Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z pełną głową

Wizja naprawy państwa.

Polecane posty

Gość panna z pełną głową

Rodzi się nas sporo (bzdur jest niż demograficzny). Mamy wokół siebie coraz więcej przestępczości. Młodzież zamiast zaglądać do książek woli palić i ćpać. Myślę, że gdyby teraz ludzie przestali się rozmnażać i ten szajs, który już się narodził by poumierał moglibyśmy stworzyć nowe państwo, najnowszym pokoleniom wpajalibyśmy pewne zasady moralne. Z tym co jest teraz już nic nie da się zrobić. Można by poczekać aż wszyscy umrą i potem stopniowo od jednej kobiety i jednego mężczyzny zacząć tworzyć nowy świat. Oczywiście zostawilibyśmy kobietę i mężczyznę z każdej rasy, rasizm też powinien być uśmiercony. Co myślicie o mojej wizji\??

Gość ela bnb.
A nie lepiej klonowac co szlachetniejsze istotki?

Gość ja postuluje
o nie odśnieżanie dach sejmu...na początek ;)

-->ela bnb. Tragedia. Kto miałby ustalać kto jest szlachetny a kto nie. I jak by zostali sami szlachetni. to kto wykonywal by czynności nieszlachetne. Wywóz szamba choćby itd. itp.

Gość ela bnb.
Kto by chcial,komu by przeszkadzalo.

Gość swietna wizja
chetnie sie przyłacze i pomoge...;)

Gość siłą jeszcze nikt nigdy
niczego nie naprwił :) Hitler próbował podobnej wizji.......... coś chyba nie specjalnie mu wyszło...

Gość panna z pełną głową
To co się teraz dzieje przechodzi ludzkie pojęcie o moralności. Moja wizja polega na całkowitym usunięciu ludzi z powierzchni ziemii i narodzinach nowych, wartościowych istot. Wierzę, że dziecko da się wychować jeśli poświęcimy mu swój cały wolny czas. Zauważcie, że rodzi się coraz miej geniuszów, to jest zastanawiające, ludzie stają się zbyt bierni, wymyślają coraz mniej rzeczy, podpierają się na tym co już kiedyś zostało wynalezione, nie ulepszają bo niby po co. dzieci, które teraz się rodzą z chwilą narodzin są skazane na klęskę, biedę i nawet gdyby skończyły 3 kierunki studiów i tak nic nie osiągną, bo po prostu nie ma perspekty. Myślę na trzeźwo.

Gość Myrevinie
upadły,niedoszły filozofie...:o tobie juz nic nie pomoze...:P

taaa, to masz pojecie o moralnosci jak chcesz ludzi usuwac ze swiata :-O skad mozesz wiedziec ilu jest geniuszow i czy w ogole takowi sie rodza :-o wizja po amfie albo co ;/

Nie ulepszają .. taaa... od wynalazku Bella.. wygląd telefonu niewiele się zmienił .. :o

Gość ela bnb.
Dr Judym ?

Daj sobie panna spokój. W historii świata było już kilku takich, co miało podobne wizje odnowy świata. Źle skończyli... :P

Gość siłą jeszcze nikt nigdy
na studiach świat się nie kończy... po prostu jest duża konkurencja... wygrywają tylko najlepsi... moim zdaniem-to dobrze... ja bym nie tragizowała... nie jest tak żle przynajmniej ja sobie nie źle radzę ;)

Gość ela bnb.
Ale mnie sie murzynek Bambo podobal.

Gość e ty panna
Twój proces naprawy państwa byłby bardzo długotrwałym zjawiskiem. I mógłby potrwać nawet ze 100 lat. Nawet w tej chwilii rodzą się kolejne dzieci. Te dzieci od chwili dzisiejszej mogą pożyć nawet 120 lat. Poza tym Ciebie też już na świecie nie będzie, więc niby kto miałby tę wizję wprowadzić w życie?? Skąd wiesz, że ostatnimi na ziemii nie będą gwałciciel i prostytutka, chcesz, żeby to oni przekazywali geny wybranym??

A myslałam , że już mnie tutaj żaden pomysł nie zaskoczy... Polecam rozpocząc eksterminacje od własnej osoby :P Im mniej takich pomysłów , tym lepsza wizja przyszłości.

Gość ela bnb.
Moznaby wlasna piescia..............