Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyzywać

kto nie goli miejsca intymnego?

Polecane posty

Gość nie wyzywać

Gość ja chce......
Pytam powaznie, a zadnego odzewu. Nie wierze, ze nie ma takiej osoby.

Gość ja nie gole

Gość są takie osoby tylko
wstydza się przyznac bo zaraz ktoś wyzwie jej od zarośniętych i będzie zarzucłą im,ze nie sę "trędi i dżezi::-PNo bo teraz to wszystkie się golą:-o

Gość ja gole tylko po bokach

Gość cytrynowka
nie gole, przycinam, nie chce wygladac jak niedojrzale dziecko

do są takie.... Poczekaj pewnie sie odezwą ale nie musisz od razu żezać wszyskich dookoła, że sie nie odzywają bo się wstydzą. Myślę, ze dzisiaj mało jest dziewczyn, które tego nie robią albo nie starają się robić.

Gość nie gole bo
nie zarastaja mi ud, nie sa jakas dzungla, ladne loczki ciemnyblond, moj chlop nie chce,zebym golila,a nikomu innemu nie pokazuje

Gość do są takie osoby tylko......
Daj spokoj, widzisz jak zaczelam wypowiedz: nie wyzywać, no dalej porozmawiajmy na ten temat. Dlaczego niby wlosy na lonie są fe? Dlaczego nagle sie zaczeło tak mysleć? Jakiego typu osobami są ludzie, którzy myślą w ten sposób? Hm, może mas zrację, że to te, które podążąją ślepo za modą. Mi osobiśnie - nie boję się podać swojego zdania - włosy łonowe nie kojarzą się źle, wręcz przeciwnie, ich brak - mam na myśli całkowity brak lub tzw. paseczek - jest nienaturalny wg mnie i fe.

..hmmmm...nie mówimy o całkowitym braku tylko np. paseczku. Jak w takim razie wychodzisz na plaże czy basen w bikini?

Gość nie wyzywać
ja do tej pory nic nie robiłam, bo nie mam jak ktoś powiedział dżungli, ale myślę, że zacznę po bokach, żeby nie wystawały z bielizny.

Gość nie wyzywać
normalnie wychodze na plaze, bo mi nie wystaja masowo ;)

Gość a po goleniu
sa nieestetyczne czerwone kropki i nie wiem co gorsze ropne krosty czy wlosy ? ale trudno z włosami na basen nie pojde;-)

Gość włosy łonowe dopóki nie
zachodza na uda i ich nie porastają oraz nie wychodza spod NORMALNIE WYCIĘTEGO stroju kapielowego(nie zadne stringi!)sa ok.Są naturalne i nie widze potrzeby aby je depilować.Gołe łona kojazry mi sie z mala dziewczynka,to moze podobać sie pedogilom:-o

Gość nie wyzywać
hm, przycinanie, moze to jest dobry pomysl... czy moze ktos napisac jakie wlosy lonowe staja si epo przycieciu? czy przypadkiem nie staja sie mocniejsze, nie sztywnieja?

Gość pedofilom miało być
:-P

Gość woski loski
ja nie gole, przycinam. I jestem zadbana. Inie podobaj mi sie wygolone, wydepilowane kobiety i mezczyzni. Rowniez zle mi sie to kojarzy. Jakby dorosly udawal dziecko...ale to moje zdanie

Gość nie wyzywać
No, widze ze sa normalni ludzie na tym swiecie ;)

Gość woski loski
nic sie z nimi nie robi. a pozatym i tak je przycinam, wiec moze nie zdazylam zaobserwowac;)

Gość nie wyzywać
Racja, tez tak uwazam.

Gość nie wyzywać
Ja uwazam, ze wlsow lonowych kobieta sie nie powinna wstydzic, bo sa kobiece. Zobaczcie, na ilu aktach (mam na mysli obrazy) kobiety sa z wlosami lonowymi, a nie z ogolonymi.

Gość ja przycinam włoski lonowe
i nie zauważyłam aby stały sie silniejsze czy stywniejsze.Sa noramlne po przycieciu,tyle że krótsze i nie wystaja spod majtek;)Ale nie depiluję ih calkowicie.Kiedys tak robiłam ale miaałm doyc ciagłego golenia,podrażnien skóry i swędzenia jak odrastaja:-o

Gość woski loski
to moda...a mody sie zmieniaja. zreszta przymusu nie ma w obie strony

Gość nie wyzywać
Dla mnie do dziwadlo golenie zupelne czy na tzw. paseczek. Juz lepiej chyba calkiem niz paseczek. Po co paseczek? Hihi.

Gość vale tudo
Dziwne jeszcze nie słyszałem, żeby jakiś facet powiedział, że kojarzy mu się to z pedofilem.... panie nie dorabiajcie sobie ideologii. Info z pewnego forum męskiego była nakieta Jaką wolisz: 89% na zero 8 % paseczek 2 % zarośnięta 1 % obojętnie Jakieś wnioski ???

Gość cytrynowka
Moje wloski po przycieciu nie robia sie mocniejsze..wszystko ladnie, schludnie, nic nie wystaje spod bielizny, facetowi sie podoba, ze wygladam jak kobieta, zdanie reszty mnie mnie malo interesuje :)

Gość woski loski
i tak nie zmienimy "trendu"... "lysi" gora

Gość woski loski
a czy ktoras napisala, ze facet tak powiedzial??? Mnie sie to zle kojarzy... czytaj uwaznie A przepraszam, jest juz obowiazek ujednolicenia?

Gość cytrynowka
dajcie spokoj z ankietami internetowymi, to malo ma wspolnego z rzeczywistoscia..