Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek W.

Czy dla kobiet liczy sie tylko duży PENIS?

Polecane posty

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXX
Myśle Tomku , że masz już mnie dość Zmywam sie znaleść coś w soim wieku ja chyba za stara jestem na takie problemy TMT sorki , żę pytam , ale co robiłeś przez ostatnie osiem lat ?

Wiem ze kobieta z doswiadczeniem potrafi sie zachowac i dobrze zna pewne sprawy, ale to byloby dla niej chyba niemile zaskoczenie. A czy w wieku 19-22lat kobiety sa juz doswiadczone- raczej nie, choc pewnie maja wieksze pojecie niz ja, i to czego najardziej sie obawiam to, ze bedzie mogla mnie porownywac do bylego(choc tak wcale nie musi byc, alw czlowiek samoistnie wraca do sytuacji kiedy czul sie dobrze).

Wlasnie dobrze mi sie z Toba rozmawia bo masz duze pojecie o temacie a ja lubie uczyc sie od madrzejszych bo zawze wiedza cos wiecej. Tak ze czasem zajrzy i jak cos bedie to odpowiedz.

Gość hipcio..
Tomek..ja bym sie cieszyłą gdyby facet skonczył po 2 min. to znaczy zę go bardzo podniecam..wiec tym sie nie powinienes przejmować..owszem nie fajnie by było gdyby potem zasna i zostawił mnie taką napaloną..a tak wopgóle to nie wiem czym sie przejmujesz...przecież nie każdy jest demonem seksu..po kilku razach dojdziesz do wprawy..i nie przejmuj sie jak jakaś dziwnie sie zachowa..nie każda jest wyrozumiała..a zreszta tak jak xxxxxxxxxx powiedziala..dojrzała kobieta to nie to samo co chichioczaca gówniara..ale najważniesze żebyś sie nie zadreczał tym czy sie sprawdzosz czy nie..bo pewno gdy coś nie wyjdzie to dziewczyna i tak Ci o tym nie powie..choćby dlatego żeby nie zrobić Ci przykrośći..albo powie to tak zebvy Cie nie urazić..ale zamiast siedzieć na kafeteri i teoretyzować to ty sie bierz do roboty..przy kompie sie ni nauczysz być bzykać..:p

Gość hipcio..
Tomaszu tak wogóle to ja mam właśnie 22 lata..:)

Wybacz ale z Tobą nie ma sensu rozmowa, kiedyś już rozmawialismy, Ciebie nic nie przekona. Miłe panie darujcie sobie próżny wasz wysiłek. On po prostu ma permanentny kompleks i jeżeli sam sobie nie pomoże nikt mu nie pomoże, l każdy jego związek będzie zatruty podejrzeniem, a dlaczego tak, a ne inaczej. Szkoda gościa ale natura robi swoje eliminuje zbędne jej zdaniem jednostki. Nie rozmnażasz się nie ma Cie........... i tyle

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXX
Zebyś choć słuchał rad to może coś byś skorzystał , ale jesteś zbyt uparty i zakompleksiony Na pocieszenie dodam , że znam laskę co ma29 l i jest dziewicą Nie każda z nas zaczęła w wieku 15 l Czyli , gdy zakochasz sie, będziesz miał kogoś na kim ci zależy , ten ktoś może być dziewicą i mieć 22 l , będzie jeszcze bardziej spięta niż ty. A jeśli naprawdę kobieta będzie cie kochała a ty ją to rozmiar niczego nie zmieni Uwież mi z twoim rozmiarem jest wszystko ok

No tak, gdyby wszystko bylo takie proste to mam kilka lat w plecy, a to juz duza szkoda, bo zycie krutkie. I wiadomo jest ze od momentu poznania do sexu jeszcze dluga droga czyli tylko czas moze to wszystko naprwic.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXX
Papatki słodkich snów wszystkim

Gość hipcio..
ja też już do spanka..:) pa pa

Dziekuje Wam za wszelkie wypowiedzi i przemyslenia oraz doswiadczenia zyciowe.

I tak Ci sie na nic nie przydadzą...............nie umiesz korzystać

Korzystac- ale z czego?? A moe mi sie uda, nie powiem, podbudowalem sie troche. Czas moze zmienic spojrzenie na swiat i innaczej go rozumowac.

Wątpie już Cię poznałem, a Ty ze mną rozmawiałeś tylko pod innymi nickami się ukrywałem.....................kafe to ostatnie miejsce na Twoje problemy......tylko psychiatra...... nie psycholog może jeszcze cos pomóc i nie żartuję..............

Ale ja chce to w swoim zyciu zmienic, tylko potrzebuje odwagi aby sie przelamac. Ze mna jest wszystko ok, a co do problemow i kompleksow to je mam, nie bede ukrywal, tylko ze one wziely gore nad moim logicznym rozumowaniem.

Chłopie ale nie na kafe....ale w życiu........tu jest wirtualny i nieprawdziwy świat, a Ty nie masz do niego dystansu tylko traktujesz poważnie...............

Mam, dystans i to duzy, ale do siebie. Ja nie zyje kafe, poprostul chcialem porozmawiac o moim problemie, zobaczyc jakie sa inne opinie na ten temat. Byc moze to chwilowe zalamanie, co prawda juz mam je od dluzszego czasu, ale byc moze sie uda.

Gość nie nie nie
nie lubie duzych, bo zamiast sprawiac przyjemnosci, sprawiaja mi bol

Gość tak dla kobiet liczy sie tylk
o duzy penis.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
semanko Miłego dnia Dziś w nocy nie uprawiałam sexu i żyje Nawet wstałam w doskonałym humorku , zwłaszcza jak zobaczyłam dwie stówki jakie mężuś mi dał , dla niektórych to może mało , ale mnie bardzo ucieszyły Nie tylko członek daje szczęście

Gość Myślę Tomek
że za bardzo przejmujesz się tym tematem. Tutaj na forum też dużo czytałem o wymaganiach kobiet i z jakimi członkami dopuszczą do siebie mężczyzn. To tylko taka poza i przechwałki rozwydrzonych nastolatek które nigdy w rzeczywistości nie widziały męskiego penisa. Liczy się miłość uczucie wspólne zainteresowanie a reszta to tylko dodatek do życia. Jak tu pisała jakaś kobieta że jej wystarcza 12 cm penis i to prawda jak zna się wszystkie tajniki seksu to wystacza taki w zupełności.