Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajjjjaczeek

czy gin przepisze mi furaginum?

Polecane posty

Urinal jest np. typowym naturalnym preparatem na walkę z chorym pęcherzem moczowym i w ulotce jest napisane że nie ma żadnych skutków ubocznych przy jego stosowaniu, więc czasem można przyjmować słabsze a też skuteczne leki.

No tylko należy pamiętać, ze urinal jest suplementem diety, dlatego właśnie jest bezpieczny i można go stosować nawet z antybiotykami...

Gość re-vel-ka
No właśnie pytałam gina o stosowanie prouro z tabsami anty i z innymi lekami. Można ze wszystkim, a jak się ma kłopoty z pęcherzem, to nawet trzeba. W ciąży i przy karmieniu tez można

urinal też można w ciąży i przy karmieniu piersią, jednak ja bym radziła porozmawiać z ginem tuż przed zastosowaniem, ponieważ czasem to może w jakiś sposób dobierać indywidualnie...

Gość re-vel-ka
Porozmawiać z lekarzem zawsze warto, szczególnie jak się jest w ciąży albo karmi. Ale co do prouro to nie miałabym wątpliwości - optymalna dawka proantocyjanów (36 mg w kapsułce) + witamina C.

No widzę, ze jesteś zorientowana doskonale;) A stosowałaś go w ciąży?

Gość ognista_kuleczka
teraz pojawilo sie w aptekach urofuraginum ta sama dawka tylko wyzsza cena ja dalam chyba z 13 zl za jeden listek ale trzeba pamietac o wit c dzienna dawka do 1000 :) ja bralam 2 tabletki wit c jedna furaginu i do tego urinal i pomoglo

Gość ognista_kuleczka
aaa i naj wazniejsze to bez recepty farmaceutka sama i dala :)