Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia_Anna

Mój brat ma 20 lat a podrywa go 35 letnia babka

Polecane posty

własciwie to patrzy na niego, zagaduje, jakieś usmiechy, a brat jest z tego dumny, niby nie zwraca na to uwagi a widzę jak wlepia w nia te swoje maślane oczeta.Myslicie, ze mu sie podoba? Mi mówi, ze to tak dla jaj. A mi sie wydaje, że nie.

hmm.. Maserak ma chyba 22 lata, a Małgosia Foremniak chyba ze 42. Czyli można. A co z tego wyjdzie to inna broszka:O

Gość konrado
nie widze w tym nic nie dorzecznego ... plec odmienna- gra... chlopak mlodszy ... a co to ma za znaczenie? !5 lat roznicy to jeszcze spoko.. poza tym babka 35 letnia to jeszcze mloda kobitka

Gość moj facet
jest 4 lata starszy i co dla nas to nie ma znaczenia

Gość a dlaczego się wstydzi
pewnie kolegów i rodziny, że zakochał się w starszej - niepotrzebnie :)

Gość tak se
he, gdyby chodzilo o mojego brata... mialabym chec pogonic w trzy wiatry taka pedofilke ;D

Gość tak se
ale pietnascie lat roznicy??

Gość pan
tak se to ile roznicy wg ciebie jest do przejscia?

Gość ILONA Czarna
mi sie zdaje że krępuję go ta sytaacja a jednoczesnie jest dumny z tego że 35 latka zwróciła na niego uwagę i on sie jej na pewno boi....bo wie że sexsie jej nie dorówna i boi sie osmieszenia

Gość co za bzdura
może to tobie nie odpowiada ta różnica wieku a nie bratu? boisz się o niego że ona jest starsza i bardziej doświadczona i go wykorzysta, hmmm nie ma recepty na udany związek ale wierz mi wiek nie gra roli,to raczej nie odpowiada osobom z otoczenia a nie im samym. Moj facet jest młodszy o 12 lat, na początku strasznie mnie to gryzło,ale przeszlo mi kiedy wkońcu zrozumiałam że wiek nie ma znaczenia i właśnie mija 3 rocznica.

Gość tak se
nie wiem jaka różnica jest do przejścia, ot, po prostu ja sama mam wstręt do młodszych ;]

Gość No to gratuluje
Mam 30 pare latek, jestem zadbana mloda jeszcze kobieta, powiedzialabym w kwiecie wieku i mam w domu net i gdybym zrobila jakas statystyke, to mniejwiecej raz na tydzien zglasza sie do mnie np. przez komunikator gadu taki wlasnie nastoletni uwodziciel i zadne perswazje do takiego nie docierają. Chce pzrez to powiedziec to, że to jest wrecz naturalne, ze mlodzi faceci szukają starszych kolezanek i co gorsze zakochuja sie w nich po same uszy i tak jest na odwrót.

Gość Uczniak
Mam za sobą podobną historię, co twój brat. Też byłem zakochany w nauczycielce, jak większość moich kolegów zresztą. Ale ona wybrała mnie. Dawała mi to do zrozumienia. Na lekcjach - nie, ale potem - te uśmiechy, głaskania, dwuznaczne dowcioy, prośby o odnoszenie książek do domu. Kiedy podczas jednej z tych wizyt, piliśmy herbatę, nagle zdjęła bluzkę. Nie miała nic pod spodem. Była piekna, chociaż dawno już przekroczyla 30. Kochaliśmy sie wtedy pierwszy raz. Potem były następne, ukradkowe spotkania. #Wielka miłość. Ale w końcu się wydało. Ja byłem wtedy jeszcze ciągle uczniem, więc skandal byl na 100 fajerek. Zwolnili ją z pracy. Musiala sie wyprowadzić z tej małej mieściny. Przegrała wszystko. Ja raczej niewiele. Wszyscy traktowali mnie z szacunkiem i raczej pobłażliwie. ten, któremu się udalo uwieść nauczycielkę. Pointa. Spotykamy się nadal. Chcoiaż ona jest juz mężatką i ma dziecko. Podejrzewam, ze jest moje.

Gość mam nowinę dla ...
wszystkich mam 22 lata i 39 letnia kobietę i jest to kobieta mojego życia

Gość pan
i tak ma byc ... czuja sie ze soba szczesliwie ? nie widze problemu

Gość graga
ja jestem starsza o 12 lat i to jedna wielka porażka nie wiem jak się z tego wyplątać, dzieciak , terorysta