce piersi, brzuch itp) ale to moze wynikac z tego ze bylam przeziebiona i bralam duzo aspiryny a ona przyspiesza okres podobno wiec moze wczesniej dostane.bo na ciaze to chyba takie objawy nie wskazują jak myslicie? nic mi poza tym nie jest zadnych mdlosci, aptetytu na dziwne rzaczy itp... pozdrawiam:)

Gość monisia83
spokojnie dziewczyny:) szansa jest naprawdę minimalna. nie raz zdaża się że ludzie odbywają pełny stosunek w dni płodne i kobieta nie zachodzi w ciąze... eleonore ---> ty to już na 100% nie masz co panikować bo szczerze pisząc o przypadku zajścia w ciąze przez petting(choć oczywiście jest jakaś tam szansa teoretycznie) nawet nie czytałam! ania_son ---> to naprawde nie jest takie proste zajść w ciąze. zwłaszcza że ty ewidentnie masz dni niepłodne. niektóre kobiety w taki dni odbywają normalny stosunek.to jest ich jedyna metoda antykoncepcji i w ciąze nie zachodzą. wydaje mi się że panikujecie niepotrzebnie ale nie będę na ten temat filozofować bo wiadomo że każda z nas miała takie dni, zwłaszca w młodym wieku:) wstyd przyzanć ale ja kochałam się po raz pierwszy z chłopakiem z w dni niepłodne, z prezerwatywą i dodatkowo on nawt nie doszedł bo mu "opadł" i poruszał się miękki licząc na to że się nie zorientuje:o a ja po tym myślałąm że jestem w ciązy bo okres spóźniał mi się pół dnia! normalnie paranoja i żenada:o :D

Gość popppppopoppopo

Gość eleonore
tak to jest ze sie panikuje:( ale to moze tez dlatego ze sie nie jest pewnym reakcji partnera, bo gdyby kazda z nas byla pewna ze on sie ucieszy i nas nie zostawi to nikt by sie tak panicznie nie bal:)

Gość monisia83
moja koleżanka buszuje właśnie po kafeterii i mam nadzieję że nie będzie się śmiała z moich wypowiedzi:P pozdro Becia:)

Gość róziaaaaa
tez piesciłam sie z chłopakiem... i mam obawy czy to nie bedzie ciaza.. okres spoznia sie 2 dni wiec to prawie nic.... i tak sie bardzo boje.. :( eh eh eh ciezkie jest zycie młodej dziewczyny która chce korzystac ze wszystkich jego urokow i nie byc w ciazy :P

Gość ania_son
rozia a jak ta sytacja wygląda u Ciebie? mi też spóźnia się 2 dni..:(

Gość sądzę że
chyba małe:o