Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yvetti

zerwałam

Polecane posty

Gość yvetti

wczoraj. byliśmy ze sobą prawie rok, ale ze względu na niego musiałam to przerwać- z każdym dniem angażował się coraz bardziej, podczas kiedy ja nie umiałam go prawdziwie pokochać. Myślałam, że tak będzie lepiej. Od kiedy wróciłam do domu po wczorajszej rozmowie z nim, nie mogę się pozbierać. Kiedy jestem między ludźmi zaciskam zęby i staram się panować nad emocjami, ale jak tylko wejdę do domu wybucham płaczem i nie jestem w stanie się uspokoić. Wszystko mi o nim przypomina. Nie doceniałam go kiedy powinnam,a teraz kiedy go zabrakło nagle świat zaczął mi się walić na głowę. Sama nie wiem co daje o sobie znać- przyzwyczajenie? Przecież sama podjęłam tą decyzję :-/ Jestem załamana kobietki, czemu drogowskazy na drogach naszego wyboru nie są czarno-białe?:-/ Nie wiem co robić

Ja bylam z facetem 7 lat.Zerwalam,to co ja mam powiedziec?I teraz sama nie wiem czy tesknie za nim????Czy to jest po prostu przyzwyczajenie????Nie wiem!Po prostu nie wiem!!!!!

Gość yvetti
agula! ja tu się nad sobą użalam po niecałym roku,a rzeczywiście co Ty masz powiedzieć po takim czasie... nie masz czasem ochoty do niego wrócić? i czemu właściwie zerwałaś?

Nie wiem ale nagle zwatpilam w swoja milosc.Kurcze zawsze mi sie wydawalo ze to Moja jedyna milosc!Ze bede z nim do konca zycia!

Gość yvetti
dzięki dżajna :-) ale przeżyć najbliższe dni,tygodnie będzie ciężko...boję się, że nie wytrzymam i do niego wrócę nie ze względu na to,że coś czuję(już sama nie wiem),ale dlatego,że mnie boli..

Ja tez tak mam!Nie wiem czy tesknie bo tesknie za nim czy po prostu to jest przyzwyczajenie!!!!Straszne to jest.

Gość yvetti
agula nic dziwnego,że tak myślałaś, po 7 latach... nie odpowiedziałaś mi czy nie masz czasem ochoty do niego wrócić?

Caly czas o tym mysle.Czasem sie widujemy.Tzn np piszemy smsy.On Mnie bardzo kocha i mowi ze bedzie czekac na Mnie!!Dlatego tak to Mnie boli!

wiem ze to dziwnie zabrzmi, ale uwazam ze to wszystko minie, pozostalo w Tobie poprostu przyzwyczajenie. Jezeli nie chcialas wtedy z nim byc, to jest to sygnal, ze tak powinno zostac, a wracanie do tego nie ma sensu. Pewne rzeczy poprostu trzeba zamknąć, by móc zacząć wszystko od nowa. trzymam kciuki, sama przez to przeszlam Ps. co za samouwielbienie \"Mnie od duzej\" :P :)

Gość yvetti
no właśnie mnie też boli Jego miłość, wczoraj tuż przed odejściem chwycił mnie mocno w ramiona,pocałował w czoło i z łzami w oczach powiedział 'Boże ja Cię tak Kocham'. Czuję się koszmarnie,po prostu nie wiem co mam robić, nie wiem:-(

To jest wlasnie straszne jak wiesz ze on Cie tak bardzo kocha a ty go ranisz??Ja tez mam wyrzuty sumienia!!!!!!

Gość yvetti
dżajna masz rację, czas leczy rany,ale ile tego czasu musi minąć. Gorzej mi się robi jak o tym myślę, po ostatnim facecie z którym byłam tak krótko,że brak słów, zbierałam się przez ponad rok

Gość yvetti
właśnie może to nie tyle przyzwyczajenie co wyrzuty sumienia tak bardzo bolą

Gość amberek
nie martw sie minie z czasem szczegolnie ze to ty zerwalas! a te watpliwosci to wyrzuty sumienia wiem co mowie bo niedawno sama przez to przeszlam ;-D glowy do gory laseczki